Masina noua-HUSE sau NU
![]() ![]() ![]() |
Masina noua-HUSE sau NU
Lucian BLK |
![]()
|
||
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|||
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
Am votat NU :
- imi place cum arata tapiteria masinii - se gasesc tot felul de solutii de curatat sau spalatorii specializate - vara bile. |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
nitz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am votat NU. De ce sa-ti mai alegi o tapiterie faina daca o ascunzi oricum sub husa?
Pe de alta parte, husele sunt mai practice, se spala mai usor/ieftin. Nu scosese parca Volvo un concept la care tapiteria se scotea usor si se putea spala la masina? |
--------------------
Renault
Clio
- alb murdar
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
QUOTE(AIX @ 6 Jul 2005) boiolu >> si ce fac exact de aia 2 lei? Ca ptr. atat eu nici nu ma dau jos din pat, ca sa parafrazez un model celebru; parca ![]() Iti dau cu peria c-o solutie si dispar petele. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
Am huse si nu am de gand sa renut la ele, arata mai bine decat tapiteria originala a masinii. Cred ca e mai simplu sa le pun la masina de spalat cand se murdaresc decat sa curat tapiteria cu peria si cu solutie sau pe la spalatorie
![]() |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
RABADU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 7 June 05 ![]() |
![]() In plus am gasit un model care chiar imi place cum se aseaza pe scaune , nu aluneca si da bine la interior. |
--------------------
DACIA
LOGAN PREFERANCE 1.4
- MM05XXX
|
|
carman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 159 Joined: 9 May 05 ![]() |
6 ani si 65000km fara huse suplimentare - arata impecabil.
husele suplimentare nu protejeaza de accidente cu lichide si nici macar de praf, care se strange foarte bine intre cele doua si asteapta o udatura zdravana ca sa se imprime ...in stratul de jos. chestia cu protectia... e mit ! asta daca nu cumva sunt impermeabile sau plasticele cu care se livreaza ![]() pledez cauza celor originale care sunt in majoritatea cazurilior mai rezistente, mult mai confortabile termic si de regula in ton cu restul tapiteriei din masina. daca totusi cineva le considera inestetice sau se intampla vreo belea... atunci are sens optiunea de inlocuire a celor originale, sau mascarea lor cu altele pe deasupra - la alegerea fiecaruia. This post has been edited by carman: 8 Jul 2005, 00:56 |
--------------------
◊
◊
- ◊
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da de noua!am niste huse dintr-un material interersant,le-a luat cineva atuncea in '96 si nu am mai vazut unele ca ele!si in plus scaunele arata binisor sub huse!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu merg pe principiul (s-a mai spus in post-urile anterioare) : daca am masina noua, imi plimb eu fundu' in tapiterie originala si cand o vand, eventual, o vand cu huse ...
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Doar protectii cu bile sau placute de bambus, pentru confort termic, scaunele din fata, bancheta nuda
![]() ![]() La o masina cu tapiterie de buna calitate si care nu se incinge prea mult nu are rost o astfel de protectie. This post has been edited by FLEX: 9 Jul 2005, 16:19 |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
inca nu mi-am pus, dar imi voi pune sigur....
|
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
de ce ?
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Am masina de 3 ani si nu i-am pus huse. Nu am gasit nimic interesant si oricum mi se pare mai misto fara huse. M-am gandit initial sa protejez tapiteria romaneasca, dar acum dupa 3 ani tapiteria este intacta, curata, nu are nici o problema. Chiar nu vad rostul unor huse ... poate totusi pt copii, catel, etc. ... dar chiar si asa tapiteria se curata.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Surprinzător, sînt și cîțiva care și-au pus huse doar pentru look-ul mașinii! Cum ar putea influența așa tare niște huse look-ul? Poate niște perdeluțe, draperii etc.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Are un vecin un Oltcit! Si l-a vopsit super meserias si i-a luat niste huse cu suport lateral, foarte intersante! 120 de lei! Masina arat extrem de bine! Fara nici un fel de lauda!
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Mr_K |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 November 03 From: Dej ![]() |
Is foarte bune si practice husele, dar cei care au airbag in scaune ce fac???
PS. eu nu am airbag ![]() |
--------------------
Opel
Vectra 1.6i
- CJ 07 KLO
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am votat 3 pentru ca din motivul asta le-am luat insa daca n-as fi gasit unele asa mai deosebite... tot mi-as fi luat pentru ca protejeaza tapiteria... e mai ieftin de schimbat o husa decat o imbracaminte de scaun.
Numai bine!!! PS: Masina arata bine, husele fiind de culoare inchisa da senzatia (asta de aproape) ca as avea geamuri fumurii...si sunt dintr-o imitatie de piele cu suport lateral. ![]() This post has been edited by Buyaka: 27 Oct 2005, 14:27 |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu o sa-mi pun huse decat atunci cand o voi vinde si doar daca va fi necesar. Pana acum am avut numai masini SH si tot timpul mi-am rupt mainile curatand tapiteria si interiorul murdarite de altii, numai ca sa nu imi pun huse care dau un aspect batranesc interiorului, iar acum cand am masina noua nici nu ma gandesc.
|
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Eu o sa-mi pun, pentru ca daca vreodata o sa bag la repezeala ceva cu parti ascutite si-o sa spintec bancheta, o sa-mi fac un milion de draci. La tetiere oricum trebuie sa pun ceva din motive de transpiratie .. Fara huse o sa ajunga sa miroasa scaunele. Husa o mai spal.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Sa stii ca nu mai traim in timpurile cand femeile luau hainele murdare si mergeau cu ele la rau ca sa le spele ...
In zilele noastre exista zeci/sute de spume si solutii de curatat facute special pentru tapiterii. Si, culmea, isi fac treaba de minune ... Cand o sa intelegeti ca husele la masina sunt ca punga de pe telecomanda bunicilor :"lasa maica, sa nu se toceasca butoanele, sa nu intre praful .... " Dar .. la urma urmei ... gusturile nu se discuta (ca sa zic asa) .. asa ca puneti-va huse ... masina va arata perfect cu ele asa mototolite si cu cute (caci eu inca nu am vazut huse care sa "cada" perfect pe un scaun de masina). Bafta. |
--------------------
.
.
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
^Perfect de acord!
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
In principiu nu sunt adeptul huselor dar daca as pune huse as pune doar din material textil nu din imitatie piele care vara favorizeaza transpiratia.In vara cand am fost in concediu mi-a murdarit copilul bancheta (pete de la mancare,voma,suc..) Am incercat sa indepartez petele cu o spuma itaiana din metro.dar fara succes. La vara imi scot bancheta si o spal
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
RTZone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
As fi vrut sa-mi pun dar la cum arata astea din comert,mai bine lasa.Tot timpul as avea impresia ca am ceva in fund.Pe de alta parte sunt foarte utile,aviz fumatorilor!De exemplu eu am 2 gauri cat defuncta moneda de 5 bani din cauza tigarilor...
|
--------------------
Logan
Ambiance
- B-OO-NDD " Magarul când îmbatrâneste nu ajunge neaparat mai marele grajdului! " |
|
Anonym |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 15 November 05 ![]() |
Uzura e identica: cu huse, fara huse, scaunele se uzeaza la fel. Daca ne referim la aspect, poate e mai bine cu huse, dar nu sunt convins.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- MS 30 ***
|
|
Liviu |
![]()
|
MARCI,
Si eu am copil mic .. dar ce e asa de greu de pus o paturica pe sezutul banchetei spate (caci nu vad cum ar putea sa iti murdareasca spatarul) atunci cand mergi cu copilul la drum lung (banuiesc ca voma/mancare in masina sunt lucruri valabile la drum lung .. nu cand il duci la gradinita sau in parc)? |
--------------------
.
.
|
|
gabriel_TMF |
![]()
|
![]() membru cu bun simt Group: Members Posts: 81 Joined: 16 August 05 ![]() |
Nici eu nu mi-am pus huse de la inceput si chiar imi place tapiteria, dar eu am un bebe mic si dupa ce a intins banane, suc, napolitane si alte culinare pe banchete, mie mi-a cazut scrum si am ars scaunul soferului a trebuit de voie de nevoie sa-mi pun huse. Eu toate masinile pe care le-am avut pana acum (doua) le-am vandut cu tapiteria ca noua si ce-am rezolvat ca n-am luat nimic in plus. Asa ca daca nu sunteti fortati de factori perturbatori (bebe mici) eu as zice ca da mai bine fara huse.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
2005 laureate
- B 47 TMF
|
|
tomycta |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 18 July 05 ![]() |
eu folosesc huse pt ca mai fumez in masina... Personal imi place fara huse,arata mai bine...dar era sa-mi gaureasca o gagica scaunu cu tigara si m-am gandit ca ar fii mai bine sa folosesc huse dc tot fumam in masina
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4
- CT-57-VTC
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa pastrati scaunul cu plasticul pe el si puneti husa peste. Cand o vindeti spuneti ca e ca noua.................
Daca nu ai copii sa murdareasca bancheta, husele nu au rost. Si scaunul soferului nu are cum sa-l murdareasca copilul. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:16 |