Academia Romana de Tuica, split de la "Caterinca zilei"
![]() ![]() ![]() |
Academia Romana de Tuica, split de la "Caterinca zilei"
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
ce-i ala metilic? io stiu doar de mitilic.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
tot aia
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Markos @ 15 May 2013, 16:03) link Acu' ceva ani a trimis si Romania niste trupe prin nu-stiu-ce teatru de razboi, mai exact a trimis niste personal medical. Cu toate ca au fost "parcati" departe de linia frontului, respectiva misiune a suferit pierderi insemnate: vreo 4 persoane decedate. S-au gindit distinsii sa faca niste tuica de portocale si au folosit niste metilic. Dupa care au consumat cu placere.![]() Deci respectivii bihoreni au confundat lotiunea aia pentru piele cu bunul spirt medicinal pe care-l consumau de obicei la macheala ![]() Plus alte cazuri de confuzie cu antigel, lichid de frana, de parbriz... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Grecule, tu cum procedezi?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Apropo de bere, să vă zic ce mizerie am pățit ieri
![]() Deci io cumpăr bere Grolsch la cutie, pe motiv că-i produsă și vărsată-n cutii la mama ei în Olanda. E o bere bună și-i la un preț decent - 2.60 cutia. Ieri seară mă opresc la un megaimaj, trântesc 3 cutii în coș, ajung acasă, desfac una și-o torn în pahar. Am crezut c-am gustat otravă ![]() Am aruncat urgent toată berea la gunoi, era criminală. N-am știut că se "produce" și pe-aici. Azi m-am oprit la același megaimaj și-am studiat oferta: juma din cutii erau olandeze, juma erau cu otravă Ursus. Am ales cu grijă 4 cutii originale ![]() Toate ca toate, dar pe cutiile cu otravă scrie "Produsă de Ursus Breweries SA sub supravegherea Royal Grolsch Holland"! Cred că trimit un mail în Olanda ![]() This post has been edited by Markos: 6 Jun 2013, 20:41 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
mai bine trimiti o cutie daia in Olanda !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
chiar
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
pe bune ia una orijinala si un ursumade si trimite un colet ...poate bei bere moca un an !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Vez' daca nu bei tuica ce patesti!
![]() Daca te reprofilezi pe tuica, ai grija sa bei mereu originalul, nu d-aia facuta in Olanda, sub supravegherea Academiei Romane de Tuicologie, filiala Lechinta. ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
l@u |
![]()
|
dac bei de la noi nu mai stii ce tragi , mitilic sau itilic !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu stiu de ce s-o fi lasat de uischi. Ursus nu face d'asta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 6 Jun 2013, 21:58) N-am zis asta ![]() Bine, vara mă las de el, recunosc. Trec pe Beefeater (o treime) cu Schweppes Tonic (două treimi) și 2-3 cuburi de gheață. 6 Jun 2013, 22:06: QUOTE(gabizegrean @ 6 Jun 2013, 21:59) Era de la Ursus? ![]() This post has been edited by Markos: 6 Jun 2013, 21:06 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Habar n-am
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
Îți zic io: NU!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
poate e invatat omul cu ursus si de aceea i-a parut ok !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
Nu sunt mare cunoscător în domeniu, Ursus nu mai beau de prin facultate (>15 ani), nu mai e ce-a fost.
Prefer nefiltrata (Valentins). This post has been edited by gabizegrean: 6 Jun 2013, 21:14 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
Apropo: Carlsbergul românesc mă face să mă cac împrăștiat a doua zi. Heinekenul românesc îmi provoacă dureri de cap, tot a doua zi. Așa că, în ciuda campaniei "cumpără românește", refuz să mă mai ating de berea "românească" (evident produsă sub atenta supraveghere bla-bla-plm). O telemea e ok, un ou idem, da' nu bere nene!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
mancarea-i fudulie !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Incearca tuica romaneasca. Dupa ce te obisnuiesti sa pui gheata in ea, nu-ti mai trebuie uischi.
This post has been edited by corbex: 7 Jun 2013, 07:15 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
Parca de Tuborg, prin Pantelimon?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Mă uit pe cutie și surpriză! - produsă de Ursus SA :emoticon cu muia:
Asta care e?E new entry? This post has been edited by daniM: 7 Jun 2013, 15:02 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 08:35 |