Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ca sa fim bine intelesi,filmuletele este tendentioase si jocul ala e de tot kktu'! Dupa cum am mai spus, eu am o oarecare tehnica si ma ghidez dupa regulile jocului. Ce plm sa cistigi la pingpong atita timp cit nu erai obligat sa servesti in diagonala, la bowling bila se ducea cum vroia ea, indiferent pe ce marker aruncai, la box degeaba incercai upercuturi si crosee ca de fapt trebuia sa adopti stilul "gheraiala", iar la atletism nu conta cit de des dadeai din picioare ci cit de sus ridici genunchi catre piept. In plus de asta, grecoaica aia mica a linshat tot ce-a tinut de pingpong, mandelu' fiind unica faptura care a reusit sa si-o fure la o diferenta de "doar" 5 puncte. Dupa ce m-am prins cum sta jmenu' cu boxu' si l-am capiat pe Altis fara drept de apel, n-a mai vrut nimeni box. Filmografia este tendetioasa, subsemnatul repurtind citeva victorii pe pista de atletism, totusi.
Apropos de grecoaica aia mica, dupa cum ziceam, a ridiculizat orice fel de forma de viata la pingpong, spre disperarea tuturor. Azi dimineata, pe care-l prindea pe afara ca-si deszapezeste masina, il lua la sapunit cu zapada, ii baga zapada pe sub pulover, etc. La un moment dat, mai toata lumea era-n casa, afara mai era (cred) Altisu' si grecoaica mica, avind un mic razboi cu zapada. Faza e ca Altisu' a nimerit-o c-un bulgare sau i-a bagat niste zapada pe git, cert e ca din casa s-a auzit un cor de "ESTEEEEEEEEE MAAAAAAAA!!!! FOARTE BINE ASAAAAAAA!!!! BRAVOOO!!!!!" si nici un "saraca fata...". Va dati seama cita ura strinsesera astia-n ei? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
QUOTE(Marty @ 16 Oct 2011, 21:30) Ca sa fim bine intelesi,filmuletele este tendentioase si jocul ala e de tot kktu'! Dupa cum am mai spus, eu am o oarecare tehnica si ma ghidez dupa regulile jocului. Ce plm sa cistigi la pingpong atita timp cit nu erai obligat sa servesti in diagonala, la bowling bila se ducea cum vroia ea, indiferent pe ce marker aruncai, la box degeaba incercai upercuturi si crosee ca de fapt trebuia sa adopti stilul "gheraiala", iar la atletism nu conta cit de des dadeai din picioare ci cit de sus ridici genunchi catre piept. In plus de asta, grecoaica aia mica a linshat tot ce-a tinut de pingpong, mandelu' fiind unica faptura care a reusit sa si-o fure la o diferenta de "doar" 5 puncte. Dupa ce m-am prins cum sta jmenu' cu boxu' si l-am capiat pe Altis fara drept de apel, n-a mai vrut nimeni box. Filmografia este tendetioasa, subsemnatul repurtind citeva victorii pe pista de atletism, totusi. Apropos de grecoaica aia mica, dupa cum ziceam, a ridiculizat orice fel de forma de viata la pingpong, spre disperarea tuturor. Azi dimineata, pe care-l prindea pe afara ca-si deszapezeste masina, il lua la sapunit cu zapada, ii baga zapada pe sub pulover, etc. La un moment dat, mai toata lumea era-n casa, afara mai era (cred) Altisu' si grecoaica mica, avind un mic razboi cu zapada. Faza e ca Altisu' a nimerit-o c-un bulgare sau i-a bagat niste zapada pe git, cert e ca din casa s-a auzit un cor de "ESTEEEEEEEEE MAAAAAAAA!!!! FOARTE BINE ASAAAAAAA!!!! BRAVOOO!!!!!" si nici un "saraca fata...". Va dati seama cita ura strinsesera astia-n ei? Ce iti mai place sa te victimizezi ma ![]() |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Grecoaica mica, dupa ce a umilit audienta la pingpong, a reusit un scor de 201 la popice
![]() Am si eu un record, tot la bowling: am reusit un six-pack ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
pe mine ma batut cu zapada o juma de ora pana cand am zis,,dao dreaq de zapada de pe masina poate sare pe drum".......dupa ce am intrat spunea ...,,Uite unul nou afara" si il lua la inzapezit......
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Data viitoare eu zic sa aducem 2 perechi de manusi de box... sa vedem cum e cu upercutu'
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
la bila am jucat si eu de 2 ori si norocul incepatorului un loc 2 si un 1
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
De fapt faza cu pay-back a stat cam asa:
Dupa ce aseara in echipa chipurile cu familia de greci il bubuiam pe arhi, eu de fapt eram in spate si aruncam in toata lumea, scapandu-i grecului un bolovan de gheata in mufa, am zis sa ma potolesc ca ma dau astia afara cu militia. Azi dimineata, eram cu Dan la tigara... Am luat zapada in cafia, in mufa, in ceafa, la un moment dat, am avut un moment telepatic cu fostu' posesor de laguna si ne-am inteles din priviri. El o tinea, iar eu i-am provocat o 'mica' avalansa in cap cu zapada de pe vre-o 2 masini. Evident ca dupa aia, si eu si Dan fumam pe furis in spatele casei si tineam cu schimbul de 6... Cand am intrat in casa, ne asteptam sa zica lumea ca nu avem minte mai mult ca unii de 12 ani, cand colo, strangeri calduroase de mana, felicitari, etc... |
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
cuvintele in cor au fost " bine i-a facut"
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io dormeam, dar bine i-ati facut
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Acum inteleg io de ce da grecu' zapada din curte de cum incep sa cada primii fulgi.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
Taci ma, ca mi-a zis c-ar vrea de ziua ei un tun de-ala de zapada artificiala
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 16 Oct 2011, 21:56) matale nu ai fost bre? ![]() 16 Oct 2011, 22:01: QUOTE(Markos @ 16 Oct 2011, 21:58) ai belit p()a pe romaneste... ![]() This post has been edited by Alex4u: 16 Oct 2011, 22:01 |
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Ala il vrea de mos Niciolaie.
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
ady77 |
![]()
|
Ala e ca si luat. In PLM m-ati convins si pe mine de acasa
![]() ![]() |
--------------------
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Bv voi.
![]() This post has been edited by C@talin: 16 Oct 2011, 22:08 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Six-pack la bowling, ma!
![]() Adica 6 straicuri consecutive ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu am citit ceea ce credeam ca esti in stare
![]() |
--------------------
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 16 Oct 2011, 22:30) Apropos de grecoaica aia mica, dupa cum ziceam, a ridiculizat orice fel de forma de viata la pingpong, spre disperarea tuturor. Mi-am adus aminte: Imi luasem o punga de jeleuri. Aseara pe la 12, mai erau vre-o 2, la care eu intreb pe cei de fata daca vor, inclusiv pe ea. Se uita la mine cu o fata inocenta si imi spune ca daca ii mai dau si zahar, ne tine treji la bowling pana dimineata... Am inghitit in sec si am bagat repede jeleurile-n gura. ![]() |
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
sincere felicitari la toti participantii......sincer va invidiez.
p.s. curajoasa aia mica, io nu aveam curajul sa joc cu marty dupa cat de urat facea ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Altis @ 17 Oct 2011, 00:26) Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ten cap, io n-am multe damblale-n viata, da' jeleurile e una dintre ele, e printre primele!!!!!!! Pa mine de ce nu m-ai intrebat, ma???? 17 Oct 2011, 08:07: Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum, 2 10 pricepere, m-a ajuns febra!!!! Sa-mi bag piticu' daca stiu cum ajung la munca.... ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Marty: 17 Oct 2011, 07:07 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 17 Oct 2011, 07:50) Oare exista vreo legatura? DSCF6116.JPG ( Size: 1.06mb ) Number of downloads: 370 |
--------------------
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(kum @ 16 Oct 2011, 17:38) Ai norok. Uite-acu' am ajuns si noi! Grecule: sa vezi iar moldovenii cu GPS. Cand plecam de la vila ii zic lu L@u daca stie drumu' s-o luam prin Intorsura Buzaului. El cica: sa-mi modific traseul pe GPS. Il las pe el in fata... Plecam... Mergem... Mergem... La un momen'dat el ma suna: Bai! Asta-i drumu'? ![]() ![]() Io: Pai n-ai ma GPSu'-n giam? ![]() El: Ba da ma, da' nu l-am mai setat! ![]() L-am pus pe-al meu pana la urma si ne-a scos la marele fix! In alta ordine de idei: ziceai ca nu merg legal cu faruri aprinse&shit... Pai sa vezi ce-am trecut azi pe-un fel de rosu la o trecere de cale ferata prin Brasov... ![]() Am vazut io trecerea peste calea ferata, m-am uitat in stanga si-n dreapta baaaaaaaaa mincinosule nu ai spus sa nu mai schimb ruta si sa merg pe barba ta ??? Iar in stanga te-ai uitat o lae caci trenul era in statie la 100m de trecerea la nivel deci nu aveai cum sa nu il vezi......sa va spun eu cum a fost: EU-ma femeie becul ala nu e rosu? Nevasta-mea- ai imbatranit hodorogule daca nu mai faci diferente de culori EU-pai atunci sa-mi bag ... ca ala a trecut pe rosu si uite trenul in statie .........dupa un timp suna telefonul -Ce faci ma acolo de ce te-ai oprit? -Pai stau la trecere ca e rosu si vine trenu -Pai si eu am trecut pe rosu -Daaaaaaaaaaaa! -SBP....asta e nu am vazut! |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mda, nu degeaba zic statisticile ca 20% din barbatii caucazieni au discromatie...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 01:01 |