Academia Romana de Tuica, split de la "Caterinca zilei"
![]() ![]() ![]() |
Academia Romana de Tuica, split de la "Caterinca zilei"
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Tuica de pruna. Tarie >50%. Nu ca febra olteneasca, multa si slaba.
De crame am zis? Recas , Minis (AR)...? This post has been edited by AR-18-MOS: 28 Jun 2015, 19:19 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Am trecut pe la emag in Crangasi. La intrare e un magazin Recas. Am intrat doar sa vaz dar pana la urma am luat ceva. Vanzatorul mi-a recomandat un vin rosu vrac la 10 lei...VIP cica
![]() Excelent! Recomand! ![]() PS, totusi mai bun a fost cabernetul de la Adamclisi 2010 ...basca, era si bio...dar in lipsa lui ![]() This post has been edited by Dan73: 28 Jun 2015, 20:02 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 28 Jun 2015, 20:18) Tuica de pruna. Tarie >50%. Nu ca febra olteneasca, multa si slaba. De crame am zis? Recas , Minis (AR)...? Daca nu bausi tuica de duda, traisi degeaba! ![]() Slaba, dar buna! O sa caut Recas si Minis, sa vad cu ce te lauzi! ![]() This post has been edited by Garett: 28 Jun 2015, 21:31 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pastorel Teodoreanu, care a fost un adevarat profesionist in domeniu, sustinea ca adevarata tuica romaneasca este cea olteneasca de 25 grade pe care o bei dupa masa in loc de bere.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Dan73 |
![]()
|
Pastorel. acel moldovean?
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 28 Jun 2015, 21:01) Am trecut pe la emag in Crangasi. La intrare e un magazin Recas. Am intrat doar sa vaz dar pana la urma am luat ceva. Vanzatorul mi-a recomandat un vin rosu vrac la 10 lei...VIP cica ![]() Excelent! Recomand! ![]() PS, totusi mai bun a fost cabernetul de la Adamclisi 2010 ...basca, era si bio...dar in lipsa lui ![]() De-ala beau si eu cateodata. Bun la gust, dar te cam doare capul dupa el. Cred ca are cam multe chimicale in compozitie. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Acu' na.. dacă bagi 3 kile pe seară...
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(yoncv @ 30 Jun 2015, 23:03) De-ala beau si eu cateodata. Bun la gust, dar te cam doare capul dupa el. Cred ca are cam multe chimicale in compozitie. Capul poate sa te mai doara si de la sulfiti, daca esti mai sensibil la ei. In mod normal si fara alte pretexte, masura mea e o cana de lut de vreo 300 ml pe seara. O beau incet. Ala de la Adamclisi avea sulfitii la un sfert din limita max. admisa. La asta de la Recas, nu stiu, dar pe mine nu m-a durut nimic pana acum ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Si eu tot de la Recas iau, cand se termina zaibaru'. Bun si ieftin. Zicea vanzatoru' ca au terenuri in mai multe zone din Europa, (mai ales pe la sarbi) si nu-s afectati daca e seceta sau grindina la noi.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ete, seceta! Ce, seaca si robinetul?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
O sa mori ca e din Banat
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Am supravietuit binisor mai bine de 15 ani band (nu excesiv de des, e drept) vinuri de Recas, asa ca am sperante ca si mai departe... Baietii astia ma ispiteau doar cu pretul mic si, zic ei, calitatea obisnuita. Cat priveste vinurile Moldovei, chiar sunt curios ce-mi recomanzi. Evident, ce ti-a placut... ![]() This post has been edited by dacis: 1 Jul 2015, 12:42 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cel mai bun vin (e drept, nițel ars
![]() Vinars MIorita XO 30 ani Vincon-500x500.JPG |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Niste betivi.
Ia uite dom'le cu cine m-am inhaitat... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
rade ala care vinde butoi de dud.....
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 1 Jul 2015, 13:47) Sa stii ca nici cu extractul asta de cidru (ca tot vad ca-i la moda beutura asta printre metrosexualii dacioti!) nu mi-i rusine. QUOTE(kato @ 1 Jul 2015, 14:25) Ca sa nu mai zic de vinarsurile de Vaxlui. Mie imi placeau mai mult decat cele pe care le mai stiam prin tara (Jidvei, Vranceasi Murfatlar). This post has been edited by dacis: 1 Jul 2015, 13:32 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(dacis @ 1 Jul 2015, 13:41) 1.Am supravietuit binisor mai bine de 15 ani band 2.Cat priveste vinurile Moldovei, chiar sunt curios ce-mi recomanzi. Evident, ce ti-a placut... ![]() 1.NO OFFENSE In Banat e o vorba Suinei de rasa de nimic nu-I pasa ![]() 2.Avand problem cu ztomacu inca din junete capitolul vin este pentru mine o chestie mai mult teoretica. Distilatele m-au facut sa ajung la varsta asta.( fara ele probabil as trai mai mult) ![]() Pentru academicieni http://www.purcari.md/newsite/?lang=ro |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(bion @ 1 Jul 2015, 20:01) 1. ![]() 2. Vidi, bibi, amavi. Din R. Moldova pana si vinurile ieftine (ma refer la vinuri, da?! ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Sa iti iei si o undita pentru intoarcere, la Cotu Morii!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Dan73 |
![]()
|
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
dacis |
![]()
|
Adica ce vrei sa insinuzici?
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Dan73 |
![]()
|
Eu recunoasc, nu am mai baut de ceva vreme. Atunci mi s-au parut cu mai mult zahar decat trebuie chiar daca pe eticheta scria "sec". Mentionez ca nu am gustat tot ce produc fratii nostri
![]() Insa aud ca s-au schimbat multe pe la ei in domeniu. |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Dan73 |
![]()
|
aoleo! ma tine ceva pe dreapta dar sper ca nu.
![]() sa fim precisi: nu am mai baut vin de la republica |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dacis |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 24 Jun 2015, 20:34) Aha. Numa' ca Blanc de Rouge e alta dracarie: sa faci Merlot perfect alb. Asta implica destula chimie. ![]() QUOTE(Dan73 @ 24 Jun 2015, 20:51) Na, dracie, ca astia de la Oprisor au facut Cabernet Sauvignon alb! Din prezentarea de pe youtube nu lasa deloc sa se inteleaga ca ar fi apelat si la niscaiva filtre (cu carbon). Fara de care eu stiam ca nu poti face "Blanc de Rouge". Dar, na, or fi descoperit ei apa calda... |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.208 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Testul de calitate este următorul: umpli un pahar, îl întorci în palmă și îi dai una în cap, să facă mărgele. Alea încep să dispară și, dacă ai făcut ce trebuie, până se sparge ultima mărgea ai timp să spui „Tatăl nostru". Asta dacă mai ești în stare după atâta degustat.
![]() http://www.vice.com/ro/read/ce-am-invatat-...te-de-litri-253 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 16:20 |