aveti idee unde gasesc eu euthyrox?
![]() ![]() ![]() |
aveti idee unde gasesc eu euthyrox?
adin1968 |
![]()
|
||
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 19 October 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
dacia
lastun
scara 1:24
- CT68NAM
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ai pe cineva-n Turcia? La aia se vinde orice in farmacii. Chiar daca nu-ti aduce Euthyrox, au un program care recunoaste medicamentele din afara turciei si le da echivalentul turcesc (aceleasi substante si cantitati).
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
adin1968 |
![]()
|
Din pacate nu am rude afara...
|
--------------------
dacia
lastun
- CT68NAM
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Poti incerca sa cauti substanta activa din el si sa-i gasesti echivalent. Eventual unul pe care sa-l poti obtine online (de la noi sau de afara).
|
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
2006 Laureate
- BxxXXX Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vezi c-avem un farmacist printre membri, poate te ajuta el.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
adin1968 |
![]()
|
Nici echivalentele nu se gasesc...
Marty nu stiu cine este. |
--------------------
dacia
lastun
- CT68NAM
|
|
Marty |
![]()
|
Nici eu nu stiu exact cum il cheama, parca Adi
4 Nov 2011, 22:22: Hai ca l-am gasit This post has been edited by Marty: 4 Nov 2011, 22:22 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
adin1968 |
![]()
|
Multumesc Marty. Din pacate eu nu pot trimite mesaje. Poate o sa vada el postul si ma ajuta cu vreo informatie.
|
--------------------
dacia
lastun
- CT68NAM
|
|
Marty |
![]()
|
Hai ca-i dau eu un mesaj.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Dar de cand nu se mai gaseste? Eu i-am luat maica-mii acum vreo doua luni fara stres, de la prima farmacie la care am ajuns.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
adin1968 |
![]()
|
Cam de o luna jumate.
|
--------------------
dacia
lastun
- CT68NAM
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
IN CONSTANTA, langa farmacia MIGA. Maine ma duc si eu sa cumpar pentru o ruda. Costa vreo 12 lei cutia de 100 mg... cred.
PS: ma duc maine, pentru ca azi nu aveau pe stoc, au zis ca primesc maine dimineata. This post has been edited by Iulikk: 4 Nov 2011, 23:30 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ia mai multe, în cazul asta.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Da. O sa fac specula cu pastile
![]() PS: adin... daca vrei iti iau si tie cate cutii ai nevoie si ti le pun la curier cu ramburs. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
adin1968 |
![]()
|
Langa Miga? Multumesc mult de informatie.O sa mearga sotia sa vada, eu o sa fiu la munca.
4 Nov 2011, 23:34: Tot in Constanta sunt si eu. Ar fi o usurare sa gasesc acolo. This post has been edited by adin1968: 4 Nov 2011, 23:34 |
--------------------
dacia
lastun
- CT68NAM
|
|
Iulikk |
![]()
|
Langa Miga... este o farmacie non stop. Acolo am intrebat. Am luat azi toate farmaciile care mi-au iesit in cale si doar aici mi-a dat tanti aia de acolo ceva sperante.
Uite, undeva pe aici este farmacia aia. Attached thumbnail(s) Untitled.png ( Size: 295.39k ) Number of downloads: 2116 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da' la ce foloseste euthyrox asta?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
adin1968 |
![]()
|
Multumesc inca o data de informatie. Banuiesc unde e.
|
--------------------
dacia
lastun
- CT68NAM
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Se da celor care sufera de hipotiroidism in general.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
E pentru glanda tiroida. Gusa eutiroidiana
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Marty |
![]()
|
adin, ia si aici: http://www.steroizi-shop.com/t4
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
adin1968 |
![]()
|
In general ptr cei care au fost operati de tiroida.
Au nevoie de medicament toata viata dupa aceea. |
--------------------
dacia
lastun
- CT68NAM
|
|
Iulikk |
![]()
|
@ adin. Imi pare rau ca nu pot sa fiu mai exact de atat, dar nu sunt din Constanta, incerc sa iti explic si eu cum ma duce mintea
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
adin1968 |
![]()
|
Iulikk mai exact de atata nu ai cum sa fii. Cunosc zona de acolo, nu am cum sa ratez farmacia.
Marty multumesc din nou. Ciudat e cum vand asa ceva, normal nu au voie , e medicament cu reteta. |
--------------------
dacia
lastun
- CT68NAM
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
Ală-i providerul lui Fibră.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
adin1968 |
![]()
|
Maine daca nu gasesc la farmacia de care zice Iulikk o sa vad la aia cu steroizi.
5 Nov 2011, 11:43: Iulikk ai gasit? Ca sotiei i-au spus ca nu au... This post has been edited by adin1968: 5 Nov 2011, 11:43 |
--------------------
dacia
lastun
- CT68NAM
|
|
Marty |
![]()
|
adine, acu' intelegi cum se face ca au aia pe site-ul de pastilati?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu am fost inca la farmacie. Dupa masa ma duc.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Marty |
![]()
|
Iulikk, vezi ca poate alea de la farmacie iti dau tie pentru ca le place de mecla ta. Daca tie-ti zic ca au, ia-i si lu' adin 2-3 flacoane daca poti, evident.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 11:55 |