Caut auto cu numarul : B 25 EXM, Jeep Grand Cherokee CRDi negru
![]() ![]() ![]() |
Caut auto cu numarul : B 25 EXM, Jeep Grand Cherokee CRDi negru
GeorgeB |
![]()
|
||
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|||
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca ma duc la Politie, probabil rade intreaga sectie de mine...
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
NU stii pe Ciombe si faptele lui de vitejie?... Mare pacat !
![]() |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Da nu si-a luat ma Logan acu'?
Referitor la topic! NU ai ce sa faci... De exemplu eu azi am lovit usa la un A4 nou cu usa de la tico! Masina mea nu face nici cat gumele lui... Am plecat repede si am lasat o zgarietura pe portiera lui.. Bineinteles nu am intentionat sa il lovesc, pur si simplu , nefiind obisnuit cu dimensiunile de Tico am apreciat PROST! Sorry! |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
adrian> d`asta e cum e tara asta
![]() deh nu era mai civilizat sa lasi un numar de telefon si sa isi faca omu zgarietura pe asigurarea ta? ce te costa cateva ore pierdute dar deh e mai comod sa fi nesimtit in ziua de azi. catd espre problema lui georgeB d`asta visez eu sa imi iau un aro din acela cazut rau si cand ma calce vreunu pe nervi sau imi taie fata sa merg cu el taras sa isi planga in pumni. dar dupa ce am vandut breaku pana am luat matizu am mers cu o batrana 1300 din 80 vai de ea si nu mi-a mai taiat nimeni fata ![]() |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
QUOTE(steph @ 6 Jul 2005, 21:59) deh nu era mai civilizat sa lasi un numar de telefon si sa isi faca omu zgarietura pe asigurarea ta? ce te costa cateva ore pierdute dar deh e mai comod sa fi nesimtit in ziua de azi. masina mea e de la servici! lucrez zilnic pana la 7! la 8.30 sunt acasa! Cand sa umblu? Si crezi ca il incalzea pe omul respectiv cu ceva? |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
Legal nu prea ai ce sa-i faci.Dar daca ai cunostinte sau prieteni binevoitori,poti afla pe unde i-si are resedinta si sa-i lasi mesaje pe masina(eu asa am facut
![]() ![]() ps..cum a facut adrian fac si eu!atita timp cit eu nu am nimic sau mare lucru la masina,de ce sa pierd ore pe la politie? This post has been edited by osirus: 6 Jul 2005, 22:09 |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
George, poti suna la politie si sa reclami faptul, ca a pus in pericol siguranta circulatiei, e un birou care il va putea pune in urmarire.
Adrian...bravo ma! Nu am cuvinte! |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
steph |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 775 Joined: 18 July 03 From: Bucuresti ![]() |
si daca nu ai timp asta inseamna ca nu trebuie sa iti asumi greselile?
uite eu in prima luna de condus am gasit de 2 ori masina zgariata si fiind masina parintilor am avut super scandal pe tema asta ... nu pt. ca am lovit-o ci pt. ca credeau ca ii mint. ![]() so poate omu era intelegator si si-o facea pe cascou` tau da macar era impacat cu ideea ca mai exista si oameni corecti. NOT edit cascou` lui ![]() This post has been edited by steph: 6 Jul 2005, 22:12 |
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 6 Jul 2005, 22:05) masina mea e de la servici! lucrez zilnic pana la 7! la 8.30 sunt acasa! Cand sa umblu? Si crezi ca il incalzea pe omul respectiv cu ceva? Da, il i9ncalzea! Facea reparatia pe RCA-ul tau, nu platea majorare anul viitor pentru CASCo. Iar daca nu are CASCO, e vai de el. Pune-te tu in situatia de a-ti gasi masina lovita, ca n-a apreciat cineva corect spatiul. OT: Sa va mai prind eu ca ziceti ca femeile nu apreciaza corect distanrtele ![]() ![]() Cta despre sfaturi cu mesaje pe masina dobitocului, eu inca am naivitatea de acrede ca nu traim intr-o tara de salbatici. Desi i-as da in cap cu ceva cu cea mai mare placere This post has been edited by madalina: 6 Jul 2005, 22:20 |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mada sorry ptr ce ati patit..aste e nu ai ce face in astfel de cazuri cand dai de dobitoci de asemenea talie...
Si cu Adrian are o bila alba ca macar a recunosc..rar sa vezi pe forum asa ceva ca cineva sa-si puna tarana in cap in fata a 100 de lupi moralisti..desigur n-a procedat corect...macar data viitoare stie ![]() |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
madalina |
![]()
|
Inca are timp sa repare ce a facut. Are la dispozitie 48 de ore pentru a merge la politie si sa spuna ce a facut. Nu pateste nimic daca declara mai tarziu. Iar noapte de pe la 22 e chiar liber la sectii
A pus frana de 4 ori poate-poate intru in el si era lovitura din spate, asa ca ma scotea pe mine vinovata cretinoidul. Norocul meu a fost ca si in spate am avut o masina buna, ca daca avem in spate o masina intr-o stare tehnica discutabila intra in mine cel din spate, fara a fi vinovat de ceva... |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
steph |
![]()
|
and> dar daca m-as plimba eu cu o cheie pe langa golanu tau tot la fel ai gandi???
|
--------------------
Toyota
Yaris
TS
- Bucuresti
|
|
cosmin_m |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AND @ 7 Jul 2005, 01:13) Serios acum , n-aveai ce sa faci! Nu are nici o relevanta daca iti recunosti fapta deoarece banuiesc ca nu te-ar interesa sa-ti repari nu stiu ce zgarietura de pe tico-ul de "serviciu" , iar dansu cu Audi isi rezolva oricum pe asigurare. Sunt curios cand o sa-ti loveasca unul noul Logan daca la fel o sa gandesti. La cat te-ai scremut cu banii, cred ca o sa doara. Stii ca la asigurarea mea (400 eur/an) am reducere 15% (60 eur) pentru anul urmator daca n-am incidente ? Adica nu numai ca pierd timp cand imi zgaraie/loveste un bou masina, dar mai si pierd 60 eur in anul urmator ![]() Oricum, beware, io parchez masina in raza camerelor video la munca, daca o gasesc lovita declar la politie si spun ca ala a fugit mancand pamantul. This post has been edited by cosmin_m: 7 Jul 2005, 06:52 |
--------------------
Lada / Logan
1200 / 1.6 8v ABS
- B-NN-MMM
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
eu si stiu ca o sa ma criticati i-as omori pe toti care lovesc si pleaca pe principiul nu am timp, nu am chef, lasa ca are el casco si asa mai departe...deci daca ai gresit trebuie sa tragi si ponoasele...adica cel lovit are timp si chef sa umble pe la politie, asigurari, service etc??? Macar un bilet...sa aiba omu de unde te lua daca e cazul...sincer e cel mai urat moment cand te duci si gasesti masina lovita si ramane A.N....macar cand e accident e accident si asta e, dar asa de ce sa pierd eu timp, bani si sa stau fara masina doar ca unii inca nu stiu sa mearga desi au permis sau pur si simplu nu ii intereseaza...
cat despre intamplarea cu Jeepul...acum nu mai ai ce face, atunci daca chiar te-a deranjat atat de tare trebuia sa te dai jos si daca era coloana poate il ajungeai sa stati la o "vorba" sau puteai suna la Politie si reclamai pe loc incidentul...Asta e inca un caz de smecheri de bani gata pentru ca numai unul care nu munceste pentru bani e dispus ca pentru nu stiu ce claxon i-ai dat tu sa isi buleasca masina in spate doar ca sa ti-o loveasca si tie...e ridicol si nefiresc ...Am avut un caz ca al tau la dauna cu o tipa ea avea un Rav si cel pe care l-a lovit un Pajero...s-au luat la intrecere si pana la urma s-au enervat si ala a ajuns de a franat brusc in fata ei iar asta poc in spate...dauna e enorma...sute de milioane...pentru o prostie...nu e mai putin adevarat ca nu ii intereseaza banii...iar actele de politie au fost de tot rasul ...ceva in genul ca a lovit un auto care a franat brusc dar nu i-a retinut numarul iar ala a plecat...masina fiind varza...la constatare am chemat tinichigii ca sa ii deschida capota...asta e tara, din pacate astia sunt oamenii....in consecinta asta ne e viata... |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@Cosmin_m tu esti norocos, dar ceilalti ce fac??
@Adrian..ma gandesc ce te-a injurat ala cand a vazut ce zgarietura de toata frumusetea are pe portiera. Imi aduc aminte ca la dacia pe care a avut-o tata, exact in a doua zi dupa ce o cumparase un destept nu avea loc sa intre in masina(nu stiu cum ca era distanta intre ele aproape 1m) si a dat cu portiera lui in bara din fata a lu' tata. Noroc ca masina aluia era un trabant. Dar omul nu s-a uitat unde da cu usa.. plus ca mai eram si eu si fratele meu in masina(am iesit la el si a facut niste ochi mari). Toate astea s-au intamplat intr-o parcare prin centrul orasului.... George nu cred ca ai ce sa faci.. Mai bine i-ati gandul de la tampitul ala... P.S: Ce rapizi sunt unii... This post has been edited by St: 7 Jul 2005, 07:16 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
George - Mada, in cazuri de acest fel ai doua variante:
ori relami la politie si in cazul asta risti sa fii luat la misto sau poate, chiar, baietii sa-l puna in urmarire ceea ce m-ar mira. ori te pui cu el, il urmaresti si incepi lupta dar si in acest caz risti sa dai de nu stiu ce "bâhnițe" malace si negricioase. Dupa parerea mea nici una dintre cele doua variante nu este cea fericita. Eu zic ca mai bine il bagi in origini si iti continui drumul, pentru ca nu merita sa te pui la mintea unor astfel de idioti. |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
VA ROG NU MAI POSTATI CU SOLUTII GEN BATAIE... SI BINE I-AI FACUT, CA NU SUNTEM IN JUNGLA!
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 6 Jul 2005, 23:53) Referitor la topic! NU ai ce sa faci... De exemplu eu azi am lovit usa la un A4 nou cu usa de la tico! Masina mea nu face nici cat gumele lui... Am plecat repede si am lasat o zgarietura pe portiera lui.. Bineinteles nu am intentionat sa il lovesc, pur si simplu , nefiind obisnuit cu dimensiunile de Tico am apreciat PROST! Sorry! Cum adica nu ai ce sa faci?!! ![]() Ii lasi omului asigurarea RCA!! Ce te costa sa fii civilizat? E mai usor sa iti iei talpasita si sa zici "asta e se mai intampla" pe banii altuia care nu are nici o vina!! Mentalitate de kkt! |
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Apropo de lovit masini din greseala. Am auzit ieri o intimplare, ca un tip pe bicicleta a lovit in spate o masina parcata, din greseala (nu se uita pe unde merge). Omul, cinstit, i-a lasat un bilet cu numarul de telefon si adresa, despre ce s-a intimplat. Soferul s-a dus la daune, iar tipul cu bicicleta a trebuit sa plateasca reparatia, neavind asigurare obligatorie. Afacerea l-a costat in jur de 3,000 euro... Povestea s-a petrecut undeva in Munchen...
![]() PS. Pe tipul cu bicicleta il cunosc si e cam auirit de felul lui... |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, dar ia vezi daca 3000 euro inseamna acelasi lucru si pentru un biciclist roman. Ca si pe la noi circula masini a caror reparatie in urma impactului cu o bicicleta poate costa 3000 eur. Si oricum la o astfel de masina e neaparat necesar un casco. Insa cu soferii care fug de la locul faptei nu pot fi de acord, pentru ca aia au macar RCA (sau ar trebui sa aiba).
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred ca ai ce sa faci si nici nu merita.
Mie mi s-a intimplat vineri o faza similara cu un jaf de masina (nici nu stiu ce model era, cred o japoneza) care dupa ce am plecat de la stop vad ca imi trece in fata si pune frina (eram pe benzi diferite); bun trec pe banda doi, hop si el si pune frina; mi-a facut asta de citeva ori , ma uit mai atent si vad ca era cu nevasta si copilul; nu mai intelegeam nimic!!! Am mers mai incet si HOP ajungem la un stoooop ! Trag in spatele lui, opresc si hai sa vad care-i treaba. Eram fleasca, cred ca daca il scoteam din masina maturam pe jos cu el. Tipul se baricadeaza inauntru, inchide geamurile si cind printre injuraturile mele biiguieste ceva cu "mi-ai luat fata" nu stiu cind. Va jur ca nu am luat fata nimanui si de altfel pina la primul stop s-a mers pe o banda. In fine, i-am bagat niste pumni in geam dar mai mult n-am avut ce-i face (m-am gindit dupa sa-i fi rupt oglinda sau un stergator) s-a facut verde si asta a fost. Habar n-am ce-a fost in mintea timpitului, ca era si o stirpitura si avea si un jaf de masina (poate vroia sa o repare pe banii mei, nu stiu) . A fost insa prima data pt mine si nici nu credeam ca este posibil asa ceva. Acum insa, cu George si madalina vad devine sport national. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
motorsport_2005 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
mai marfa este cand te loveste unu (vina lui), tu vrei sa opresti, el nu, te mai si injura si pleaca mai departe...
el mondeo nou cu nu se stie ce daune la mine zgariata dar a iesit cu polish. ![]() are cineva un bunic sau strabunic cu mondeo nou negru? This post has been edited by motorsport_2005: 7 Jul 2005, 09:23 |
--------------------
dacia
supernova
- CT - 19 - VEV
|
|
dacicuss |
![]()
|
![]() Mare Vrajitor KKK Group: Members Posts: 299 Joined: 3 August 04 From: Poplaca ![]() |
Sunt si eu de acord cu ce-i care l-au blamat pe Adrian ca a plecat de la locul faptei.
Simplul fapt ca ai un program incarcat sau ca esti cu o masina de servici care, fie vorba intre noi, ar trebui sa aiba full Casco nu-ti da dreptul sa il FURI pe om ! Da, am spus bine, sa-l furi...sa-i bagi mana in buzunar ! Pentru ca indiferent daca omul are sau nu Casco, indiferent ce masina are si cat de scumpa e ea, tu, prin fuga ta, il obligi pe om sa scoata bani din buzunar fara motiv, fara sa fie vinovat...sau singura lui vina e ca n-a putut "gini" in viitor ca vine unul, mai neatent sau cu mai slabe abilitati de conducator auto...spun asa ca sa nu jignesc si-i atinge masina Ai idee cat costa "rezolvarea" unei zgarieturi pe o portiera sau aripa sau oriunde altundeva la o masina cu o vopsea mai pretentioasa? Daca avea Casco si o facea pe asigurare, anul urmator pierdea o reducere destul de substantiala, acre poate fi si de cateva sute de Euro. Deci oricum ai intoarce-o, lasitatea ta...sau vitejia...sau smecheria, spune-i cum vrei pe om il va costa de la 100 Euro in sus ! Acum, poti s-o intorci si altfel: fortand logica pe modul cum ai tratat tu problema poti spune "Da'l dracu'! de smecher cu masina bengoasa...ce tare-s io ca l-am sifonat si nu m-o ginit martafoiu'! " Un dinte oricum am eu impotriva soferilor de pe masinile mici de distributie, firma etc...indiferent unde, in oras sau in afara, se poarta ca taximetristii, ignorand orice regula, de parca soselele le apartin. O singura data am vazut o chestie desteapta: pe o dubita de distributie cu nr. de BV, pe langa reclamele firmei, pe partea din spate scria mare: "Sofer indisciplinat? Sunati la tel...." Patron destept ! |
--------------------
VW Passat
1.9TDI
- ww-00-XXX A religious war is like children fighting over who has the strongest imaginary friend...
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right, there's a 90% probability you'll get it wrong. |
|
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
Scuze pt off topic dar nu pot sa ma abtin: anul trecut mi-am gasit masina de 2 ori lovita in parcare:prima data a fost aripa spate plus usa spate - 8.5 mil , a doua oara aripa fata - 3 mil,la 2 zile dupa ce am scos-o din srvice pt prima dauna.Bineinteles ca nu am gasit nici un bilet, nimic.Prima data am aflat ce se busisera doi in apropierea mea,unul din ei ricosand in mine.Le era greu sa ma ia si pe mine cand s-au dus la politie. Daca nu aveam casco plateam din buzunar.
Asa ca , Adrian, chiar daca ai facut gestul respectiv, nu-ti doresc sa traiesti frustrarea celui care isi gaseste masina lovita stiind ca nu poate sa faca nimic.Poate ca sunt unii carora nu le pasa intr-adevar ,masina pt ei neinsemnad mare lucru,insa tu cred ca nu esti unul din aceia. Si ca sa postez si ceva cat de cat in topic : Mergeam dinspre lizeanu spre obor,urmand sa intru in pasaj, pe banda 3(langa sina de tramvai).cand eram aproape de intrarea in pasaj,vine pe sina de tramvai o laguna ,care bineinteles trage dreapta de volanca sa intre pe banda,fortandu-ma pe mine sa pun baritai frana. Ii bag claxon si faruri ,tipu se simte ofensat si imi tranteste frana.Eu nu ma "sperii" si mai abitir ma infig in claxon.Atunci el inca o frana si imi arunca o punga pe geam ! ![]() |
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(osirus @ 6 Jul 2005, 23:07) Legal nu prea ai ce sa-i faci.Dar daca ai cunostinte sau prieteni binevoitori,poti afla pe unde i-si are resedinta si sa-i lasi mesaje pe masina(eu asa am facut ![]() ![]() ps..cum a facut adrian fac si eu!atita timp cit eu nu am nimic sau mare lucru la masina,de ce sa pierd ore pe la politie? Tu asa ai facut si era sa te alegi cu dosar penal. Noroc ca nu am timp de prostii din acestea. Sunt prea ocupat ca sa te port prin tribunale. |
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
la masuri fizice nu vreau sa apelez . se lasa cu dosare penale si n-am chef
![]() vroiam sa stiu din punct de vedere legal ce i-as putea face. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Sharpe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 11 April 05 From: B u c u r e s t i ![]() |
Sportul asta dateaza de ani buni!
Pe vremea cand aveam dacie pe Calea Victoriei,in fata CECului mare,unde sunt vreo trei benzi pe sens,ora tarzie ,doar eu si o Skoda pe drum...Toate bune pana cand omul se hataraste sa taie brusc toate cele trei benzi fara sa se asigure.Stupoare!Eu eram pe banda din mijloc si abia am reusit sa-l evit cu riscul de a lovi cateva taxi-uri parcate in fata clubului de noapte de vis-a-vis de loto.Apoi opreste la semafor.Ma duc la el deschide usa...il intreb ce a fost in capul lui ca il loveam de nu se vedea...Imi raspunde siderat ca il doare in p--a ca are asigurare!!Nervos ii trantesc usa si ma duc la masina.Suparat iese cu un dispozitiv de creat socuri electrice si ma striga ca' ce sunt rau ca mi-arata el ce si cum!' Normal ca m-am intors, dar impreuna cu nasul meu care era in masina cu mine si cu un baston de cauciuc.Rezultatul:s-a baricadat in masina si a tulit-o pe rosu.S-a prezentat la Udriste si a spus ca eu i-am spart oglinda cu o teava de metal neagra!!! Evident ca a doua zi politia era la mine acasa de s-a speriat toata familia. De atunci nu mai cobor din masina indiferent ce imi face vreun retardat in trafic!E drept ca te simti frustrat, dar inca traim in Romania!Va sfatuiesc sa ii tratati cu indiferenta maxima,pana cand legislatia ne va permite sa-i rezolvam pe acesti nemernici!! Toate bune si atentie maxima! |
--------------------
VOLVO
V70
III SUMMUM 2012
- B 74 BFL
|
|
GeorgeB |
![]()
|
tu sa nu cobori NICIOADATA PRIMUL . il astepti la tine la usa
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Legal doar atat: para la politie.
adrian, osirus: cand mai faceti d'aste ganditi-va cum ar fi sa va treziti cu zgarieturi/lovituri pe masinile voastre si dupa aia fugiti de la locul faptei, daca va mai da mana. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 02:51 |