Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
Cosstel |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Începând cu StarOffice îl folosesc încă de când era în curtea lui Sun.
Pentru ce are nevoie o firmă micuță ca documente e mai mult decât suficient. Și decent. În plus, e cam singurul office funcțional (la nivel de secretară) în linux. Deci da, eu și prietenii mei îl folosim. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Cred si eu ca e suficient pentru programat semafoare.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Chiar, in bucuresti cine programeaza semafoarele, ca unele au niste timp de tot kktu ..
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cre' că uti. Recomand.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Confirm. Miercuri și joi m-am bucurat și eu de traficul capitalist.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 28 Aug 2015, 09:08 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Acu' serios, am ajuns joi în Buc pachet de nervi, nu alta.
Am plecat din Cluj, pe Valea Oltului. După Rm. Vâlcea, până în București (incusiv Bucureștiul) o fost un trafic infernal. Ca melcu' am mers, o fost musai să-mi anulez o programare la bere. ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
nu pot fi toți perfecți...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 28 Aug 2015, 10:13) Am plecat din Cluj, pe Valea Oltului. După Rm. Vâlcea, până în București (incusiv Bucureștiul) o fost un trafic infernal. Ca melcu' am mers, o fost musai să-mi anulez o programare la bere. ![]() Eu am facut de joi si pana duminica, valea Prahovei de patru ori. Inca nu inteleg de ce lumea nu-si parcheaza masina ca sa viziteze imprejurimea, ci le viziteaza stand pe drum. ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Mai fa drumul pana intelegi.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ofis Proplus 2016 - 62 roni (10 lire)
![]() Attached thumbnail(s) Office2016.jpg ( Size: 56.23k ) Number of downloads: 515 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
Decât apdeit.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
Full prin MS HUP, patronu' să trăiască
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
Așa da. Io dădui pe pro 2010 acu' ceva ani câțiva dolărei.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Masaj la birou, pretu' e de promotie.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
cu sau fara ..........?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
La banii aia, sper ca cu olinclusiv.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Deci spun la muflonii din sala de asteptare ca tre sa ma relaxez 15 minute.Bag comanda si vine una sa-mi presteze un deepthroat.Dar dac tuta blonda de patroana se incurca si trimite un negru buzat.? Pot sa rejectez comanda si sa mi se storneze banu sau tre sa phoot negru intr-o nara ?..
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
creca invers.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(bion @ 15 Nov 2015, 13:10) sa-mi presteze un deepthroat aici totul depinde de care parte a pixului te afli... |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Parca imi pare putin rau ca nu l-am luat.
20151228_124242.jpg ( Size: 119.93k ) Number of downloads: 374 M-am gandit ca totusi inca nu m-am apucat de mansarda si poate apare altceva pana cand va fi nevoie de el. Avem deja un televizor care stie 720p si isi indeplineste sarcina cu succes, mai ales ca doar punem filme pe el, nu avem televiziune. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Reclama tv la "Luna Martie – Luna îngrijirii colonului!"
![]() http://www.ziaruldesanatate.ro/articole/ca...irii-colonului/ Capitolele din ziar sunt: "Să vorbim deschis despre colon!" "Sănătatea începe din colon!" "Ziua Colonului în SUA." Hsbp. Tu ce faci pentru colonul tau? ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 13 Mar 2016, 20:50) 20160313_212126_01.jpg ( Size: 140.91k ) Number of downloads: 311 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
gabize |
![]()
|
I-ai oferit flori?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Doar pentru atmosfera
![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:39 |