Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
sorin1983 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|||
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Am trecut pe gmail de foarte mulți ani. Tocmai de aceea redirecționam ymailul spre gmail, in caz că mai pimesc ceva pe ymail să aflu imediat, nu doar o dată la câteva luni când îmi amintesc să verific și acea căsuță poștală.
Nu-i pierdere pentru mine, dar mă amuză când unii furnizori de servicii îmi taie din facilități, evident în interesul meu. 😁 |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.075 Joined: 11 February 04 ![]() |
Adresa de yahoo e foarte buna pt spam, am aplicația pe zmarfon, intru o data pe săptămână , fac curat, mergem mai departe.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
O nceput vinerea neagra la câțiva comersanți, deși azi e joi
Găsit Samsung s24u la Flanco la incredibilul preț de 48. Bineînțeles că nu l am luat This post has been edited by axabrt: 31 Oct 2024, 15:02 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.971 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Câtă lapte și miere , fereasca Dumnesio de un diabet. Zaharat
https://www.libertatea.ro/stiri/lectiile-un...educeri-5071528 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 00:05 |