Forez un put pentru cautare petrol, caut colaboratori,informatii.
![]() ![]() ![]() |
Forez un put pentru cautare petrol, caut colaboratori,informatii.
stabil777 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 438 Joined: 22 November 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ce-ai fumat?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
dute in america in romania tot cei sub pamant i al statului.
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
citesc si ma minunez...o pompa de scos petrol din 1900 toamna costa 150 mii euro...si daca se strica ai pus o.
This post has been edited by Andyno: 7 Nov 2011, 22:13 |
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Din cite imi amintesc eu era o lege, care spunea ca bogatiile naturale ale sub-solului revin statului roman care poate concesiona exploatarea acestora unor companii interne/internationale. Acum vine intrebarea: Te incadrezi la categoria companie interna sau internationala??
|
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
|
--------------------
dacia
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(quick @ 7 Nov 2011, 22:09) Du-te in America, in Romania tot ce-i sub pamant ii al statutului... As zice, vreo 7... Dar e mai putin important ![]() This post has been edited by radian: 7 Nov 2011, 22:16 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
quick |
![]()
|
radian mersi tata, dau si mai multe nu-i bai, scuze de deranj si mersi de informare
|
--------------------
dacia
|
|
stabil777 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 438 Joined: 22 November 10 From: Bucuresti ![]() |
Tot 5 .
Si eu ma minunez ! Dar daca e vorba de pompa aia , atunci...minunea mi-a fost scurta! Deci tot ce este in pamint e al statului? Este undeva in Lege specificat astfel? Ok ,am inteles ,nu se poate ,avutul subteran e al lui Basescu. Scuze ,am postat in acelasi timp. De fapt ,ma cam chinuie criza ,caut solutii ,caut sa vad daca mai sunt alti disperati cu idei. Stiu ca in sudul tarii este petrol in prostie. This post has been edited by stabil777: 7 Nov 2011, 22:32 |
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Nu, te pacalesc baietii, vor sa iti fure petrolul.
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si fara autorizatie se opreste foreza sau cum?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
radian |
![]()
|
Vijelie, vorbeam de chestii serioase nu de proiectat autostrazi.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(stabil777 @ 7 Nov 2011, 23:07) Ca idee cred ca este buna, Sigur e buna, doar ca ti-au luat-o inainte niste unii. Ii cheama Petrom. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nici nu banuiam altceva, dar subiectul era foratul nu plata taxelor.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
stabil777 |
![]()
|
Deci sa fii companie interna sau externa si sa detii autorizatie.
Multumesc, altceva ce mai stiti? De forat in sus am alta idee , as putea gasi gaze rare, He, Ar, Ne, si alte alea din grupa a 7-a parca.! |
--------------------
Dacia
Logan sedan
2005/Laureate
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pe Ar il gasesti aici, nu te mai chinui! Si e si moaca! Po'sa-l iei si sa-l pastrezi tu!
![]() This post has been edited by kum: 7 Nov 2011, 22:42 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca gasesti gaz imi spui si mie
kumule am auzit ca pe la voi au inceput astia sa lase masinile pe pietre ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(bygy007 @ 7 Nov 2011, 23:45) Yeap. Numa' ca nici macar pe pietre ![]() This post has been edited by kum: 7 Nov 2011, 22:48 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
inca un don quijote.....colegu, nu sunt de meserie insa pot sa te asigur ca aici in moldova sunt echipe de prospectiuni la greu.....la nivelul de birocratie, coruptie si concurenta puternica tot ce ai putea sa obtii in cel mai bun ca ar fi sa aduni informatii pentru pestii cei mari. la modul cel mai sincer si dezinteresat sugerez sa gasesti o alta nisa pe care sa intri in afaceri...
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(kum @ 7 Nov 2011, 22:48) QUOTE Un alt vecin a venit acasă la 6.00 dimineața, a văzut-o fără roți, dar s-a gândit că poate le scosesem eu, ca să le schimb. Galateni 100%, fara dubii ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 22:43 |