Cumpar bec marsarier cu alarma sonora, Unde sunt de cumparat in Bacau sau Moinesti ?
![]() ![]() ![]() |
Cumpar bec marsarier cu alarma sonora, Unde sunt de cumparat in Bacau sau Moinesti ?
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Un bec care canta Lambada e bun?
This post has been edited by Sony: 27 Feb 2007, 18:44 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Nu mai, daca nu e dela cu manele nu e bun. Cica tin mai mult alea.
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Poate ii da vijelie un cantecel.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Nu. Crezi ca e greu? A, scuze........ nu vazusem cu cine vorbesc.
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu radeti, ca in codul rutier, asta nou, din cate mi-aduc eu aminte, sunt recomandate astfel de dispozitive.
Poti incerca aici |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
rhunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 15 August 06 From: Bucuresti ![]() |
si eu ma gandeam ca merg numai la logan. Acum acolo nu scrie ce melodii au
![]() This post has been edited by rhunder: 27 Feb 2007, 19:09 |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
2001
- b25wzj Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :) VW Golf V 1.9 tdi |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
cit umor pe aici ...orice se intreaba se gasesc umoristii sa raspunda.....cit despre calitate....
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nea emile, da si mata un raspuns on topic, ca la comentarii se pricep si umoristii mentionati de tine
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
daca nu e bec cu injuratura ,cum ar fii ,date ca trec eu ,ce plm nu faci nimic
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
QUOTE(klaus @ 27 Feb 2007, 19:05) Nu radeti, ca in codul rutier, asta nou, din cate mi-aduc eu aminte, sunt recomandate astfel de dispozitive. Poti incerca aici Stii cumva si ce melodii canta? Ma intereseaza ceva cu rock.... Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
nea klause am fost la fel de ontopic ca toti de aici...cu exceptia ta,felicitari pentru raspunsul pertinent,macar omul a primit un indiciu...in rest cunosti punctul meu de vedere.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
Uite ca am gasit, datorita lui klaus, ceea ce aveam nevoie: http://www.accesorii-auto.ro/?lstpage=shop...c6d766e9c6ee247 , dati click pe link si va duce la becul cu muzica, numai ca face bip - bip - bip, bafta la toata lumea, la prieteni si la dusmani...
![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Se pune in locul becului parca...dar care s-ar potrivi pe solenza?
L.E. Nu m-am uitat bine pe site e vorba cred ca cel de 12V(singurul de altfel ![]() This post has been edited by zanga: 27 Feb 2007, 21:34 |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
mumulacke |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 19 January 05 From: Sibiu ![]() |
salut....dragoselu cum se face comanda de pe site-ul ala??
|
--------------------
Dacia
1310L
1997
- SB-25-CIP Mitac Mio A701
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(mumulacke @ 27 Feb 2007, 22:35) Mumulacke, adresa o gasesti fie in link-ul de la "Contact", fie intri la rubrica "Cine suntem" si vei gasi adresa de e-mail, telefoane, etc. Iti redau si eu cateva date copiate de pe site: "Pt contact vanzari en-gross Tel./fax: 0259/471.889 0259/419.948 Fax: 0259/406.209 contact web Tel./Fax: 0259407656 0259476027 Fax: 0259407657 Persoana de contact : Director vanzari Zsolt Lukacs mobil: 0722/54.99.67 Persoana de contact: Administrator retea: Baranya Tiberiu mobil: 0788/570931 e-mail: cridem@accesorii-auto.ro" Noi succese! Dragoselu |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
|
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Sony |
![]()
|
De ce nu i-l subtilizezi?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Sau de ce nu il blochezi ?
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cu o piatra?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Io nu cred ca exista asa ceva! Daca exista, mai aparea o sursa de zgomote gen "TE-AM VRAJIT PE INTERNET, HAOLEU!"
![]() This post has been edited by vijelie: 28 Feb 2007, 15:48 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pana nu apare unul care sa zica "da-te-n m....ii m atii la o parte, ca dau eu cu spatele" ... nu ma intereseaza.
This post has been edited by tribunul: 28 Feb 2007, 16:07 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Luuupiiiii baaaaa!
...a, scuzati! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
incepuse-si sa compui o noua melodie ?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
eu am avut o saracie de aia ..problema era noaptea tarziu cand ma invarteam prin parcare ieseau vecinii pe la geamuri
![]() cand am inceput sa gasesc "de mancare" aruncata pe masina am renuntat ![]() This post has been edited by AlexU: 28 Feb 2007, 18:49 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
la magazinu de la mine din bloc are asa ceva;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
@AlexU...dar se aude chiar asa tare?...nu e ca la alarma?
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Daca se aude ziua in trafic, iti dai seama cum se aude seara cand e liniste
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
zanga |
![]()
|
Si semnalul de la alarma e tot pentru utilaje de santier
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 06:55 |