DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages « < 2 3 4 5 6 > »  
Reply to this topicStart new topic

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Enigme Laguna 2 Initiale Paris, Am schimbat versiunea

argon
post 11 Nov 2011, 09:48
Post #91

Mesaj semiautomat

Group: Members

Daca tot o inmatriculezi pe naspa in BG puteai lua una din UK, ce mai conta ca e volanul in partea gresita, gaseai aceasi Laguna la fel de dotata cu maxim 2000 de lire, ca si aia nustiu ce pierd si fug care incotro de marca Renault.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mihai leu
post 11 Nov 2011, 09:49
Post #92

Membru autentic

colegul mai stie ceva daca vedeti, a mai avut o laguna,mai veche 2001
la banii astia, sincer si cu taxa de inmatriculare si cu drum - poti sa te duci sa te plimbi , mai vezi una alta masina merita arata corect, interiorul nu pare uzat, acum km sa vedem cat de corecti sunt
ii doresc succes cu masina, si sa nu bage in seama carcotasii de aici
ce facea lua din vitan aceeasi masina cu 90 000 km? cu 6500 euro? adusa de samsar?
in 2007 am adus un corsa de 1 litru, 2002, din hamburg pana in Bucuresti, financiar clar nu a meritat, Dar ciudat masina inca functioneaza, si am ramas cu amintiri de acolo, biggrin.gif

--------------------
Dacia 1999 1310 - B 19 EIF
mai este timp pana la fericire
+
bogdan.stavar
post 11 Nov 2011, 09:52
Post #93

Membru autentic

From: Braila

QUOTE(argon @ 11 Nov 2011, 10:32)
Si Loganul este peste Pasat, au facut unii un clasament la pret si a iesit clar peste.  MA intreeb de ce nu ti-ai luat, doar e peste.
*

tu faci clasamente doar la pret?! interesant ..deci tu compari loganul vs passat si iese mai buna cea care este mai ieftina.....in fine cred ca ai avut un lapsus in a gandi cert e ca eu ti-am dat un link unde au fost facute teste intre passat si laguna si , personal, ma simt mult mai bine in laguna decat in passat .

This post has been edited by bogdan.stavar: 11 Nov 2011, 09:52

--------------------
Renault Laguna II 2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
+
StefanT
post 11 Nov 2011, 09:59
Post #94

STF - Special Tactical Force

From: Bucuresti

Bogdan, felicitari ptr masina. Arata super! Sunt sigur ca vei gasi o metoda cu inmatricularea, si incearca sa nu mai contesti orice argument pe care ti-l dau colegii, ca stii si tu cum e forumul, fiecare e ferm convins ca stie mai multe ca tine!
Multi nu stiu ce inseamna o Laguna intretinuta. A mea face in weekendul asta 205.000 km si nu are nicio problema. La un moment dat si eu ma gandeam sa o schimb pe un A4 sau A6, insa iau serios in calcul varianta unei Laguna III desi sincer nu imi place la fel de mult aspectul exterior.
Singura chestie care m-ar pune pe ganduri este motorul de 2.2, insa e foarte posibil sa existe si aici niste idei preconcepute. Daca o intretii cum cred ca o vei face, sunt sigur ca nu vei avea batai de cap.
Sigur, ideal ar fi un 2.0 T cum si-a luat domnul Kum, insa eu personal nu imi permit o masina de genul la 50.000 km pe an, diferenta de consum este maricica. La cate drumuri Bucuresti-Bacau tur-retur a facut masina asta cu consum de 5-6 %, s-a lipit ideal de buzunarul meu!
Motorul de 2.2 oricum cred ca va consuma mai mult fata de ce erai si tu invatat, insa si performantele sunt putin altele...
Sa te bucuri de ea!

--------------------
Suzuki GSX-1300-R 2008 - B'100'HAY
Fan Reno 53379
+
bogdan.stavar
post 11 Nov 2011, 10:00
Post #95

Membru autentic

QUOTE(argon @ 11 Nov 2011, 10:48)
Daca tot o inmatriculezi pe naspa in BG puteai lua una din UK, ce mai conta ca e volanul in partea gresita, gaseai aceasi Laguna la fel de dotata cu maxim 2000 de lire, ca si aia nustiu ce pierd si fug care incotro de marca Renault.
*

nu stiu ce nu intelegi tu...sau esti gica contra....in primul rand nu o inmatriculez pe naspa in bg ci totul e pe bune...nu e vina noastra ca avem o tara de rahat cu o taxa ilegala...din pacate norocul nostru ca suntem in UE ca altfel ne cereau astia taxa si pe aer...insa mai tre sa respectam si legile internationale. Ce sa fac cu o masina din UK..eu pe asta o folosesc si merg cu ea

QUOTE(mihai leu @ 11 Nov 2011, 10:49)
colegul mai stie ceva daca vedeti, a mai avut o laguna,mai veche 2001
la banii astia, sincer si cu taxa de inmatriculare si cu drum - poti sa te duci sa te plimbi , mai vezi una alta masina merita arata corect, interiorul nu pare uzat, acum km sa vedem cat de corecti sunt
ii doresc succes cu masina, si sa nu bage in seama carcotasii de aici
ce facea lua din vitan aceeasi masina cu 90 000 km? cu 6500 euro? adusa de samsar?
in 2007 am adus un corsa de 1 litru, 2002, din hamburg pana in Bucuresti, financiar clar nu a meritat, Dar ciudat masina inca functioneaza, si am ramas cu amintiri de acolo, biggrin.gif
*

multumesc si stai linistit pentru fiecare carcotas am raspunsul potrivit .Iti dai seama am avut laguna din 2001 4 ani aproape si daca eram dezamagit de ea nu ma duceam tocmai in Germania tot pt o laguna insa...daca vorbesti din auzite e normal sa fugi de laguna. Cel mai imp lucru este ca are 115 000 km reali iar eu stiu cum se merge afara cu masina , spun ca sunt reali pt ca la reprez dupa seria VIN apar toate reviziile masinii si km in Franta.
Si exact cum spui tu...o luam de la un samsar de aici cu 7000 euro ...dar nici poate asta nu era o problema....insa...nu gaseam asa masina ....cu....cutie automata! Asta a fost principalul motiv pentru care am vandut vechea laguna!

ps : nu incepeti va rog acum cu comentarii neavizate si "din auzite" ca aceste cutii de pe reno sunt proaste , ca asa am auzit si etc...... Astept pareri de la oameni care au cutie automata pe laguna nu cei ce au "auzit"

11 Nov 2011, 11:06:
QUOTE(StefanT @ 11 Nov 2011, 10:59)
Bogdan, felicitari ptr masina. Arata super! Sunt sigur ca vei gasi o metoda cu inmatricularea, si incearca sa nu mai contesti orice argument pe care ti-l dau colegii, ca stii si tu cum e forumul, fiecare e ferm convins ca stie mai multe ca tine!
Multi nu stiu ce inseamna o Laguna intretinuta. A mea face in weekendul asta 205.000 km si nu are nicio problema. La un moment dat si eu ma gandeam sa o schimb pe un A4 sau A6, insa iau serios in calcul varianta unei Laguna III desi sincer nu imi place la fel de mult aspectul exterior.
Singura chestie care m-ar pune pe ganduri este motorul de 2.2, insa e foarte posibil sa existe si aici niste idei preconcepute. Daca o intretii cum cred ca o vei face, sunt sigur ca nu vei avea batai de cap.
Sigur, ideal ar fi un 2.0 T cum si-a luat domnul Kum, insa eu personal nu imi permit o masina de genul la 50.000 km pe an, diferenta de consum este maricica. La cate drumuri Bucuresti-Bacau tur-retur a facut masina asta cu consum de 5-6 %, s-a lipit ideal de buzunarul meu!
Motorul de 2.2 oricum cred ca va consuma mai mult fata de ce erai si tu invatat, insa si performantele sunt putin altele...
Sa te bucuri de ea!
*

multumesc. Iti spun ca intr-o prima faza m-a speriat motorul 2.2 din cauza taxelor si a consumului. Insa....pe paguna producatorului reno motorul 2.2 are un consum extern de 6 % si in oras 10 -11 % cu o medie de 8%. Eu personal din Germania pana in Ro am avut un consum de 8 % prin Germania si 7 % Austria, Ungaria, Romania. In Germania sub 170 nu am lasat-o ajunind in multe reprize la 210. Deci....nu ma sperie consumul...daca merg cu ea cum mergeam si cu cealalta , afara cu 120 am un consum de 6 iar prin oras de 10.
Plus ca la laguna veche aveam un consum mixt de 7 -8 pe CB insa cand faceam cel real la pompa mai bagam un 1% deci real la pompa era de 9. Am facut si la asta consumul real la pompa cand pe drum din Germania si a iesit exact ca si CB 8 respectiv 7.

Dar....sa stii ca...fata de 1.9...cei 150 cp...se simt intr-adevar...deci al 180 acceleram si masina se ducea bine bine.....se simt din plin acesti 30 cp in plus.

This post has been edited by bogdan.stavar: 11 Nov 2011, 10:06

--------------------
+
argon
post 11 Nov 2011, 10:09
Post #96

Mesaj semiautomat

QUOTE(StefanT @ 11 Nov 2011, 10:59)
A mea face in weekendul asta 205.000 km si nu are nicio problema.
*

Nici o problema pentru tine,ca anumiti useri aveau o mare problema aflandu-se dintr-o pura intamplare nefericita in spatele tau.

--------------------
+
StefanT
post 11 Nov 2011, 10:15
Post #97

STF - Special Tactical Force

Clar radmasa.gif

--------------------
Suzuki GSX-1300-R 2008 - B'100'HAY
Fan Reno 53379
+
cdadan
post 11 Nov 2011, 10:39
Post #98

fara turbo viata e pustiu

From: Cluj Napoca

QUOTE(bogdan.stavar @ 11 Nov 2011, 09:40)
Nu compara laguna cu megane focus astra 307...
*

Nu compar. Eu doar am raspuns la intrebarea ta.

QUOTE(bogdan.stavar @ 11 Nov 2011, 00:17)
si acum te intreb in 6 mii ce luai?!
*

Totusi nu inteleg obsesia unora de a ridica Laguna in slavi, comparatii cu Passat sau chiar mai mult, cu modele premium. Reno sh costa atat cat costa, in consecinta cam atat face. Parerea mea.

--------------------
pegas de dame 1986
+
bogdan.stavar
post 11 Nov 2011, 10:48
Post #99

Membru autentic

nu ridic pe nimeni in slavi doar i-au o masina de care am fost multumit. Comparatia ta e absurda pentru ca tu compari clase diferite de asta ti-am zis. Cand compari 2 masini o faci la aceleasi clase...de ex compari laguna 2 cu 407 cu passat. Nu compari laguna 2 cu 307 sau cu golf. Astea le compari cu megane....ai inteles? smile.gif

Passat nu e model premium....il compar pentru ca face parte din clasa lui

--------------------
+
argon
post 11 Nov 2011, 11:27
Post #100

Mesaj semiautomat

Nu ti-a baga nimeni passatul pe gat , ce s-a comentat e ca ai dat MULT pe o masina de 6 ani, care necesita revopsire totala si nu se poate inmatricula la noi.

--------------------
+
bogdan.stavar
post 11 Nov 2011, 11:35
Post #101

Membru autentic

QUOTE(argon @ 11 Nov 2011, 12:27)
Nu ti-a baga nimeni passatul pe gat , ce s-a comentat e ca ai dat MULT pe o masina de 6 ani, care necesita revopsire totala si nu se poate inmatricula la noi.
*

au comentat carcotasii ca tine , ea nu necesita revopsire totala dar mie imi plac masinile impecabile deci asta e un moft cat despre inmatriculare se poate inmatricula lejer smile.gif) am toate actele la ea si daca erai atent ai vedea ca incerc sa evit taxa nu ca nu se poate inmatricula.

si cand spui ca ma dat mult in secunda 2 ar trebui sa vii cu un contra-argument...sa imi arati laguna ca a mea pe care eu am dat 5000 (cu tot cu drum) cu altele ...nu sa vorbesti aiurea ca e mult....

PS : am postat poze cu masina si nu e atat de jalnic incat sa necesite revopsire totala...doar dupa cum spuneam ......i like this car!

This post has been edited by bogdan.stavar: 11 Nov 2011, 11:36

--------------------
+
cdadan
post 11 Nov 2011, 13:01
Post #102

QUOTE(bogdan.stavar @ 11 Nov 2011, 10:48)
ai inteles? smile.gif
*

Indubitabil, Laguna sh e cea mai ieftina din clasa ei, dar in acelasi timp cea mai buna! wacko.gif

--------------------
pegas de dame 1986
+
bogdan.stavar
post 11 Nov 2011, 13:08
Post #103

Membru autentic

e grea limba romana si fiecare ia continutul care ii place....am spus are cel mai bun raport pret/calitate dar o sa fac niste grafice sa va arat e destul de greu de inteles de unii se pare...

--------------------
+
C a t a l i n
post 11 Nov 2011, 13:10
Post #104

Pardon, cel mai bun raport pret/dotări. De calitate mai bine nu pomenești, e totuși un plastic reno.

L.E.: nici asta cu dotările nu e sigură în cazul tău, că până una alta se pare că ai cumpărat o mașină cu butoane "oarbe" înfipte în bord.

This post has been edited by C a t a l i n: 11 Nov 2011, 13:19

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
bogdan.stavar
post 11 Nov 2011, 13:28
Post #105

Membru autentic

e bine punctat si asta pret/dotari dar si totusi pret/calitate ca daca vrei plastic audi platesti mult mai mult.

nu e nici un buton orb infipt in bord si nu am cum sa pun la indoiala dotarile masinii....ci din contra din cauza multor dotari te dumeresti mai greu ce fac toate...daca era cheala o intelegeai imediat biggrin.gif

This post has been edited by bogdan.stavar: 11 Nov 2011, 13:28

--------------------
+
C a t a l i n
post 11 Nov 2011, 13:30
Post #106

N-am zis că plasticul haudi e mai bun... rolleyes.gif

--------------------
- - -
+
cdadan
post 11 Nov 2011, 13:32
Post #107

Deci ti-e jena sa recunosti. rolleyes.gif

--------------------
pegas de dame 1986
+
argon
post 11 Nov 2011, 13:35
Post #108

Mesaj semiautomat

Astea cu platice e nasoale, toate! masinile adevarata au bordul de marmura.

--------------------
+
C a t a l i n
post 11 Nov 2011, 13:39
Post #109

hargoane, arată-mi o marcă la care sunt mai multe probleme cu macaralele geamurilor, închiderea centralizată, butoanele precum cel de avarie, precum la reno. Că eu de plasticele alea vorbesc, nu de bord și borduri.

--------------------
- - -
+
cdadan
post 11 Nov 2011, 13:40
Post #110

Argon se impaca tot mai greu cu lb. romana. sad.gif

--------------------
pegas de dame 1986
+
bogdan.stavar
post 11 Nov 2011, 13:56
Post #111

Membru autentic

QUOTE(argon @ 11 Nov 2011, 14:35)
Astea cu platice e nasoale, toate!  masinile adevarata au bordul de marmura.
*

eu as spune ca un bord imbracat in piele arata fantastic.....ma uit aici la un audi a8 care e imbracat tot in piele si plafon si tot...dar fiecare cu preferintele lui

QUOTE(C a t a l i n @ 11 Nov 2011, 14:39)
hargoane, arată-mi o marcă la care sunt mai multe probleme cu macaralele geamurilor, închiderea centralizată, butoanele precum cel de avarie, precum la reno. Că eu de plasticele alea vorbesc, nu de bord și borduri.
*

ce treaba au plasticele cu butonul de avarii sau inchiderea centralizata?! vezi forumul vw sa vezi si acolo problema la inchiderea centralizata si macarale geamuri
sau daca te legi strict de plasticul butonului de inchidere centralizata ce problema are ala?!....problema la plasticul reno este ca se exfoliaza.....de obicei chenarele

This post has been edited by bogdan.stavar: 11 Nov 2011, 13:58

--------------------
+
C a t a l i n
post 11 Nov 2011, 14:33
Post #112

O să vezi...

--------------------
- - -
+
bogdan.stavar
post 11 Nov 2011, 15:29
Post #113

Membru autentic

...am vazut....de 4 ani conduc una... smile.gif

This post has been edited by bogdan.stavar: 11 Nov 2011, 15:30

--------------------
+
klaus
post 11 Nov 2011, 15:56
Post #114

步步

Group: Moderatori

QUOTE(C a t a l i n @ 11 Nov 2011, 13:39)
*

As putea sa mentionez VW (de fapt skoda)? S-ar pune?

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Han Solo
post 11 Nov 2011, 15:58
Post #115

Potiphar Breen

From: Arstotzka

care model?

--------------------
White Star Titanic 1912 - un an bun sa fii iceberg - 131428
Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!

N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :)

Rage against the dying of the light.
+
C a t a l i n
post 11 Nov 2011, 16:01
Post #116

Alea au probleme predominant electrice, zic eu...

--------------------
- - -
+
cdadan
post 11 Nov 2011, 16:07
Post #117

QUOTE(klaus @ 11 Nov 2011, 15:56)
As putea sa mentionez VW (de fapt skoda)? S-ar pune?
*

Vad ca nici de-al draq n-ar zice unu': Honda.
klaus, vorbim de skodele alea de 5-10 ani, aduse de afara, evident cu km reali?

--------------------
pegas de dame 1986
+
C a t a l i n
post 11 Nov 2011, 16:10
Post #118

În sfârșit s-a cântat BINGO!

--------------------
- - -
+
bogdan.stavar
post 11 Nov 2011, 16:11
Post #119

Membru autentic

cred ca orice masina are probleme ei asta in functie si de exploatarea de riguare tocmai de accea sunt unul care sustine ca laguna nu e o masina cu nimic iesit din comun vizavi de probleme si are si ea de asemenea problemele ei dar nicidecum ca laguna este o masina plina de probleme.

totusi vorbim de o masina sh de 5, 6 ani vechime care intampina probleme si trebuie comparata cu masini la fel de vechi care ,cred ca intampina aceleasi probleme. Ca deh...nu o putem compara cu o masina noua....

This post has been edited by bogdan.stavar: 11 Nov 2011, 16:13

--------------------
+
cj98czh
post 11 Nov 2011, 16:22
Post #120

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Cum ti-am mai spus ... am adus cateva masini din Germania ... am amici care din asta traiesc ... dar nu am auzit niciodata sa lase neamtul (a se intelege turcul sau arabul) 1400 euro la o masina ... decat in cazul in care aveau probleme si vroiau sa scape urgent de ele ... sper sa nu fie cazul ... dar ori tu nu ne spui pretul real al achizitiei, ori este o buba undeva .... parerea mea ..

Banuiesc ca masina are carte service, nu? biggrin.gif

This post has been edited by cj98czh: 11 Nov 2011, 16:23

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
8 Pages « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 20:38
Forum Renault