Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
cdadan |
![]()
|
||
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
||
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sinteti la fel ce chiori ca-n politica. Femeile are halat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Aha, multumesc pentru lamuriri. Iar cel care sta ciuci in stanga lu' tanti Viju, cu pumnii la gura sigur e Nutzu. Ori e constipat, i-au cazu greu la stomac Ponta si cu Antonescu, ori isi face griji de ce-or sa zica cei de la Curtea Constitu'ionala.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La Tichilesti sint riiosii. Astia au fete de oameni fara griji.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
leprosi,nene..chia ca far' de griji..
c-o cinzeaca pare viata tare frumoasa.. ![]() inclusiv in sanatoriu.. This post has been edited by iulia_boris: 2 Aug 2012, 08:45 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Honorius @ 2 Aug 2012, 01:43) Vad ca te razgandesti la fel de repede ca base! Nu tu erai ala care o bagai pe doamna kum in epicentrele razboaielor tale? Colegu'. Iti mai explic o data, politicos. Sa lasam doamnele in afara discutiilor. In cel mai bun caz poti sa discuti despre domna ta. Nu este problema mea. Dar te-as ruga sa nu mai aduci in discutie orice alta doamna in afara de doamna Sony (daca exista). Multumesc! P.S. Ca sa intelegi ca io o bagam pe madam Kum in centru' raboaielor mele tre' sa fii ultimul idiot, certat cu logica, cu gramatica si cu literatura romana si cu orice urme de gandire. Adica ceva de genu' asta: tumblr_m7cdz2kQ9P1qdlh1io1_250.gif This post has been edited by kum: 2 Aug 2012, 09:27 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Babaietzi, da ce-i cu Piliful? Mai stiti ceva de el? S-a dat la fund...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
S-o fi dat, ca fetele nu-i placeau
![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
Nu stiu bre, intreb si eu...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
corbex |
![]()
|
Am gasit o pensiune in Intorsura Buzaului. Doua hectare de curte. Teren de fotbal imprejmuit. Plasa de volei. Piscina de dimensiuni moderate. De la fereastra poti arunca undita in Buzau. O scoti cu peste si fara momeala. Leagane. Bere la butoi si cafea in pretul camerei. 100 de lei camera dubla. Are apa calda, fiecare camera are baie (cabina de dus).
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 14:09 |