Ce vă enervează la cei din jur?, De bun simț sau doar subiective...
![]() ![]() ![]() |
Ce vă enervează la cei din jur?, De bun simț sau doar subiective...
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu ca faptul ca tu esti dinamovist, nu ma enerveaza.
![]() ![]() |
--------------------
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Stai sa iau patentu'
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ma enerveaza la unii de pe forum faptul ca au detector de vechime al masinii in pipi si eu n-am. M-ar ajuta mult in caz ca m-as hotara sa-mi cumpar un sh.
Sunt unii care se uita la volan si-ti spun exact: masina are 124 539 km. Cum dracu reusesc asa ceva, ca mor de ciuda ca nu pot si io? ![]() Troaca mea e din decembrie 2004, am cumparat-o cu 7 km la bord in aprilie 2005 si are doar 58 000 km. N-am interes sa mint pentru ca n-o vand. Facem pariu ca daca deschid acum un topic la bursa, in 10 minute o sa vina cel putin 5-6 pipidetectoristi sa-mi spuna ca are peste suta de mii dupa volan? Cum stiu ei sa citesca-n calitatea diverselor volane numarul de km ai masinii. Nu conteaza ca-i volan de mertan, de toyota, de logan. Ei stiu clar cati km are masina, si se contrazic cu tine pana-n panzele albe. Nu conteaza ca unul tine husa pe volan pana o vinde, ca altul, din diverse motive, e obligat sa conduca de multe ori cu mainile jegoase, nu conteaza ca unele masini stau in garaj samd. Dintr-o privire stiu cati km are troaca. Dupa volan, normal. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 23 Nov 2011, 09:53) Ma enerveaza la unii de pe forum faptul ca au detector de vechime al masinii in pipi si eu n-am. M-ar ajuta mult in caz ca m-as hotara sa-mi cumpar un sh. Sunt unii care se uita la volan si-ti spun exact: masina are 124 539 km. Cum dracu reusesc asa ceva, ca mor de ciuda ca nu pot si io? ![]() Troaca mea e din decembrie 2004, am cumparat-o cu 7 km la bord in aprilie 2005 si are doar 58 000 km. N-am interes sa mint pentru ca n-o vand. Facem pariu ca daca deschid acum un topic la bursa, in 10 minute o sa vina cel putin 5-6 pipidetectoristi sa-mi spuna ca are peste suta de mii dupa volan? Cum stiu ei sa citesca-n calitatea diverselor volane numarul de km ai masinii. Nu conteaza ca-i volan de mertan, de toyota, de logan. Ei stiu clar cati km are masina, si se contrazic cu tine pana-n panzele albe. Nu conteaza ca unul tine husa pe volan pana o vinde, ca altul, din diverse motive, e obligat sa conduca de multe ori cu mainile jegoase, nu conteaza ca unele masini stau in garaj samd. Dintr-o privire stiu cati km are troaca. Dupa volan, normal. aia sunt un fel de nea nelu'... parca ii vad ca stau cu mainile in sold si cu un picior pe o roata...sa-i testeze bucsaraia ![]() ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cit de veche, nu, dar cite fotolii ai carat cu ea ti-as putea spune, cu aproximatie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
NU esti singurul, dupa analizele expertilor rezidenti am peste 300.000 de km, la prima vedere.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sint mai bun ca aia. Pot sa ma uit la tine si sa-ti spun citi pesti ai prins.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Tii dau pe toti.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Volanul si pedalele, Victorase, nimic nu stii
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si schimbatoru' sefu'
![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Si balamalele usii.Mecanicii hirsiti acolo se uita.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
La balamaua usii, in special la sofer, se duce o chestie si nu mai sta usa deschisa la maxim daca masina este inclinata in partea opusa.
This post has been edited by Filip: 23 Nov 2011, 13:54 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Poti sa-i bagi un carton in locul chestiei....si l-ai zapacit pe mester.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ba le stiam pe toate. Dar in poza, de obicei, cel mai bine se vede volanul (daca mai luceste si blitu' pe el, ai pus-o. Din start ii mai da 30 000). D-aia se leaga toti expertii de el. Bine, alea nici nu se pot inlocui repede in caz ca tii mortis sa-l faci pe "fraier".
![]() Da nu te poti pune cu romanu' nostru. Sunt curios dupa ce standarde apreciaza el deteriorarea volanului in functie de rezistenta diferita a materialului din care e facut si de alte zeci de aspecte pe care nu le ia in calcul. Ca un volan de 7 ani al unei masini cu 20 000 km poate arata mai rau decat unul de 1 an al unei masini cu 70 000, nici nu le trece prin cap. Numai baga nasu-n interior si deja stiu km reali. De faptul ca realitatea n-are nicio treaba cu ce poze ies dintr-un tel mobil nici nu mai pomenesc. Verdictul e clar. Dupa volan n-are 50 000, are cel putin 125 000. This post has been edited by Victoras2001: 23 Nov 2011, 14:51 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 23 Nov 2011, 09:53) Cum stiu ei sa citesca-n calitatea diverselor volane numarul de km ai masinii. Nu conteaza ca-i volan de mertan, de toyota, de logan. N-as zice. La Dacia volanul ala din piele de pu_la de pe Prestige in 10.000km se uzeaza cu unu dintr-o masina (masina, nu dacie) de 100.000km.This post has been edited by IRONICK: 23 Nov 2011, 14:53 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
exact asta si spuneam. Ca nu fac diferenta de marca, vad volanul si gata concluzia.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vet |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 23 Nov 2011, 14:52) N-as zice. La Dacia volanul ala din piele de pu_la de pe Prestige in 10.000km se uzeaza cu unu dintr-o masina (masina, nu dacie) de 100.000km. Presupun ca acelasi tip de volan am si eu pe tractorul meu....iar in aproape 200k nu s-a deteriorat deloc. Fara nici un fel de ingrijiri speciale....doar sters cu servetele umede si cu gel antibacterian (uneori nu am posibilitatea de a ma spala pe maini dupa ce ma ocup de cate un animal....asa ca folosesc servetele umede si gel....pe care le mai intind si pe volan). In schimb, pielea de pe schimbator s-a tocit pana la plastic, covorasul de cauciuc a capatat o gaura in dreptul calcaiului stang (acum l-am schiombat)...iar scaunul soferului sufera de pe unrma unui animal da 110kg, in timp ce ala din stanga e nou nout. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cand altii se plangeau ca pe Prestige se toceste in primii zeci de mii de km, la tine in 200.000km este ok?
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(vet @ 24 Nov 2011, 11:23) iar scaunul soferului sufera de pe unrma unui animal da 110kg, in timp ce ala din stanga e nou nout. QUOTE(IRONICK @ 24 Nov 2011, 11:34) Cand altii se plangeau ca pe Prestige se toceste in primii zeci de mii de km, la tine in 200.000km este ok? Fraere, nu vezi c-are Logan de export, de UK????![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(vet @ 24 Nov 2011, 12:23) In schimb, pielea de pe schimbator s-a tocit pana la plastic, covorasul de cauciuc a capatat o gaura in dreptul calcaiului stang (acum l-am schiombat)...iar scaunul soferului sufera de pe unrma unui animal da 110kg, in timp ce ala din stanga e nou nout. Cine te-a pus sa iti iei un caine asa mare? eu nu inteleg ce va agitati atat. Cat naiba costa un volan si niste cauciucuri de pus pe pedale? ![]() This post has been edited by neumann: 24 Nov 2011, 12:02 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si sa faci bine sa schimbi vitezele mai rar!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Am eu unul la munca de schimba din a 3-a direct in a 5-a, iar de retrogradat din a 5-a retrogradeaza pe la 40 km/h.
|
--------------------
|
vet |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Dar volanul e chiar OK. O sa incerc sa fac o poza sa o pun pe aici... . |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:33 |