Unde sa schimb niste lire sterline scotiene?
![]() ![]() ![]() |
Unde sa schimb niste lire sterline scotiene?
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ia zi-ne, ce-ai dat pentru ele?
Normal sa nu ti le schimbe! Cele tiparite pe hirtie dictando nu circula decit intern. Data viitoare sa ceri din cele tiparite pe hirtie cu patratele. This post has been edited by corbex: 16 Nov 2011, 12:35 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C a t a l i n @ 16 Nov 2011, 12:32) Iti dai seama ca altfel n-ajungeau scotiene ![]() EDIT: Dragoselu, vezi ca daca ai mai multe feluri de bancnote de aceeasi valoare nu-i neaparat vreuna falsa, in Scotia sunt vreo 4 banci care au dreptul de a emite bancnote. This post has been edited by tatabobu: 16 Nov 2011, 12:44 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 15 Nov 2011, 17:40) Am primit din Scotia suma de 400 de lire sterline, dar vad ca mai multe banci refuza sa le schimbe pe motiv ca sunt lire sterline "scotiene". ![]() ![]() D. cumva stai in Bucuresti? ca parca ai venit ieri la mine la banca cu astfel de bancnote ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ți-ai luat bancă model Funar?
|
--------------------
-
-
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 16 Nov 2011, 13:29) Trebuie sa gasesc un om care merge / sta in Scotia ca sa le schimb in GBP. PM lui zeteve sau cornel audi eslain. Astia stau in anglia, sigur te ajuta! |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
La cata avere are ZTV scrie-i ca esti amarat si sa iti trimita el echivalentul lirelor scotiene si ii dai tu hartiile alea cand va intalniti.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
mai degraba il scoate din foame pe ztv pe vre-o luna...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Se zice că mai bine lucrezi pe bani decât cu bani.
|
--------------------
-
-
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
cu bani pentru bani.
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(neumann @ 15 Nov 2011, 22:09) QUOTE(dragoselu @ 16 Nov 2011, 13:29) Si nu am reusit sa schimb lirele sterline la nicio banca.. ![]() Pana la urma o sa schimbi pule, cum ziceam eu mai sus. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 16 Nov 2011, 12:29) Deci: am fos la REBESE Galati, mi-au spus ca Mme Petronela lucreaza la Banca Romaneasca. Am ajuns si la BR, de unde mi-au comunicat ca Petronela a plecat in Germania, ii vor transmite complimentele dvs. prin sora sa... moooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorrr![]() rrrrrrrr!!!!!!!aaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
A primit banii de la aia pe care i-a lasat sa copieze la bac si au plecat la munca in scotia....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Dom` dijinte daca-mi dai 500 de ieuroi iti rezolv io schimbarea fituicilor alea in bani adevarati.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Alydor @ 16 Nov 2011, 16:34) A primit banii de la aia pe care i-a lasat sa copieze la bac si au plecat la munca in scotia.... Suma respectelor, Alydor Daca tot ma "starnesti", iti spun: i-a trimis un coleg de limba engleza din Edinburgh sa cumpar carti, caiete pentru elevii mai saracuti de la o scoala rurala de langa Galati, asta in cadrul unui proiect. Si da, i-a trimis in plic. <span class='edit'>16 Nov 2011, 21:35:</span> De la BCR mi-au recomandat sa-i schimb in aeroportul Otopeni, la vreo casa de schimb, cica se schimba tot felul de valute mai "exotice".. Lucreaza cineva la aeroport? ![]() This post has been edited by dragoselu: 16 Nov 2011, 20:36 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Vezi ca ti-i schimba sigur RBS. Aia din Galati or fi mai handy, la Bucuresti rezolvi 100%.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Cu alte cuvinte: dom'profesor, du-te bre pana la bucale si cauta-l pe domnu' Markos! Sigur te rezolva, mai discuti cu el si de vreun giob, mai socializezi...
Ah! Si nu uita: daca vrei sa faci impresie buna, ia-i o sticla de coniac din ala bun. Garantat o sa ai succes! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Dragosele, hai ca întreb maine pentru tine, ca am niste pile la aia.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Dragoselu, sa nu stringi legaturile si cu Botswana, pe alea chiar nu ti le schimba nimeni, ramii tu cu toate.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Markos @ 16 Nov 2011, 21:47) Merci, raman dator cu o sticloanta de cognac din ala bun moldovenesc! ![]() 16 Nov 2011, 21:57: QUOTE(C a t a l i n @ 16 Nov 2011, 21:44) Dom' Comandant, nu auzisi ca Petronica e plecata in Jermanica? ![]() 16 Nov 2011, 21:58: QUOTE(corbex @ 16 Nov 2011, 21:49) Dragoselu, sa nu stringi legaturile si cu Botswana, pe alea chiar nu ti le schimba nimeni, ramii tu cu toate. Cu Botswana prefer sa le dau, nu sa le tin! ![]() ![]() This post has been edited by dragoselu: 16 Nov 2011, 20:58 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(zanzie @ 16 Nov 2011, 14:44) ![]() ![]() ![]() ![]() Dar de ce? intreb eu... ![]() Noi nu schimbam, ne pare rau.. ![]() 16 Nov 2011, 22:06: QUOTE(Marty @ 16 Nov 2011, 22:00) Io zic sa-i dai si vreo 10 tricouri d-alea rupte, sa le dea si el la soferi, sa treaca mai usor prin vama cu contrabanda. Niet, niet, eu zic sa-si ia un ariciomotodeltaplan mai bazat si le fac eu vant de pe randurile mele de vie din Giurdjulesti, mai ai nevoie de un GPS si de o pereche de ochelari infrarosii si om te-ai facut... ![]() This post has been edited by dragoselu: 16 Nov 2011, 21:06 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dragoselu @ 16 Nov 2011, 20:33) i-a trimis un coleg de limba engleza din Edinburgh sa cumpar carti, caiete pentru elevii mai saracuti de la o scoala rurala de langa Galati, asta in cadrul unui proiect. Da multa inteligenta pe baiatul ala... Bag de seama ca esti o atractie pentru cetateni d-astia, care de care mai ageri la minte.QUOTE(Markos @ 16 Nov 2011, 20:39) QUOTE(kum @ 16 Nov 2011, 20:41) Cu alte cuvinte: dom'profesor, du-te bre pana la bucale si cauta-l pe domnu' Markos! Sigur te rezolva, mai discuti cu el si de vreun giob, mai socializezi... Nu te du mai la Markos, trebe sa te duci la cineva de incredere, la care ai mai apelat, care te-a ajutat in trecut. Se ofera cineva? ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(klaus @ 16 Nov 2011, 22:16) Nu te du mai la Markos,.... Ca asta ti le schimba in portocale. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:37 |