Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea de toamna a defectilor, Cafeneaua DC, octombrie 2011
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
stai bre linistit. bem o bere impreuna cu prima ocazie.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(ady77 @ 1 Oct 2011, 01:38) La 9 trebuie sa fiu la Marie Curie. Stii sa ajungi? vezi daca intrebi, multa lume il stie de BudimeX. Baga masina in curte, daca nu te lasa din prima, insista pana te lasa, au parcare pt. pacienti in curte, cum intri faci stanga. This post has been edited by tribunul: 1 Oct 2011, 09:31 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.639 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
budimeX
![]() http://maps.google.ro/maps?hl=ro&rlz=1G1GG...ge&ved=0CBsQtgM This post has been edited by sorin1983: 1 Oct 2011, 07:05 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa-i zice acum lu' Budimex?
![]() This post has been edited by vis-a-vis: 1 Oct 2011, 07:25 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
De fapt, Maria Sklodowska Curie
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
asa ia zis tot timpul, oficial.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Marie, nu Maria
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Oricum, cel mai cunoscut e ca Budimesc!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
tribunul |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 1 Oct 2011, 08:25) QUOTE(vis-a-vis @ 1 Oct 2011, 10:00) Maria Skłodowska-Curie, cunoscută și ca Marie Curie http://ro.wikipedia.org/wiki/Marie_Curie QUOTE(Marty @ 1 Oct 2011, 10:04) Am priceput din prima, bre. Ady insista si fara bani, sau maxim 2 lei. Au parcare speciala, nu-ti fac nici un favor. Nu de alta da ne strici preturile, daca trebuia sa dau 10 lei la fiecare parcare...pai intram in faliment. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ady77 |
![]()
|
Nu am povestit ce am patit cand l-am operat. Am tras masina probabil la mai putin de 5m de coltul intersectiei si mi-au ridicat-o baietii. Dupa vreo 3 ore de la inceputul operatiei am iesit cu biopsia sa merg la Victor Babes si nu mai gaseam masina, primul gand a fost ca mi-au furat-o. Pana la urma m-am dus cu probele pentru biopsie sa o caut, am gasit-o, si 499 de lei mai tarziu am plecat cu ea
![]() ![]() This post has been edited by ady77: 1 Oct 2011, 09:38 |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
499 lei taxa de ridicare sau amenda? Ca e o diferenta, daca nu observi....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(ady77 @ 1 Oct 2011, 00:23) Au aia niste tarife... QUOTE(ady77 @ 1 Oct 2011, 09:37) Ca veni vorba, la o zi sau doua dupa ce a fost operata sotia, la iesirea din spital ma abordeaza gardianul de la usa. Vine la mine cu o mina afectata si ma intreaba ce face sotia. Ma uit la el lung, in fond ce-l doare pe el capul de nevasta-mea, dar, daca omul mi-a vorbit politicos ii raspund ceva de genul "ca dupa operatie, isi revine incet, incet". Gardianul continua cu aceeasi durere pe chip: "Domnu, stit, daca pot sa va ajut cu ceva..." Ma uit la el si mai lung in timp ce in creieri mi se plimba intrebarea cu ce ar putea sa ma ajute ala si mai ales de ce ar face-o. In fine, gardianul scoate din buzunar o carte de vizita, mi-o intinde si-mi zice: "Uitati, orice problema aveti, apelati aici cu incredere, stati sa va scriu numele meu pe ea, sa stie ca v-am trimis eu." Cartea de vizita era de la o firma de pompe funebre. Daca nu eram in cladirea spitalului cred ca-l muscam de beregata... |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Eu nu stiu daca reuseam sa ma abtin
![]() |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
tribunul |
![]()
|
Astia se misca repede.
Am sunat intr-o zi la 112 pt. un vecin, vine smurdul in vreo 2-3 minute, dar nu au mai avut ce face. La 10 minute dupa ce au constatat cei de la smurd decesul ma suna o tanti sa ma intrebe daca nu am nevoie de serviciile lor. Dupa ce am sunat la 112 nu am mai dat numarul de telefon la nimeni. Iar cei de la smurd au comunicat cu "sediul" lor prin statii de emisie-receptie. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Marty |
![]()
|
radian: No comment!
This post has been edited by Marty: 1 Oct 2011, 18:18 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Marty @ 1 Oct 2011, 19:17) + bataie. ![]() I-as ura sa aiba nevoie personal de propriile lui servicii. PS. Fratioare, dupa ce da coltul cineva, ii mai intelegi pe aia cu pompele lor. Pe mine m-a abordat unu' la Primarie, cand predam buletinul lu' tata si-i ridicam certificatul. Dar ca sa te ia de la poarta spitalului cand omul are toata viata inainte, e de no comment plus bataie. This post has been edited by Victoras2001: 1 Oct 2011, 18:55 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(radian @ 1 Oct 2011, 19:06) Aia de la Arcadia i-au salvat viata golanului ala mic, cand la primul RMN, cand am descoperit tumora, au chemat neurochirurgul de acasa inca din timpul RMN-ului, astfel incat la 10 min. dupa ce am ajuns noi a ajuns si neurochirurgul. Ne-a dat rezultatul la primul RMN in 15 min. intrucat au realizat ca e extrem de urgent. A contat mult si faptul ca cei de la Marie Curie (dr. Sergiu Stoica si echipa sa) au fost multumiti de calitatea RMN-ului. In Bucuresti unde ne-au recomandat ei sa facem RMN-ul ne dadea rezultatul intro saptamana, cei de la Arcadia ni l-au dat in 2.5 ore. PS: Intrun stat normal combinatia copil+oncologie= tratament gratuit sau compensat, la noi daca vroiam compensat trebuia sa astept 3-4 luni, dar nu mai zic nimic ca apare Aflocis si imi explica de ce e de vina Ponta+Crin si nu Basescu/Boc. |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 1 Oct 2011, 21:05) Marty crede-ma ca nu-mi vine sa cred nici acum ca nu m-a costat niciun leu operatia si 2 saptamani de spitalizare. Cand a plecat sotia cu baiatul de la Iasi cu salvarea la Bucuresti, am plecat si eu cu masina, dar am facut o oprire pe la banca ca sa fiu "pregatit". Absolut niciun cadru medical nu a vrut sa primeasca vreo "atentie" si niciunul nu era acritura de aia cum eram "obisnuit" desi le faceam "donatii" la greu. |
--------------------
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
@ady77, poti intra cu masina pe straduta dinaintea spitalului.
link Daca mergi circa 150 m vei gasi intrarea in curtea din spatele spitalului. Poti lasa fara griji masina pe straduta sau poti intra cu ea in curte. Atat straduta cat si curtea sunt linistite, gasesti un parculet unde poti astepta la umbra/soare...oricum mult mai bine decat in fata spitalului. |
--------------------
dacia
logan 1,4
- B 10 xxx
2005 laureat
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(tribunul @ 1 Oct 2011, 19:17) La 10 minute dupa ce au constatat cei de la smurd decesul ma suna o tanti sa ma intrebe daca nu am nevoie de serviciile lor. Esti sigur ca nu era dispecera? Eu cand am sunat pentru un accident, m-a sunat inapoi de 2 ori dispecera, inainte sa ajunga SMURD-ul, si odata dupa ce a ajuns. Apoi m-a sunat seful de post, si imediat dupa aceea m-au sunat si de la unitatea de pompieri. Ba mai mult, dupa 2 ore m-au sunat iar de la pompieri, sa ma intrebe daca a2-a zi doresc sa trimita echipaje in plus fiind vorba de etapa de raliu. Asa c-au aflat repede baietii. |
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
@ady77: ce am zis atunci pe PM a rămas valabil!
Succes și multă sănătate micuțului! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
kum merge organizarea? ceva program artistic pentru sambata? in afara de gratar?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu ne poate aduce fete, vine cu nevasta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Pai sa aduca pentru ceilalti daca el nu poate !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 16:20 |