Masina noua-HUSE sau NU
![]() ![]() ![]() |
Masina noua-HUSE sau NU
Sorinator |
![]()
|
||
![]() Toriphile (EWF) Group: Members Posts: 188 Joined: 23 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Prestige 1.6, 16 V,
2006
|
|||
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
eu nu am pus huse. cand s-o murdari tapiteria o sa o spal.
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Nu vreau sa o tin 20 de ani, nu am pus huse. Pun vara chestii de alea de lemn, sau ce naiba e, din Metro, mi se par utile oarecum mai ales ca nu am ac.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
Fara huse,e pacat sa ascund materialul original care e destul de reusit din punct de vedere estetic si calitativ.(la Prestige). Cand se va murdarii, o spal, cand se va invechi, o vand.
![]() |
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
simedi |
![]()
|
![]() Membru ! Group: Members Posts: 25 Joined: 13 November 06 ![]() |
am votat da, mi-am pus huse ca am copil mic, si in plus, mi-ar parea rau sa patez din greseala tapiteria.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1.4 Mpi - 2005
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu mi-am pus si acum imi pare rau ca am ars un pic unul din scaune cu scrumul ...daca aveam se ardea husa, cred totusi ca se merita nu numai din motivul dat de mine, dar in nici un caz pt aspect...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu am avut niciodata huse pentru ca imi place fara...se murdareste -> se spala , se strica -> se schimba...mi-am luat masina ca sa ma bucur de ea nu o sa pastrez intacta..si in plus de asta nu stiu cum ar arata tapiteria mea din piele cu huse
![]() ![]() ![]() Cel mai mult ma amuza cei care tin pungile alea pe scaune cu care vine masina din fabrica ... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
Se pare ca romanii sunt foarte atasati de orice fel de carpeala in scop de "protectie", cum ar fi husele de pe scaune, folia de pe elementele cromate ale caroseriei, punga de plastic de pe telecomanda TV sau chiar folie peste covoare!
Parerea mea e ca o masina ti-o cumperi sa te bucuri de ea (mie imi plac culorile din Logan asa cum sunt), si cum ti-o ingrijesti asa o ai! Eu de cand am masina am curatat-o tot timpul (exista detergenti speciali pt tapiterie) si arata ca in prima zi! Si inca ceva: daca imi arata cineva un set de huse care sa se potriveasca perfect pe o masina si sa arate mai bine decat tapiteria originala eu le mananc! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
- MM 82 DNY Masina si nevasta nu se imprumuta!
|
|
loganfan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 12 May 07 ![]() |
eu nu suport husele de scaune,husele de volan,covorasele...
bine,ca nu conduc masina mea si nu pot sa-i dau jos husele,dar covorasul de la sofer tot il dau jos,ca ma incurca... ![]() husele te fac sa stai incnfortabil pe scaun,husele de volan si covorasele necorespunzatoare te pot face si sa faci accident...parerea mea... This post has been edited by loganfan: 13 May 2007, 13:32 |
--------------------
nu detin
nu am
--
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:43 |