Samsung Galaxy S II, I9100
![]() ![]() ![]() |
Samsung Galaxy S II, I9100
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Nu sunt vanator de promotii, era doar o constatare dupa ce am intrat pe site. Am avut alte treburi mai importante si urgente de facut.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
Până la ora 10:00, campania Black Friday a generat pe eMAG:
400.000 vizitatori unici (~2% din populația Romaniei) ~34.000 produse comandate dintre care ~28.000 din promoția specială de Black Friday Valoarea aproximativă a comenzilor până la ora 10: 4 milioane Euro decent zic eu ![]() |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Reducerile au fost cam manarite dar unele erau intradevar avantajoase. In schimb altele nu au fost reduse mai deloc.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Am dat comandă de un SGS2 la emag. Scria că e pe stoc. Am urmat toți pașii ... mail de confirmare din părți. Bătaie de joc.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Normal. N-ai văzut că își rezervă dreptul să selecteze clienții?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Mai puneti 95 de lei si il luati fara nici un blec fraidei.
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 25 Nov 2011, 17:38) Am dat comandă de un SGS2 la emag. Scria că e pe stoc. Am urmat toți pașii ... mail de confirmare din părți. Bătaie de joc. QUOTE(C a t a l i n @ 25 Nov 2011, 17:41) Doar scria jos acolo undeva, cu litere mici: *nu servim clienti in tinuta necorespunzatoare sau in stare de ebrietate Da' ce sa va fac daca nu cititi ![]() ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 25 Nov 2011, 16:38) Am dat comandă de un SGS2 la emag. Scria că e pe stoc. Am urmat toți pașii ... mail de confirmare din părți. Bătaie de joc. N-ai primit asa ceva? "Stimate client, Va multumim ca ati ales sa faceti o comanda la eMAG. Intreaga echipa eMAG lucreaza in prezent la procesarea numarului foarte mare de comenzi inregistrate cu ocazia eMAG Black Friday. Va vom transmite noi informatii despre statusul comenzilor pana cel tarziu Marti 29.11.2011. Va multumim pentru intelegere, Echipa eMAG" |
--------------------
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ba da. Dar abia aseară.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
ssilviu |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mi s-a intamplat o chestie ciudata: Cand vreau sa intru in market imi apare un mesaj: "Authentication required, please log into your google account".
Eu fiind logat deja! Poanta e ca acum vreo 2 zile mergea, n-am intervenit cu nimic asupra lui, acelasi rom, etc. Mai nou nici aplicatia de Gmail nu se mai actualizeaza, n-ar fi mare branza pentru ca oricum o folosesc pe cea de la Samsung, car3e se logheaza fara probleme la contul de Gmail! A, si btw, multumita "istetilor" de la gogu, un cont de google o data activat in telefon nu poate fi sters decat resetand telefonul la factory default! ![]() Really, really smart! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Garett @ 2 Mar 2012, 07:46) A, si btw, multumita "istetilor" de la gogu, un cont de google o data activat in telefon nu poate fi sters decat resetand telefonul la factory default! ![]() Really, really smart! Isteți, neisteți... Ideea e că, de exemplu, Market-ul și aplicațiile descărcate sunt "legate" de un anume cont. Dacă-ți ștergi contul, aplicațiile respective sunt în aer. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma, poate ma lamureste si pe mine cineva, ca deja nu mai stiu ce sa cred...
![]() Povesteam aici ce am patit cu traficul de date foarte mare pe care il face telefonul meu. Dupa ce am scapat ca prin urechile acului de plata a 100 de euro va dati seama ca sunt foarte atent la acest aspect. Ieri, cand ma sunase tanti de la oringi sa-mi semnaleze aspectul, mi-a si dezactivat netu pe telefon pana se clarifica treaba. S-a clarificat treaba, si am dat telefon sa-mi reactiveze traficul, cum era si normal. Nu stiu ce s-a intamplat, dar nu s-a activat de prima oara, eu fiind nevoit sa mai sun o data seara pe la orele 20. In fine, mi-a fost reactivat netul. Ca sa nu mai am surprize, am activat 2 refill-uri de cate 100 de MB, avand si mesajele lor de confirmare. Deci aseara la 20 am avut iar net pe telefon, pe la 21 am ajuns acasa (unde am uairless si telefonul trece automat pe el). Mi-am instalat un programel de monitorizare traficului care imi zice ca de aseara si pana azi pe la 16 am un trafic de cca. 7 MB. Exact cat ma asteptam, la cat am folosit netu' pe telefon (verificat meiluri si citit forumul vreo cateva minute). Numai ca, devenind paranoic dupa episodul de ieri, dau la Cronos sa vad ce si cum: mai am 96 de Mb din 200 cat aveam aseara. WTF? ![]() ![]() 100 de mega in mai putin de 12 ore si asta in conditile in care am folosit netul maxim 10 minute si doar pentru meil&forum? In conditiile in care telefonul a fost resetat la factory default settings si nu are instalate pe el decat cateva aplicatii. Ce pana mea se intampla ma oameni buni? Ca nu mai stiu ce a mai fac. De root-at parca n-as vrea, softul este ultima versiune (asa imi spune Kies-u), update-urile de soft au fost facute doar prin Kies, ... Momentan am bagat in el SIM-ul de RDS ca a pot sa ma dau pe net si mi-am reactivat batranul nochea e51 ca sa vorbesc. In acest fel nu mai risc sa ma trezec cu trafic. Si am cerut factura detaliata, ca sa vad exact sesiunile de date. Ma intereseaza in mod special perioada de aseara de la 20 pana astazi la 16, cand am fost cu ochii pe el ca pe butelie! Sa vad si eu ce rahat de trafic a facut handicapatul naibii ![]() This post has been edited by kum: 2 Mar 2012, 17:48 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Programelul ala care monitorizeaza traficul arata si upload-ul si download-ul ?
Trafic = upload + download, poate ai o aplicatie care face mult upload. Teoria conspiratiei : poate cineva de undeva descarca tot ce ai tu pe telefon ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ai grija la anumite servicii gen g+ cu renumitul "instant upload". Astea rup la net...
|
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
kum |
![]()
|
aseara:
SC20120301_212153.png ( Size: 60.83k ) Number of downloads: 295 acum (cu mentiunea ca am SIM-ul de RDS bagat in el de pe la ora 17:00 si am iesit pe net prin el pe laptop, special ca sa vad cat trafic imi arata programelul asta) SC20120302_184644.png ( Size: 59.17k ) Number of downloads: 296 Inainte de a baga SIM-ul de RDS imi arata un total de cca. 7 mega (pe partea de date telefonie; wireless-ul dupa cum se vede este separat) Deci programelul asta functioneaza OK zic eu, daca imi arata si cei 14 mega de trafic facuti cu RDS-ul intr-o ora. Chiar sa nu fie foarte precis, io cred ca intre aia 7 mega de-i arata programul si 105 mega cat zice Cronos-ul e prea mare diferenta. Ceva nu se leaga ![]() Legat de programe - astea sunt toate SC20120302_185220.png ( Size: 446.16k ) Number of downloads: 287 SC20120302_185215.png ( Size: 425.58k ) Number of downloads: 280 SC20120302_185210.png ( Size: 445.87k ) Number of downloads: 273 SC20120302_185204.png ( Size: 436.36k ) Number of downloads: 49 si astea sunt cele care ruleaza: SC20120302_185353.png ( Size: 108.03k ) Number of downloads: 50 SC20120302_185415.png ( Size: 101.78k ) Number of downloads: 48 SC20120302_185425.png ( Size: 99.6k ) Number of downloads: 35 SC20120302_185436.png ( Size: 98.01k ) Number of downloads: 34 Asta este situatia la ora actuala si asa era si aseara. Nu vad nimic suspect la alea ![]() This post has been edited by kum: 2 Mar 2012, 19:01 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(DragosP @ 2 Mar 2012, 08:45) Isteți, neisteți... Ideea e că, de exemplu, Market-ul și aplicațiile descărcate sunt "legate" de un anume cont. Dacă-ți ștergi contul, aplicațiile respective sunt în aer. Pai nu vreau neaparat sa-l sterg, dar nici macar sa-l editez n-am gasit. O situatie plauzibila: schimb parola contului de gogu, cum pisicii mumei lui Stefan cel Mare o editez pe telefon?? Sau trebuie sa resetez telefonul cand imi schimb parola? Chiar imi place Androidul dar la faza asta si-au dat cu firma in cap la modul stupid! |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Schimbă tu parola si ai să vezi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
DragosP |
![]()
|
Ai zis-o.
Pe de altă parte, nu ți se pare ciudat măi kum, kum de ți se întâmplă numai ție ba una, ba alta? Concluzia mea e că poți să te piși cu boltă peste Cronos. This post has been edited by DragosP: 3 Mar 2012, 10:36 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
Adică ce "același mesaj"? Mie, când schimb o parolă din cele 3 conturi active pe telefon, îmi spune frumos în lista de mesaje că nu s-a putut conecta la acel cont. Dau click pe el și ajung la "setari"-"conturi si sincronizare" unde-i înfig noua parolă.
Nu-ș ce rom a făcut Samsung, dar ce-am spus e valabil la Desire și pe rom-uri aosp și pe rom-uri mânărite de cei de la HTC. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 3 Mar 2012, 10:35) Ai zis-o. Pe de altă parte, nu ți se pare ciudat măi kum, kum de ți se întâmplă numai ție ba una, ba alta? Concluzia mea e că poți să te piși cu boltă peste Cronos. Man, m-as pisa cu cea mai mare bolta peste Cronos, numai ca astia imi calculeaza traficul dupa masuratorile lor, ceiace inseamna ca ma taxeaza dupa ce zice Cronosul mai sus pisat. Adica io tre' sa-i cred pe cuvant pe ei ca asta e traficul. In alta ordine de idei nici nu am ca ce sa le demonstrez ca ei n-au dreptate si io am; mai mult, nici nu prea imi vine usor sa cred ca s-au gasit ei dintr-o data si subit sa ma fure. Mai degraba inclin sa cred ca androidul p..lii mele a capatat vreun latzel informatic sau ceva de genu' si acum o ia pe campii. Exista vreo aplicatie (chiar pe bani) care sa poata fi folosita la monitorizarea traficului si sa fie cumva certificata? Adica sa pot sa verific daca intr-adevar ce zice acea aplicatie se pupa cu ce zice Cronosul? Dar ceva la care oringiu sa nu mai spuna ca nu e valabil. Repet: sunt dispus sa platesc cat face, dar sa fie beton. O sa-mi iau un SIM pre-pay de la vodafon cu cativa mega de net pe ei sa vad daca si pe aia ii papa asa repede. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
Pune "3G WatchDog", e verificată și răsverificată de mine atât pe tel meu cât și pe cel al doamnei mele.
În plus, de când am trecut la ICS, îl verific cu ce contorizează ăla. Deși, cred că ai o problemă tu la oringi, sau mai bine ăia cu contul tău: chestie de granularitate a contorizării, nu'ș ce să zic... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 3 Mar 2012, 11:20) Adică ce "același mesaj"? Mie, când schimb o parolă din cele 3 conturi active pe telefon, îmi spune frumos în lista de mesaje că nu s-a putut conecta la acel cont. Dau click pe el și ajung la "setari"-"conturi si sincronizare" unde-i înfig noua parolă. Nu-ș ce rom a făcut Samsung, dar ce-am spus e valabil la Desire și pe rom-uri aosp și pe rom-uri mânărite de cei de la HTC. Aplicatia de mail de la Samsung mi-a afisat mesajul ala, am intrat si am schimbat parola, isi face refresh la mesaje fara pb. La "Accounts and sync" din settings in schimb, la contul de gogu imi apare eroare de sincronizare, "sync error, not available", etc. Nu imi da optiunea sa editez contul ci doar sa-l sterg, iar cand ii dau sa-l stearga tipa ca nu se poate decat prin reset. |
--------------------
No
Reno
|
|
kum |
![]()
|
Am bagat un vodafon pe el sa vad cum se desfasoara ostilitatile
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
La cat rotunjesc astia de la Orange sesiunile de net? La Cosmote tin minte ca rotunjeau la un mega chiar daca tu faceai trafic de 1kb. La Vodafone parca taxeaza la kilo (da' nu bag mana in foc). Daca Orangeul rotunjeste cu nesimtire, telefonul iti cumuleaza traficul pe care tu chiar l-ai facut, Cronosul iti cumuleaza traficul rotunjit de fiecare data, de aici rezulta diferente (uneori destul de mari).
Ai verificat sa fie oprit background data (sau cum s-o numi la tine)? Ca daca e activa si telefonul e setat sa se sincronizeze automat o data la x minute e clar de unde se face traficul. Zici ca acasa se conecteaza pe Wi-Fi, al meu daca sta pe birou si nu ii fac nimic perioada indelungata (n-am verificat niciodata sa vad exact cat dureaza) se deconecteaza de la router si daca e activata conexiunea de date intra automat de pe aia. Cand "il trezesc" dupa cateva secunde se conecteaza singur la wireless. This post has been edited by bmwh548: 3 Mar 2012, 19:37 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
nu cumva e si la traficul de date la fel ca la voce? la voce primul minut e indivizibil, indiferent cat vorbesti, apoi se taxeaza la secunda.
adica suni si vorbesti 10 secunde, inchizi si te-au taxat un minut. dar daca suni 1 minut si 13 secunde iti taxeaza un minut si 13 secunde. asa o fi si la date - daca ai un rahat de aplicatie care iti face conectari multiple, per total aplicatia poate face 1 mega, dar din bucati, iar cronosul iti rotunjeste fiecare sesiune. de aici ar rezulta diferenta. recomand root + droidwall. te scapa de batai de cap. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 18:42 |