MILF-a mea, Bonjour madame
![]() ![]() |
MILF-a mea, Bonjour madame
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
M-au sunat aia de la Apan. Maine ajunge tamponu'. La orele 15:00 ma'c sa-l schimb.
Yeeeeiii! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Deci maine iti schimbi tamponul
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Yeap... Cu tamponu' asta e o intreaga istorie. Conu' Mars mi-a vandut un pont cu o super-reducere de care a beneficiat el la Mach1 (l-a ajuns la circa 450 de roni piesa originala cu tot cu montaj). Chilipir nene...
Pun mana si sun la aia, ca tot am avut drum la copitala uichendu' trecut. Ma gandeam ca impusc 2 iepuri: imi rezolv si treaba si imi schimb si tamponu' la motor. Gigel ala de-a raspuns mi-a confirmat ca asta-i pretul, mi-a zis ca mai are pe stoc o piesa, dar la Ploiesti (sau Pitesti, nu mai retiu exact). Ii spun sa-mi dea un numar de cont sa le virez un avans (ca sa fiu sigur ca imi rezerv piesa) si m-am programat pentru luni. Am asteptat io o zi sau doua sa-mi trimita ala contu', da' ioc. Mai sun o data, vorbesc cu un alt gigel, ala-mi zice ca nu e colegu' cu care am vorbit la telefon, dar ca o sa-i spuna sa ma sune. Bineinteles ca nu m-a sunat nici naiba. Pun mana pe telefon si vorbesc cu Mars: ma nene, ia trage tu o fuga pan' la aia si intreaba-i: bani moldoveni nu accepta? S-a dus omu' si ia ghici ce era de fapt: lui i-au facut reducere de 25% din 800 ron (cat costa piesa cu manopera cu tot) si aia de la facturare i-au mai redus inca o data. Deci a iesit 450 RON. Din greseala. Si acu' gigel ala de-am vorbit io cu el prima data (din cate am inteles nu verificase in calculator pretul ci s-a uitat pe factura lui Mars) nu ma mai suna pen' ca nu putea sa-mi spuna ca de fapt costa 600 si ceva de RON. De ce nu putea sa-mi explice ca a fost o greseala, asta n-am inteles, da' ma rog... In fine, m-am dus la Apan, am dat comanda, am platit avans si asteptam sa ma sune cand aduce piesa. Si m-au sunat. Bineinteles ca am reducere 25% ![]() 16 Oct 2014, 15:33: Work in progres 20141016_153050.jpg ( Size: 2.92mb ) Number of downloads: 537 This post has been edited by kum: 16 Oct 2014, 14:33 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Care-s simptomele, atunci când e dus tamponul ăla?
This post has been edited by Markos: 16 Oct 2014, 17:23 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
crește tangajul bărcii.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si ruliul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Combinate, ar iesi rulaj si tanga.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
QUOTE(kum @ 16 Oct 2014, 01:14) de fapt costa 600 si ceva de RON. Bineinteles ca am reducere 25% ![]() Nu era mai bine sa-l cumperi cu 400 din magazin de piese auto....fara reducere? |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
kum |
![]()
|
Tamponul ala e prins de caroserie, iar articulatia aia de aluminiu e prinsa de motor. In mod normal, tamponul (are un lichid nush' de care in el) preia toate vibratiile motorului.
Daca tamponu' e uzat, articulatia aia din capatul sagetii rosii atinge in tampon (varful sagetii galbene). Tamponul, din cauza uzurii, si-a pierdut elasticitatea, deci e "lasat" (in mod normal intre rosu si galben intra degetul) si cele doua parti se ating, transmitand in caroserie vibratiile motorului. Adica, mai pe romaneste, face ca tractorul. 7438.jpg ( Size: 139.36k ) Number of downloads: 408 Poza e luata de pe net, ca-s in pijamale si nu mai am chef sa cobor la masina sa fac poze. @espacern, poti sa pui un link cu piesa originala la pretul de 400 RON? Nu AM (Febi, SWAG,...), ci piesa Renault (cod 82 00 181 589). Multumesc! This post has been edited by kum: 16 Oct 2014, 19:27 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
La BV la magazin atat este(fara link)........dar gasesti altele pe net daca cauti.
http://www.ebay.co.uk/itm/Aufhangung-Renau...9-/230994885307 |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
110 iepuroi plus transport...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Eu am dat fix 450 cu manopera inclusa
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
kum |
![]()
|
Man, nu imi cumpar piese de genul asta de pe ebay. De pe ebay mi-as cumpara macara de geam (sau doar piesele alea albastre), cotiera, capace de roata... chestii din astea. Da' tampon motor? Pai io la asta am garantie 12 luni.
Eu de unde sa stiu ce vand magazinele fara site din toata tara? ![]() Sa zicem ca aflam. Rugam vreun coleg sa mi-l ia. Dadeam pe el 400 de RON, mai dadeam si vreo 30 la transport, plus 90 de ron manopera la montaj (ca daca nu-l montam in servis ciu-ciu garantia). Ieseam la circa 520 de RON, da' stateam cu teama ca daca era sa se intample ceva, plateam manopera sa-l dau jos, masina blocata prin servis pana se lamureau aia ca e din vina lor (putea sa existe situatia sa ma cert cu ei, sa incerce sa se eschiveze, ce naiba, traim in romania). Trebuia sa-mi iau altu'... Bani si timp pierduti. Asa, daca se intampla ceva, ma duc la Apan, le arat, ei constata, ma suna cand le vine piesa si mi-o inlocuiesc moaca. Fara nervi, fara masina blocata in servis. In plus, ma indoiesc serios ca aia vand ce am pus eu pe cutie. A patit-o un fost coleg de-al meu (parca am mai zis), ce-i drept cu un megane: prima data a pus unul ieftin, l-a tinut o luna si-a cedat. A pus altu' care l-a tinut 3 zile. A cedat si ala. A pus de origine (tot la Apan) si de atunci a mers bine-merci. Nu ma smochinesc dar nici nu sunt snob. In general imi place sa tin seama de experientele altora si de sfaturile lor. Mi s-a spus: nu te zgarci la tamponul asta. Asta am facut. M-a ajuns 620 de ron cu tot cu manopera. Nu mi se pare mult fata de 520 cat m-ar fi ajuns daca luam de la magazinu' ala de care nu aveam de unde sa stiu si in care nu prea am incredere. Asta e... Nu mai ies la o pizza cu baietii si gata. <span class='edit'>16 Oct 2014, 20:44:</span> QUOTE(mars @ 16 Oct 2014, 20:43) Eu am dat fix 450 cu manopera inclusa ![]() Tu sa taci ca ma enervez iar ![]() This post has been edited by kum: 16 Oct 2014, 19:45 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Maine scanez factura si o postez aici!
16 Oct 2014, 22:02: QUOTE(kum @ 16 Oct 2014, 21:44) Las' ca am vazut io ce inseamna pizza la tine... ![]() This post has been edited by mars: 16 Oct 2014, 20:02 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
kum |
![]()
|
Pai ce-s io ma de vina ca aveti preturi din alea astronomice?
![]() Un cotlet, o salata, o apa minerala si 2 felii de focaccia 80 de RON ![]() La KFC, cu 30 de RON plec de-acolo cu tangaj. Io can' zic ca sa ma kiss in ea de copitala? Fac 4 km intr-o ora, dau la carciuma o caruta de bani si nici nu ma satur... Cand vii la galati, te duce nen'to sa mananci cum trebuie. ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
mars |
![]()
|
Pai io tz-am zis de salata, dar tu nu, Batman: carne, carne, porc! KFC n-am voie decat o data pe luna si deja mi-am mancat portia de crispy strips pe octombrie
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Executia bugetara se incheie pe 31 decembrie. Mai era loc.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
mars |
![]()
|
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
faci o donație generoasă la CMN și totul e iertat.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
chiar, te oferi să pictezi interiorul.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
baneasa?
This post has been edited by b76bgaarh: 17 Oct 2014, 09:49 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 23:12 |