Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Era mai fain topicul asta,decat alea trei pe care le umpleti aiurea
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Stai să ajungem la octombrie 2012, puțină răbdare.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Numa'sa nu transpuneti bocsul ala de pe lcd in realitate
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Hopa, e și doamna Iulia-n poză
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E partiala, sectiunea olteneasca de la Deveselu.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Doamna din poza are abdomenul plat. Opinez c-ar putea fi doamna Fefeleaga.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Am vazut multe abdomene. Experienta. Recomand!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
corbex |
![]()
|
Am vrut sa zic "opinchez", da' am gresit.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(corbex @ 1 Aug 2012, 20:15) inclin sa cred si eu la fel ![]() ![]() in ala ordine , daca ne vedem in octombrie (ceea ce mi-as dori) ar trebui sa fie stabilita data din seprembrie sa-mi aranjez si eu ploile pe la munca |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
Pariez ca tataia nu va lipsi indiferent cand va fi intalnirea!
![]() |
--------------------
- - -
- - -
- - -
- - - - Postacul propagandist este cea mai odioasă creatură!
PLUS = Partidul Libertății și Unității Securiste. UM... |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu as veni sa-i dau un cap in gura lu' Kum, cica nu se supara
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
din pacate doar la tine nu se supara, ca m-as fi bagat si io.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ii dau 2 daca dai o bere
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
Io-i dau capu-n gură după ultimul grătar
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
Ai dreptate, ca ne lasa sa murim de foame.
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Honorius |
![]()
|
![]() zbanghiu Group: Members Posts: 100 Joined: 2 September 11 From: Patria chiorului ![]() |
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
As aprecia mult de tot daca am lasa doamnele in afara discutiilor. Multumesc!
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Honorius |
![]()
|
|
--------------------
- - -
- - -
- - -
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(Markos @ 1 Aug 2012, 20:02) Si mai in spate, pe banca, e vijelie! revolta_la_casa_de_nebuni.jpg ( Size: 98.16k ) Number of downloads: 175 Honorica, termina dracu-n plm. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Viju e smecheru ala arogant cu sapca?
Da' Nutzu? Unde-i Nutzu? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Nu, e smecherul ala arogant cu batic.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
radian |
![]()
|
Ba-i sa dea dracii in ele. Eu stiu ca-s chior de felul meu, da' in afara de tanti aia marcata cu un ou rosu, io nu vad nici un alt purtator de batic in poza aia de "internauti olimpici".
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai ala e Vije, ca de aia e incercuit.
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:47 |