Ydaniel Remat Service, jurnalul masinilor mele la reparat si nu numai...
![]() ![]() ![]() |
Ydaniel Remat Service, jurnalul masinilor mele la reparat si nu numai...
cmres80 |
![]()
|
||
![]() Respectul se castiga...nu se poate fura! Group: Members Posts: 173 Joined: 12 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1998 1.4L
- xx-xx-RES Some things never change...
|
|||
Albert Einstein |
![]()
|
![]() Pasionat Group: Members Posts: 2.140 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Ultima achizitie, spre noua casa...
![]() Fotografie0133.jpg ( Size: 571.41k ) Number of downloads: 2100 Fotografie0136.jpg ( Size: 523.44k ) Number of downloads: 2286 |
--------------------
-
-
- "I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots" - Albert Einstein
|
|
sutica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 283 Joined: 8 October 10 ![]() |
Foarte frumoasa ! Dar asa din curiozitate ... ce pret a avut ?
|
--------------------
Dacia
1300
1970
- SB34bsz Dacia 1100 1970 sb 10 azk
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
![]() Pasionat Group: Members Posts: 2.140 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Pretul conteaza mai putin, important e ca va deveni ceea ce a fost in vremurile de glorie
![]() |
--------------------
-
-
- "I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots" - Albert Einstein
|
|
sutica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 283 Joined: 8 October 10 ![]() |
E bun asa ! Banuiesc ca ai mai negociat ceva fata de pretul din anunt !
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1970
- SB34bsz Dacia 1100 1970 sb 10 azk
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.933 Joined: 26 January 07 From: SUCEAVA ![]() |
QUOTE(sutica @ 28 Dec 2011, 17:10) Bai copile , ce te bagi ca musca-n lapte si pui tot felul de intrebari , e problema ta ce si cum ? mai bine ti-ai vedea de scoala si nu mai abuza pe toate forumurile ascunzandu-te in spatele lu tactu . ![]() Scuze de off topic . |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
QUOTE(Albert Einstein @ 28 Dec 2011, 14:51) Ultima achizitie, spre noua casa... ![]() Frumoasa. ![]() Spor la restaurare! ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
felicitari
![]() nici in photoshop nu ieseau mai bine. inca imi e greu sa cred ca astea sunt reale si functionale si ca exista dpdv fizic. genial...mai ales aia neagra e superba ![]() inca o data, felicitari, tine-o tot asa |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Albert Einstein |
![]()
|
Si asta rosie functioneaza si chiar bine, am adus-o pe platforma pentru ca nu are asigurare si a fost mai ieftina platforma decat asigurarea...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
speedy82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 623 Joined: 13 July 05 ![]() |
Hai ca incet, incet, te indrepti spre modelul din Suceava
![]() ![]() This post has been edited by speedy82: 28 Dec 2011, 21:00 |
--------------------
Dacia
1300
- B 19 XXX „Aspiratorul meu magic, magnet pe patru roti, scoate orice fufa din cizme si chiloti”
|
|
danut 69-71 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.933 Joined: 26 January 07 From: SUCEAVA ![]() |
QUOTE(Albert Einstein @ 28 Dec 2011, 22:13) Si asta rosie functioneaza si chiar bine, am adus-o pe platforma pentru ca nu are asigurare si a fost mai ieftina platforma decat asigurarea... ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(speedy82 @ 28 Dec 2011, 23:00) Vad ca sunt din ce in ce mai multi care urmeaza modelul , nu-i tarziu nici pentru tine . ![]() |
--------------------
Colectionar
Dacia
1300
- 0744/555816
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Din ce vad, pare sa fi fost pregatita pentru vopsitorie...
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
Din pacate a fost un exces de zel al fostului proprietar. Eu asi fi pastrat vopseaua originala chiar daca avea unele probleme datorate trecerii timpului. Acum sunt nevoit sa vopsesc masina...
27dec2011__29_.JPG ( Size: 354.66k ) Number of downloads: 1892 This post has been edited by Albert Einstein: 28 Dec 2011, 23:25 |
--------------------
-
-
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
Ehe,rosica va fi echipata in altelierul Remat Service varianta 2,adica cu incalzire.Abia astept sa ma ocup de ea.
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Albert Einstein |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
QUOTE(Albert Einstein @ 28 Dec 2011, 16:38) QUOTE(danut 69-71 @ 28 Dec 2011, 18:19) Bai copile , ce te bagi ca musca-n lapte si pui tot felul de intrebari , e problema ta ce si cum ? mai bine ti-ai vedea de scoala si nu mai abuza pe toate forumurile ascunzandu-te in spatele lu tactu . ![]() Scuze de off topic . Da ce sunteti toti asa de secretosi in legatura cu pretul la daciile astea? Orice lucru are un pret. Nu va uitati la "Wheeler dealers"? |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
Aici nu suntem la "Wheeler dealers". Nu te supara dar decizia de a divulga sau nu pretul imi apartine 100%. Pot sa-ti dau si 10 motive pentru care evit sa afisez pretul. Sigur ca totul are un pret, ai dreptate, asa este... Sa inteleg cumva ca vrei sa cumperi masina?
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Nu vreau sa cumpar nici o masina momentan. Eram doar curios. Inainte de a baga astia taxa asta chiar ma batea gandul sa-mi iau si eu o Dacie 1300. Dar vazandu-va pe toti atat de secretosi ma gandesc ca preturile au "explodat" si ca probabil o Dacie 1300 e mai scumpa decat un R12 din Franta.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
E adevarat, preturile au crescut inclusiv din cauza noii taxe, uneori o Dacia 1300 e mai scumpa decat un R12. Numai ca la R12 se mai adauga ceva banuti pana apuci sa mergi cu el. Iar eu prefer Dacia, cu o istorie traita pe aici, la care descoperi tot felul de lucruri unele din ele traite si de mine pe vremurile celelalte...Senzatia e aparte...
|
--------------------
-
-
|
|
Diac |
![]()
|
Au devenit ca tablourile de Grigorescu: cumparate cu 15.000 de euro la Paris si vandute cu 100.000 la Bucuresti. Tipic romanesc.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
Diferenta este ca vorbim de doua lucruri distincte: Dacia 1300 si Renault 12
Daca ne referim la pret, pretul corect este locul unde se intalnesc cererea cu oferta. Daca tie ti se pare scump, nu cumperi. Daca insa cineva isi doreste acel lucru, plateste si are acel lucru. Nu ai de ce sa fi suparat, cel platit este pretul corect. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
Diac |
![]()
|
Chestia asta cu "daca ti se pare scump nu cumperi" denota faptul ca piata masinilor clasice, ca si cea a operelor de arta, este foarte rudimentara, nu este o piata matura. Si nici nu se va maturiza, avand in vedere noua taxa.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
Ai dreptate in legatura cu imaturitatea pietelor, din pacate asta este adevarul. Din nefericire nu ne putem compara cu altii nici in ceea ce priveste operele de arta, nici in ceea ce priveste masinile clasice. Si mai sunt multe exemple le stim cu totii. Dar incercam sa ramanem pe aceste meleaguri si sa mai salvam ce se poate salva, asa cum putem fiecare, pentru ca la un moment dat ne vom trezi ca nu mai avem nici istorie auto.
This post has been edited by Albert Einstein: 30 Dec 2011, 23:27 |
--------------------
-
-
|
|
Diac |
![]()
|
Vorbesti frumos Albert, mai ca ma convingi sa nu trimit la REMAT Dacia 1100 pe care o gazduiesc dupa decesul bunicului sotiei mele. Desi functioneaza si are ITP valabil, e coapta rau carcasa
![]() Ca idee, am cateva reviste frantuzesti din domeniul asta al masinilor clasice. Acolo poti sa faci CASCO la o masina clasica: furt-incendiu-vandalism. La noi a cerut cineva oferta de asigurare la o Dacie 1300?Ca as fi curios ce raspuns ar primi. This post has been edited by Diac: 31 Dec 2011, 00:27 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
90 euro / an "full" casco la BCR asigurari - pt o valoare asigurata de 5000 euro (sau 180/10k euro si tot asa). In banii astia se pot asigura chiar mai multe masini, adica polita include mai multe masini cu conditia sa nu intervina 2 incidente in acelasi timp si valoarea maxima asigurata sa coincida cu valoarea celei mai scumpe masini de pe polita. Atata tot ca masinile trebuie sa fie vehicul istoric si "conducatorul" sa fie membru activ Retromobil, ceea ce mi se pare logic si decent
![]() This post has been edited by Ov: 31 Dec 2011, 00:28 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Diac |
![]()
|
Ieftin la 90E. Habar nu aveam de asta. Si daca nu e retromobil?
This post has been edited by Diac: 31 Dec 2011, 00:31 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Am impresia ca aceasta "intelegere" este strict intre Retromobil si BCR Asigurari. Sper sa nu dezinformez, dar am impresia ca altfel nu se poate asigura CASCO o masina mai veche de 14 (parca
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Diac |
![]()
|
Mie mi-au zis de 10 ani.
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Ov |
![]()
|
Ti-am zis ca nu sunt sigur
![]() In plus, nu-s nici 100% convins ca trebuie musai sa fii membru retromobil ca sa-ti poti face casco. Oricum nu e mare deranjul sa devii membru activ (taxa inscriere + cotizatie anuala + participare la minim 2 evenimente). |
--------------------
Dacia
1300
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:49 |