DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> De ce denigreaza multi romani Dacia Logan?

Loghy
post 14 Jul 2005, 00:02
Post #61

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Si chiar esti convins ca nu sunt si sunt invidiosi ca nu au bani si ei de un golan si vorbesc aiurea`n targ?

Nici eu nu mi-am luat masina pentru ca ma inebuneam dupa ea dar sincer, si n-am zis-o numai eu raportul dotari/pret este imbatabil.

off topic: Si cu ce difera atitudinea noastra in trafic fata de a celorlalti soferi? Sau mai clar spus ce te deranjeaza pe tine?

--------------------
Dacia Logan 1.6 MPI 2004 - Ambition - B XX RRJ
Good things come to those who wait...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
steph
post 14 Jul 2005, 00:10
Post #62

Membru autentic

pai cand fac o greseala si ii atentionezi ... cu faruri sau claxon se uite in oglinda la tine de parca ai fi un gunoi si e mari vedete.

daca le dai voie sa intre in banda sau sa intre de pe o straduta doamne fereste nu multumeste nici unu de parca ai fi obligat. ... dabea se taraie ca majortatea sunt soferi de weekend care au vandut berlina antifonata si au ramas cu conceptia de rodaj saud e masina care nu are voie sa sara de 2000 ture....

sau chiar intamplarea unu forumist pe la pagina 2 parca cu vecinu care il trata de pe alta scara sociala de cand isi luase logan

This post has been edited by steph: 14 Jul 2005, 00:11

--------------------
Toyota Yaris TS - Bucuresti
+
Diac
post 14 Jul 2005, 00:15
Post #63

Membru autentic

From: Bucuresti.

blink.gif Ca sa revenim la subiect, in cazul meu, de fapt al tatalui meu, decizia a fost simpla: de atata masina aveam bani la momentul respectiv. Decizia a fost grabita de programul "Rabla" si daca mai asteptam un pic am fi luat si o varianta mai scumpa.
Referitor la denigrare: nu inteleg este cum unul dintre colegii tatalui meu i-a spus in prima zi cand s-a dus cu Loganul la servici ceva de genul : "Logan nea Virgile???, doar atat, la salariul dumneavoastra!?" sau "Pai la 6500 de Euro puteati sa cumparati Clio, Kalos sau Fabia", avand in minte bineinteles pretul CIP afisat pe panourile publicitare. Sau alta duma a aceluiasi: "1,4??? Pai cu motoru asta daca intalniti vreo panta mai abrupta nu o sa urcati!" Da' cu cazanu' din '84 cum urcam tot felul de pante? blink.gif Interesant de mentionat ca respectivul are o Dacie de prin '90 "extraordinara", cu planetare "Glentzer" si "motor frantuzesc", dealtfel doi termeni cu care se laudau toti mosii care stateau la coada la dealer ca sa se inscrie in programul guvernamental. dry.gif
Eu din politete cand un cunoscut isi ia o masina, orice fel de masina, il felicit pentru alegerea facuta. Mi se pare de bun simt.
Apoi poate ca mai e si un fel de snobism fata de o masina care poarta sigla Dacia si care incepe sa fie vazuta pe toate drumurile, si mai mult, pe care multi "loseri" care pana mai ieri aveau "cazane" au inceput sa o conduca. Daca ar fi purtat alta sigla si ar fi fost facuta altundeva probabil ca nu s-ar fi facut atata misto de Logan.
Cu posesorii de Logan, mai ales cu cei care au trecut la LGN dupa multe chinuri indurate cu cine stie ce cazan, asta alta treaba. De curand am recunoscut la volanul unui Logan un nene de la acea coada de-a treptul epica. Aproape ca se intelege ca avea plastice pe bancheta spate, desi avea masina de vreo doua luni.
Sau ultima moda datorata caldurii de acu' cateva saptamani: CEARCEAFURI ALBE PE PLASTICELE DE PE SCAUNE. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
Renault Megane sedane/Nissan X-trail 2005/2017 Influence/Tekna - HAN/AIZ/DIA
Alexandru.
+
Loghy
post 14 Jul 2005, 00:18
Post #64

Membru autentic

Ok. Parerea mea este ca asta nu o fac numai cei care au Logan. Eu ma lovesc de ce ai spus tu in fiecare zi si nu de la Loganuri (sau poate ca pentru ca am eu Logan biggrin.gif).
Inainte am avut un Oltcit si o Skoda... si m-am lovit de aceleasi probleme.

Dar cred ca am deviat cam mult de la subiect si ar trebui sa ne oprim.
Daca vrei putem continua pe PM sau pe mail.

This post has been edited by Loghy: 14 Jul 2005, 00:20

--------------------
+
andu911
post 14 Jul 2005, 00:20
Post #65

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

am scris eu in prima pagina cu ce ma deranjeaza posesorii de Logan

in alta ordine de iedei...multi proprietari de Logan n-au mai avut o masina buna in viata lor, iar din moment ce Loganu este un fel de nava spatiala pentru ei, se simt jigniti la fiecare descriere negativa a masinii...

intrebarea nu cred ca era " De ce denigreaza multi romani Dacia Logan? " ci mai bine zis...." De ce nu place Loganu la tot poporu " ...ce sa va zic...mutati-va la tara si probabil o sa auziti numai lucruri de lauda...

--------------------
- - -
+
steph
post 14 Jul 2005, 00:22
Post #66

Membru autentic

categoric tarani sunt in toate masinile da in logan sar in loc ca e mareeeee. eu cu maty nu mai vad in spatele ``dubei`` =)) aia cu tico sunt deja mancati biggrin.gif

--------------------
+
carman
post 14 Jul 2005, 00:24
Post #67

Membru

QUOTE(GeorgeB @ 13 Jul 2005, 17:25)
aici este problema ! utilizatorii care pun probleme total idioate sau cu raspunsuri evidente , doar de dragul de a intreba sau de a se simti vazuti ca niste zei ! ei au logan THE CAR ! ! !
problema pleaca de la cei care poarta scutece de plastic pe scaune ( a se citi pungile cu care vine masina din fabrica) pentru ca ei le vad ca niste protectii suplimentare ! de la cei care au logan si nu depasesc 2000 rpm ca DACA SE STRICA MOTORUL ! de la cei care ....
intelegi problema  ?
*

QUOTE(Marius @ 13 Jul 2005, 17:59)
Raspuns:
Multi romani denigreaza Dacia Logan din cauza altor romani care au strans din c*r si au cumparat masina asta (in rate, in leasing, in chinuri...) si acum se comporta de parca sunt mandrii posesori ai ultimului model de Mercedes.
Eu ii numesc "tarani". Nu ma refer la locul nasterii sau la domiciliu. Ma refer la comportament.
Din fericire nu sunt majoritari, dar din nefericire acestia ies mult mai mult in evidenta.
Concluzia, din cauza posesorilor.
*

QUOTE(bogdan_o @ 13 Jul 2005, 18:12)
Sunt in asentimentul lui Marius care poate a exprimat cel mai bine greata (sa nu zic ura, ca e cam mult) care o resimt ceilalti la vederea nu a masinii (buna, rea, nu discutam acum de asta) ci a comportamentului posesorului ei. OK, e de inteles ca muncesti pentru masina aia si ca poate platesti 7 ani la ea, dar, sa fim seriosi, e o masina cu indulgenta medie pana la urma, nu S-Klasse. Iar pareri de genul "cu SLZ mi-ar fi rusine sa ies din tara, cu LGN e altceva" nu fac decat sa intareasca greata asta. La fel si atitudinea aroganta a unor posesori care se dau jos din masina de parca s-ar da jos din Rolls. De fapt atitudinea se vrea aroganta dar starneste cel mult mila pentru cat mai are de platit. Asta pentru ca putini sunt cei care au luat masina cu banii jos. Daca ai 8500 EUR mai bine ii dai avans pentru ceva mai bun. Dar in fine, fiecare crede ce vrea si face cum vrea. Implicit eu care am dreptul sa mi se faca greata de astfel de personaje. Din pacate nu toti posesorii sunt la fel, printre cei cu LGN fiind multi, foarte multi oameni cu capul pe umeri. Dar, din pacate, ca asa-i romanul, nu ne atrage normalitatea si nu o apreciem. cautam minoritatea, ciudateniile, exceptiile si faceam din asta o regula. Pacat.
*

in sfarsit ne putem lamuri ca trebuie sa fii neaparat posesor de logan ca sa te incadrezi in categoria de mai sus. nici unul din cei care au Fabia nu se comporta ca si cum ar avea Golf, nici unul din cei care au Octavia nu se comporta ca si cum ar avea Passat, nici unul din cei care au Cielo nu se comporta ca si cum ar avea Opel si exemplele ar putea continua. NUUUUUU.......

in sfarsit ne putem lamuri de ce sistematic ni se fac sicane in trafic in mod clar rauvoitor, de ce daca ai logan nu te lasa nici dracu' sa intri in coloana cu exceptia tot a unui sofer de logan sau in cazuri f.rare a unui binevoitor, de ce gasesc f.multi masinile zgariate cu cheia in parcare sau capotele transformate in fotolii si scrumiere...

De ce denigreaza multi romani Dacia Logan ?
Aplicand acelasi principiu ca cel enuntat in citatele de mai sus, pentru ca asta e nivelul de civilizatie la care se situeaza "unii, din fericire nemajoritari".

This post has been edited by carman: 14 Jul 2005, 00:29

--------------------
◊ ◊ - ◊
+
steph
post 14 Jul 2005, 00:28
Post #68

Membru autentic

ma sa dea dracii ia uite ma romanu dupa ce ca e invidios ca voi aveti limuzine acuma nu va lasa sa circulati linistiti nu va lasa sa va bagati in trafic va zgarie bolizii se aseaza cu dosu pe capota si va scrumeaza pe capota.

uite dasta nu inghit eu loganu cu tot cu posesori ... ca aveti impresia ca lumea toata completeaza impotriva voastra ...

nu se pune ca azi din vreo 4 golani pe care i-am lasat sa se bage unu nu a pus avariile sau unu nu a ridicat o mana ... deh

--------------------
+
andu911
post 14 Jul 2005, 00:33
Post #69

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

QUOTE(carman @ 14 Jul 2005, 00:24)

in sfarsit ne putem lamuri de ce sistematic ni se fac sicane in trafic in mod clar rauvoitor, de ce daca ai logan nu te lasa nici dracu' sa intri in coloana cu exceptia tot a unui sofer de logan sau in cazuri f.rare a unui binevoitor, de ce gasesc f.multi masinile zgariate cu cheia in parcare sau capotele transformate in fotolii si scrumiere...

*

Doamneeee...nu se poate ce citesc aici...zici ca aveti Maybachu lu Gigi si tuturor le curg balele cand va vad si va invidiaza si sunt rautaciosi cu voi biggrin.gif:D:D

--------------------
- - -
+
Loghy
post 14 Jul 2005, 00:42
Post #70

Membru autentic

Cum a spus cineva "taranul de oras e cel mai rau animal".
Eu cred ca la noi e o problema de educatie, nu de modelul masinii.
Exista impresia ca daca ai BMW, Mercedes, Audi sau Logan (biggrin.gif) esti mai presus si mai grabit decat ceilalti si toata lumea trebuie sa-ti faca tie loc.
Dar pana vom intelege acest lucru o sa mai curga multa apa pe Dambovita.

--------------------
+
carman
post 14 Jul 2005, 00:52
Post #71

Membru

in legatura cu cei care sunt deranjati de designul si dimensiunile loganului - aprecierea este strict subiectiva - nu i-am auzit protestand ca sunt deranjati vizual sau in trafic de cele 100mii de jeepane care circula pe drumurile patriei...

steph si andu911,
tot astazi in trafic, am facut loc in coloane probabil la 15 masini si doar unul singur mi-a multumit. te asigur ca nu m-am uitat la marca masinilor si nici nu le-am purtat resentimente...
dupa 16 ani de condus, 5 masini si peste 500mii km "in picioare", e clara diferenta. aprecierile si pataniile din postul de mai sus sunt culese de la mai multi in ultima vreme si unele din ele le-am constatat si eu intrand in clubul "patatilor" cu logan...

This post has been edited by carman: 14 Jul 2005, 00:53

--------------------
◊ ◊ - ◊
+
J.W.
post 14 Jul 2005, 00:57
Post #72

Membru incepator

QUOTE(Guardy @ 13 Jul 2005, 15:03)
Cautand pe internet zilele trecute ceva despre Logan am dat peste un topic in forumul Oltcit ( care este si despre Dacia ) total ostil si plin de injurii rautacioase aduse Daciei Logan
*

Guardy,
recunoaste ca ai cautat-o cu lumanarea mellow.gif

--------------------
Oltcit Club 11R - AR04xxx
+
brunner
post 14 Jul 2005, 01:34
Post #73

Membru autentic

From: ...

Ostilitatea asta fata de Logan e inca de dinainte sa se raspandeasca pe strazi, asa ca nu de la posesori se trage.

--------------------
M M 1
+
bmjean
post 14 Jul 2005, 07:00
Post #74

Membru incepator

From: Oradea

Posesori de Logan? Sunt de mai multe feluri si nu trebuie generalizat.

"Taranii de oras" (am citat pe cineva de mai sus) sunt si vor ramane si cu noul Logan si cu orice alta masina.
Posesorii de Logan prin programul "rabla", au avut si ei o oportunitate, poate multi nu primeau acum cateva luni nici macar 10 mil pe ele.
Cei care au avut SH, au vrut o masina noua, desi nu la dotarile celei vechi (aici ma enumar si eu).
Macar se mai schimba parcul auto din tara, ca la cate "coajbe" sunt.....

Eu nu am remarcat la noi pe strada (in Oradea) si nici chiar printre vecini o anumita superioritate a celor cu Logan, desi am prieteni si vecini, chiar i-am felicitat de achizitia facuta si am schimbat pareri. Chiar ieri un prieten si-a luat Reanault Megane Scenic motor 1.5dci si nu l-am vazut schimbat, chiar am baut o bere (a facut cinste) si am discutat si despre Loganul care trebuie sa-mi vina. Poate in alta parte e altfel.

Cei sapte ani de-acasa nu se cumpara, niciodata...

Apropo de faptul ca Loganul va fi cea mai raspandita masina de la noi, dar de Opel Astra 1.7DTI sau Caravan ce spuneti in sectorul SH. La noi e plin si inca se aduc (la fel ca mania VW Golf de acum cativa ani).

Fiecare isi face socotelile si trage linie, masina din asta vreu si pot. Mai tarziu, mai vedem.
Fiecare masina e buna in felul ei si are o destinatie precisa (cat de cat) de cumparatori.
Normal ca fiecare si-o lauda, sa fie satisfacut de alegerea facuta (sa doarma mai bine la noapte), dar totdeauna e loc de mai bine.

--------------------
Renault Scenic 1 ph2 2001 1.9dCi RXE - BH-XX-XXX
+
BAC
post 14 Jul 2005, 07:23
Post #75

Membru autentic

From: Reghin

Nu am observat in zona mea vreo diferenta de comportament al celor cu Logan sau a celorlalti la posesorii de Logan. Ce imi place cel mai mult e ca proprietarii noii Dacii, intalniti in trafic, sunt cuminti la locul lor, spre deosebire de cei cu SuperNove sau Solenze. Adevarul e ca acest comportament mai agresiv e mai pregnant in sud. Mi-am dat seama de asta acum trei ani cand am fost la mare si atunci aveam un R21 de 90CP.

--------------------
ex. Opel ex.Vectra C 2007 OPC line - MS
+
body
post 14 Jul 2005, 07:23
Post #76

Membru autentic

Group: Banned
From: Ploiesti

Parerea mea ,
Nu cred ca multi critica masina ca obiect , ci critica masina prin prisma calitatii oferite la pretul respectiv !Am mai facut un calcul pe undeva pe aici , nu mai stiu pe unde, si le-am demonstrat unora ca la aprox acelasi pret cu Loganul ( in rate varianta cea mai scumpa) am cump Kalos full in lesing rata 92 E pe luna fata de 88 cat era la Logan ,singura suma platita in plus fiind de 430 de E la sf leasingului .
Eu spun ca romanii ( multi nedocumentati) spun ca e singura sau cea mai buna oferta , ca celelalte sunt muuult mai scumpe etc.Si oricat s-ar stradui cineva sa ma convinga nu cred ca un Kalos e mai slab decat un Logan , lasand la o parte ca totusi Kalosul e conceptie 2003 iar loganul inceputul anilor 90.
Problema , cred eu , nu se pune la faptul ca e romaneasca , ci la faptul ca e mai slab realizata decat una straina .Iar pretul pieselor e de-a dreptul jenant !Ar fi mult mai multe de spus dar mi-e lene sa mai scriu .

This post has been edited by body: 14 Jul 2005, 07:24

--------------------
Mitsubishi/Suzuki Lancer/SX4 2007/2008 - PH-72-BVR PH-77-MMR
body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
+
Kramer
post 14 Jul 2005, 07:41
Post #77

Membru autentic

From: Brasov

QUOTE(steph @ 13 Jul 2005, 21:36)
ma faceti sa am repet... voi nu vedeti cat de penibile sunt unele postari? daca trag linie principalu raspuns la topicu asta vad ca e ``invidia si lipsa de banii a celor care nu isi permit logan``

bey mai sunt si oameni cu motive intemeiate anti logan !!!! dar cica s-au acrit strugurii geeeeeeeee
*

Or fi si cu motive itemeiate, dar sa compari Oltcit cu Logan nu te poate decat indispune, daca esti posesor de Oltcit.

Pe de alta parte, am vazut si eu oameni coborand din Logan ca din S klasse. Mi se par mai degraba amuzanti decat deranjanti. Adica se vede ca omul e fericit, poate se crede chiar mai bogat/instarit decat e in realitate... si cu ce m-ar deranja asta?!

Mai degraba ma deranjeaza cate unul cu un junghi de <insert_flame-starting_car_name_here> care parcheaza fara nici o grija ca a mai atins 2 masini in the process.

Eu cred ca denigrarea vine in principal de la cumparatori de marci ceva mai scumpe, care prin asta incearca de fapt sa se auto-convinga ca au facut o alegere buna. Scolarii care se uita pe geam sa vada "cat baga" si pleaca dezamagiti ca numai 220km/h nu se pun, nu?
Si sa nu uitam ca denigrarile astea isi gasesc perechea perfecta in laudele uneori exagerate aduse "the car", uneori chiar cu citate din reclame Dacia.

--------------------
+
driverx
post 14 Jul 2005, 08:14
Post #78

--- Membru cu ralanti ---

Mult off-topic. Tare mult. Si va mai luati unul de altu, unu cu Matiz (te simti? ca mult ai deraiat topicul) si altu cu Logan

Cum ziceam, soarele rasare si maine, cu Logan denigrat sau nu. Masina tot se va vinde. Unii o sa rada de un viitor posesor de Logan ca isi ia mobila care consuma 15%, dar probabil peste 1-2 ani o sa radem si noi de ei ca isi vor lua aceasi mobila care consuma 15%

Nu va mai uitati atata in gura prostimii, ca scoate multe. Preocupari mai serioase nu aveti?

Topic closed.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
3 Pages < 1 2 3
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 05:04
Forum Renault