Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Deci 4.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(cdadan @ 20 Feb 2012, 16:41) Zi si tu plm plm.jpg ( Size: 36.6k ) Number of downloads: 491 PLM: Politia Locala Murfatlar |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am propus data aia sa fie mai cald. Nu ma deranjeaza nici cealalta. Pina la noi ordine sint pentru. Pentru Voineasa si una dintre cele doua date. Poate fi si dupa paste. Abia iese frunza de cinepa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
![]() Io dupa pasti incep lucrarile cu centrala, izolarea exterioara, varuit, ... |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Atunci mergem pe propunerea lui Dan.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Cred ca mai am niste tuica de post.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Dacă-i ca berea de post, pas. În plus, eu sunt fan J.D..
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Ala-i din muste fermentate. Nu e de post.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Anul trecut a picat we-ul cu 5 zile mai devreme.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma nene, da de ce nu facem noi de 1 Mai la mare?
Ca acolo n-am nevoie de blugi! Pictore, cred ca te rezolv eu, ca mi-a oferit coleg care e inca student si sta in camin doua bucati ca m-am laudat ca la mine n-au efect. This post has been edited by Altis: 20 Feb 2012, 20:23 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
corbex |
![]()
|
Apa nu e buna.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(Altis @ 20 Feb 2012, 20:22) Da' n-ai vrea sa facem 1 Mai la 1 Mai? ![]() judetul_bihor.jpg ( Size: 50.4k ) Number of downloads: 370 |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
N-am nicio problema cu distanta!
Nu prea am chef - cum ziceati mai devreme de Florii. Imi bat astia obrazu'! Eu merg oriunde si oricand, totul e sa nu fiu in vre-o delegatie. Desi in Valcea imi far rost de delegatie daca e cazul. Ii soptesc suav lui Zeus ca nu am fost de mult pe la nu-s ce client in zona si e gata. Sau sun clietul si ii recomand o vizita pe amplasament si ala il suna pe Zeus. Si lipsesc sambata 2 ore. Aia cu marea a venit din dorinta de a amana dincolo de Pasti, am zis in gand: aprilie, mai, 1MAI. impuscam 2 iepuri, ca duceam si sefa la mare. BMW, tu stii la ce ma refeream, nu? ![]() Ca bucatile la care te refereai tu, nu mai au efect de mult. Disclaimer: v-am zis ca sefa intra pe aici, nu? ![]() This post has been edited by Altis: 20 Feb 2012, 20:37 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Stiu la ce te refereai ca nu-s Nutzu, da' prea mi s-a parut ca ai ridicat-o la fileu.
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
18.02.2012:
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si eu as vota pentru 1 mai. Nu de alta dar de obicei mananc miel si ciocnesc oua si de pastele catolic si de cel ortodox...
Statiunea 1 Mai suna fain, dar pentru cei din Regat si cei din Moldova e departe rau. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io, din pacate, dupa ce mi-am consultat agenda (i-una bengoasa, are si harta lumii la-nceput), am constatat ca nu pot sub nicio forma în martie
![]() Asa ca, din partea mea: oricand începand cu 1 aprilie. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
atunci de 1 Mai la 2 Mai
![]() This post has been edited by l@u: 20 Feb 2012, 22:28 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pastele pica anul asta în uikendul 14-15 aprilie.
Prin urmare si ca atare, propun o Voineasa pe 20-22 sau 27-29 aprilie. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Daca e pe 27-29 si daca ma sincronizez cu ambele lucrari (centrala + izolarea exterioara) a.i. sa le termine meseriasii in doua saptamani, poate vin si io. Daca nu reusesc, asta e! Alta data.
This post has been edited by kum: 20 Feb 2012, 23:20 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
la mine 20-22 merge sint liber , dupa nu mergea ca lucrez , dar mai vedem
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(kum @ 20 Feb 2012, 18:40) QUOTE(Markos @ 20 Feb 2012, 22:16) Io, din pacate, dupa ce mi-am consultat agenda (i-una bengoasa, are si harta lumii la-nceput), am constatat ca nu pot sub nicio forma în martie Vad ca nu putem impaca si capra si varza. Exista solutie, facem doo! ![]() Zic in felul urmator: sa ramana valabila asta cu Voineasa pe 16-18 martie. Poate intre timp isi aranjaza si grecu' agenda. Daca nu, are motiv sa ne zoreasca pentru inca una prin mai. Amatori pana acum: io kum corbex radian (nu a zis nu) ![]() l@u dupa ce convinge dresoarea Uite ma kum, lista! Locatia: pensiunea aia misto la care am fost anu' trecut. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:19 |