piscina :)), mi-a curs apa in masina help
![]() ![]() ![]() |
piscina :)), mi-a curs apa in masina help
nicuviv |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 31 January 10 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
nova
1995
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Las-o asa ca vine iarna si faci patinoar
![]() Totusi verifica in compartimentul motor(la aeroterma sub parbriz) gaurile de scurgere sa fie desfundate si eventual aeroterma daca e bine izolata... poti sa incerci cu un furtun ceva... cu ocazia asta poti sa verifici si chederul de la parbriz ca sigur e si pe acolo o problema... |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
nicuviv |
![]()
|
o idee buna am sa incer si asta mersi
Moderator edit: Fara scris IRC!!! This post has been edited by bucatzel: 20 Oct 2011, 00:13 |
--------------------
dacia
nova
1995
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
http://www.daciaclub.ro/Ploua-in-masina-page-1-t238-s0.html
rasfoieste si topicul asta... ceva tot te ajuta pana la urma ![]() si aici: http://www.daciaclub.ro/Apa-in-DSN-rezolvari-t26963.html This post has been edited by sorin1983: 19 Oct 2011, 22:08 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
nicuviv |
![]()
|
mersi pentru topicuri sper sa imi fie de folos am sa bag maine furtunul sa o satur:))
<span class='edit'>19 Oct 2011, 22:46:</span> apropo sorine ia zi cum remediez tabla aia sub capota ca acolo sub bidonas apa parbriz am o gaurica,eu am astpat-o dar sa o fac mai bine ca e cam mancata de rugina pe acolo Moderator edit: Fara scris IRC!!! This post has been edited by bucatzel: 20 Oct 2011, 00:14 |
--------------------
dacia
nova
1995
|
|
sorin1983 |
![]()
|
la asta e mai complicat... oricum in mare ar trebui curatat bine pana la metal, dat un grund, un chit(Cred ca de fibra e mai rezistent), smirgheluit si vopsit.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
nicuviv |
![]()
|
am curatat si am dat cu niste ulei cu vaselina cred, nu stiu sigur, ca a dat taicamiu si in gaurica aia a bagat ceva zici ca e chit de geamuri nu stiu sigur ce e.
Moderator edit: Fara scris IRC!!! This post has been edited by bucatzel: 20 Oct 2011, 00:15 |
--------------------
dacia
nova
1995
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Probabil mastic auto... sunt niste batoane ca si chitul de geamuri, se folosesc la etansarea rosturilor(intre 2 table sudate, la diverse incheieturi).
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
nicuviv |
![]()
|
SA IL LAS PE ALA ??
|
--------------------
dacia
nova
1995
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Eu nu l-as lasa... as curata cum ti-am zis. eventual dupa ce dai chit si nu ai chef de vopsit poti sa ii dai niste teroson(vopsea cauciucata pentru izolat) pe toata zona cu probleme.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
nicuviv |
![]()
|
Moderator edit: Fara scris IRC!!! Si amu ti-l si rescriu, ca mi-i peste mana sa corectez asa ceva. Te las sa observi finele diferente. As dori sa nu se mai intample, ca ti-am corectat aproape fiecare post din topicul asta. Am sa ii zic ca eu nu ma pricep asa bine ![]() Sper sa o rezolv si cu apa ca sunt satul. Am mai avut o nova si tot asa facea, dar la aia ma trezeam numai pe presurile din spate cu apa. This post has been edited by bucatzel: 20 Oct 2011, 00:18 |
--------------------
dacia
nova
1995
|
|
nicuviv |
![]()
|
am remedat problema,am pus si silicon dar acum am o alta problema,imi intra apa pe la chederul de la usa dreapta fata jos,ce sa-i mai fac??dati-mi si mie o idee va rog
|
--------------------
dacia
nova
1995
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Invata sa scrii romaneste pentru inceput.
Sunt multe topicuri pe tema asta, dar cum sunteti lenesi si nu vreti sa utilizati functia 'search' e mai comod sa deschideti un topic nou nu? ON TOPIC: tu iti cunosti masina si doar tu poti sa vezi pe unde intra apa, ce e uzat si trebuie inlocuit..ce sfaturi putem sa-ti dam noi? Schimba chederele sau foloseste silicon negru cauciucat in zonele cu probleme..nu stiu; urmeaza un topic "am rugina cum scap de ea" ?.. |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 07:29 |