Pozitionare termocupla electroventilator
![]() ![]() ![]() |
Pozitionare termocupla electroventilator
Bracself |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 3 September 10 ![]() |
|
||
--------------------
Matiz
Matiz
2005
|
|||
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
ai 2 solutii ,faci teu si infiletezi termocupla in el ,a 2 solutie care am facuto eu si sunt de fapt am fost foarte multumit ,(am vandut masina) de pe radiatoru vechi incalzesti bucsa filetata si o scoti afara ,si gauresti nou radiator ,cureti zona ,dai cu pasta decapanta si pui cositor si gata ,asta e cea mai buna solutie ,merge doar daca ambele radiatoare sunt de cupru
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
- bh 10 twa
2004 1994 I hate BMW
|
|
Bracself |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 3 September 10 ![]() |
Asa ma gandisem si eu! Varianta doi, cade, am bazin de plastic!
|
--------------------
Matiz
Matiz
2005
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
ia termocupla in mana si dute la un magazin de instalatii sanitare ,si cumperi un teu de cupru cu exterioru de 30 sau 38 parca e dimensiunea care o gasesti la teu ,furtunu va intra pe el ,si vei gasii sigur si piesa in care infiletezi termocupla si cositoresti pe teu
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
- bh 10 twa
2004 1994 I hate BMW
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Puteai sa cauti si tu un pic. Uite aici materializarea sugestiei data de vladut88
http://www.daciaclub.ro/Montarea-unui-elec...4591-s1440.html Postarea nr. #1451 |
--------------------
DACIA
1310 TX
- 7-B-2414
1987 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 02:55 |