Baragladine, hoajte, reptile, ciurciubate, tīrīturi, plojniže - "vedete" de prin media noastra
![]() ![]() ![]() |
Baragladine, hoajte, reptile, ciurciubate, tīrīturi, plojniže - "vedete" de prin media noastra
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cre' ca-i fata din flori a lu' Petre Roman. A mostenit si gitii care i se cuveneau lu' tac-su.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
din care flori?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Ma baeti, Lucica a avut tsatse mari de la mama natura. Ca dupa a 2-a nastere le-a mai aranjat un pic, sa nu-i stea bretele, e alta treaba. Plus ca tipa-i frumusica. Dracu' stie de ce-a iesit asa naspa in poza aia.
Sau o preferati pe Lenutsa Udrea? ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De ce le-a miscorat? Avea febra de lactatie?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la el si secundele se calculeaza invers.... si lea marit.
http://a1.ro/showbiz/fashion/foto-nicoleta...-silicoane.html http://www.acasatv.ro/tripletii-de-acasa/n...ul-ei-bust.html unde e jijilink and ai nevoie de el. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Fara legatura cu subiectul: arhitecte, iti cauti scandal?
On: ziceti ma, inainte de nasteri avea silicoane? Ca tsatse avea o gramada. Dupa nasteri s-au flescait, era normal sa le aranjeze un pic. |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Io am auzit ca are cite un ventil la fiecare si le umfla dupa nevoi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
eu nu da se pare ca tu esti cam pus pe harta.
sa recapitlum: zici ca nu sia pus silicoane da si lea pus in direct, si apoi zici ca si lea micsorat da de fapt si lea marit. te pui singur la bula? |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureŗti Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei romānilor; cānd devin gloabe, poporul romān le trimite la abator." - P.Žužea
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Haoleo ce oachesa era
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
corbex |
![]()
|
Avea destule. Si nu erau d'alea care se flescaie usor.
![]() Am facut parte din diverse comisii care au receptionat toate modelele de pe piata. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 16 Feb 2008, 15:37) Example: http://www.daciaclub.ro/galerie/displayimage.php?pos=-4596 Baiatul meu 7 years old dat click imtamplator pe posa asta. Intrebat ce face tanti aia? Eu cred ca nue bine. grecule a crescut baiatu? acum are voie sa se uite la poze? ![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureŗti Vale ![]() |
Aham
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei romānilor; cānd devin gloabe, poporul romān le trimite la abator." - P.Žužea
|
|
cdadan |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 8 Oct 2012, 16:40) sa recapitlum: zici ca nu sia pus silicoane da si lea pus in direct, si apoi zici ca si lea micsorat da de fapt si lea marit. Unde-am zis eu ceva de micsorat? Poate in lungime ... Fie cum ziceti voi, avea platfus si p-orma si-a pus o galeata de silicoane. Iar eu tin cu ea ca-i nevasta nus'carui ungur. Grecu' nu zice nimic, inca e marcat de defilarea aia de pe stadionul dinam0, cand i-or iesit Lucicai tsatsele din subtien. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Dane ,lasa-l ma ca seara consuma !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(cdadan @ 8 Oct 2012, 16:23) Ma baeti, Lucica a avut tsatse mari de la mama natura. Ca dupa a 2-a nastere le-a mai aranjat un pic, sa nu-i stea bretele, e alta treaba. Plus ca tipa-i frumusica. Dracu' stie de ce-a iesit asa naspa in poza aia. Sau o preferati pe Lenutsa Udrea? ![]() Ei, acum ati vazut cine-i beat? ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ausma, trai-v-ar voo, cite plm de topice mai aveti de gind sa phuteti pina la stergere?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Administratore.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Markos |
![]()
|
Dottore.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
amatori !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supćrat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
el e asa by renault... by default scuze...
La el a fost cernobalul... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(cdadan @ 8 Oct 2012, 22:14) Tu, ca de obicei. ![]() Vrei cumva sa sugerezi ca-i mai buna Lenutsa decat Lucica? ![]() Stai, ca (inca) nu ne-am injurat. ![]() Io ma refeream la alta Lucica, de care tu e posibil sa nu stii. D-aia radeam (singur). ![]() Ca sa fiu cinstit cu tine, la corp parca mai mult imi place grasanca de udrea. La fata, clar, e oribila. |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 00:43 |