Mi-au furat unul din proiectoare :-(
![]() ![]() ![]() |
Mi-au furat unul din proiectoare :-(
MoneyTalks |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
||
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|||
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
1. Ca idee, la Meridian manopera pentru schimbat 2 proiectoare + valoarea celor 2 proiectoare se ridica la 2.3 mil. Cel putzin atat e facutra care a ajuns la ASIBAN. Mi se pare f. mult
![]() 2. In urma modului cum m-au tratat, s-au ales cu reclamatie la VC. Am fost la doua saptamani dupa "evenimente" ... si ma stiau deja ![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
aviasol |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.000 Joined: 3 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Wolfmark, si? te mai primesc la meridian sau ti-au pus poza la usa? pretul e mare tanand cont ca io am dat 1.000.000 pe proiectoare + releu + cablaj si 400.000 pe montaj la Latin Efe (alesi aleator pt ca erau in drum)
|
--------------------
VW
GOLF V 1.9 TDI
- WTX
2006 galeria mea: galerie\user galleries\aviasol.
Acesta nu este un link functional ! |
|
dannutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 8 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Îl contrazic însă pe dannutz: soluția dată de el (mers numai cu proiectoarele) se aplică limitat în funcție de particularitatea constructivă a dispersoarelor și nu mai dacă sunt foarte, foarte bine reglate. Ma refeream, bineinteles, la situatia in care proiectoarele functioneaza in parametrii nominali. Altfel, daca si farurile iti bat inspre bunul Dumnezeu (sus), degeaba le aprinzi, nu? QUOTE Altfel, riști să nu observi o căruță lăsată în drum pe vreme de ceață care cel mult ar avea un \"ochi de pisică\" situat la vreo 1m înălțime. Acesta fiind si motivul pentru care carutasii care circula noaptea fara iluminare pe caruta ar trebui pusi la zid si impuscati de la stanga la dreapta. QUOTE După știința mea, scopul principal - și unic - al proiectoarelor este acela de a fi ORBITOARE! Adică, prin construcția dispersoarelor după o geometrie predominant lamelară și verticală să proiecteze un fascicol liniar paralel cu solul pe un unghi cât mai deschis astfel încât mașina să devină vizibilă pentru cei de pe contrasens în condiții de vizibilitate redusă chiar și în curbe sau în intersecții. Altfel, s-ar fi montat farurile direct la baza solului, ca să nu mai fie nevoie de proiectoare. Farurile sunt montate mai sus pentru a li se putea controla mai usor zona care o ilumineaza. Daca ar fi fost montate la baza solului, ar fi fost foarte greu sa le faci sa nu lumineze mai mult de tz metri, adica sa-l orbesti pe cel din fata. Fiind mai sus, lumina lor cade sub un unghi mai mare pe sosea, spotul fiind mai usor de reglat. Proiectoarele nu sunt orbitoare decat cand sunt folosite de toti idiotii pe vreme senina. Scopul lor nu este de a-i avertiza pe cei din jur ca esti acolo pe vreme rea, desi contribuie la acest lucru, evident. In acest caz cel mai bun remediu anti-coliziuni este circulatia cu viteza adaptata la conditiile de drum. |
-------------------- d.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
doar pentru fericirea celor de la meridian o sa le fac si eu o plangere. deja au trecut alte 2 saptamani (in total sunt 5 pana acuma) si nu m-au sunat inca pentru bara aia, si pentru inlocuirea cadrului motor ......................
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Wolfmark |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 642 Joined: 24 March 03 ![]() |
Sa-i se duca-n XXX! N-au vrut sa-mi treaca montajul proiectoarelor + o mica lucrare de garantie in cartea de garantie a masinii ... asa ca am obtinut un raspuns de la Dacia in privinta asta (cu nr. de inregistrare & datat) in care mi-au specificat clar ca orice service autorizat Dacia este obligat sa treaca ABSOLUT ORICE INTERVENTIE (pe garantie, platita de client, cu sau fara schimb de piese etc...) in carnetul de garantie. Mai ma duc odata peste ei ... si parca-i vad ca se mai aleg cu inca un scandal
![]() Valentine, iti recomand sa povestesti tot. Nu neaparat numai de rau. Tot ce ai vazut ... si ce impresie ti-a lasat service-ul. N-ai nimic de pierdut, cred ![]() |
--------------------
DACIA
Solenza Scala
2003
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Sunt si eu curios. Fiind la al doilea furt de proiectoare in mai putin de 6 luni (
![]() Mi-a spus cineva sa pun poxipol la noile proiectoare (care o sa vina peste o luna, ca asa e la furt la casco ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Astazi imi spalam masina si am vazut ca proiectoru din dreapta era dus rau in fund. Cred ca cineva a incercat sa il fure si a renuntat din diverse motive. Am apasat un pic cu degetul pe el si a cazut (a ramas priponit in fir)
![]() ![]() This post has been edited by Daedalus: 19 Feb 2006, 01:32 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
- B xx FTU
2004 mda
|
|
MihaiRTC |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 22 November 04 ![]() |
Eu am dat o gaura subtire si am bagat un surub din ala cu cap ascutit. E adevarat ca nu e mare protectie, da' nu mai iese proiectorul prin impingere si trebuie sa stii ca e surubul ala ca altfel impingi degeaba. Sper sa nu citeasca site-ul asta si hotii
![]() |
--------------------
dacia
solenza clima
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(MihaiRTC @ 20 Feb 2006, 12:25) Eu am dat o gaura subtire si am bagat un surub din ala cu cap ascutit. E adevarat ca nu e mare protectie, da' nu mai iese proiectorul prin impingere si trebuie sa stii ca e surubul ala ca altfel impingi degeaba. Sper sa nu citeasca site-ul asta si hotii ![]() Ma indoiesc ca citesc, si chiar daca, nu cred ca stau ei acuma sa desfaca suruburi, etc. De fapt am inteles de ce mi-au luat doar un priector. Celelalt avea 3 amprente mari pe el ![]() ![]() Am incercat si eu sa il imping, si nu a mers (si am incercat destul de tare). Mai bine asa ![]() Oricum, poti sa dai mai multe detalii despre unde exact ai bagat holsurubu ala? |
--------------------
Ford
Focus
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
asa cum stau montate in mod normal proiectoarele pe spoiler, se dau jos doar proiectoarele - deci nu cu tot cu suporti, ci doar proiectorul, suportul ramane prins normal pe spoiler- (proiectoarele sunt prinse de suporti cu cate 2 suruburi fiecare, posibil de 10.. nu mai stiu sigur..).
dupa ce ai dat jos proiectorul, raman gaurile ale in spoiler ca si cum nu ar fi proiectoarele, insa sunt suportii. si acum se introduc suruburile alea(1 sau 2 dupa preferinta..), strapungand spoilerul si suportul de proiector. dupa aceea se monteaza la loc proiectorul, prinzandu-l in cele 2 suruburi, de suportul acestuia. in mod normal acum nu se mai poate fura, insa daca e rau intentionat ti-l sparge.. sau impinge de el pana se rup urechile de prindere ale proiectorului.. cu toate ca atunci nu mai are ce face cu el. dar oricum, macar acum puteti sta linistiti ca nu le pierdeti in mers.. din cauza gropilor sau a prinderilor slabe.. This post has been edited by alex_axn: 21 Feb 2006, 21:55 |
--------------------
vw
passat
- B __ ___
2009 "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
Am gasit o schita despre asigurarea proiectoarelor la cadere/furt.
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...entry16820224 |
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 10:01 |