Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Ala de lemn
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Blat, tejghea, pervaz and so on. Am aflat si eu recent ca nu stiam aceasta denumire...Se poarta prin banat
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Da,ala de la barmana incolo.
Dupa o ora motanelul le dadea de baut lui Hector si Achile. Am zis,ala stia ce face;nu s-a uitat in sala sa vada cine vine,ca neamuri ,ca rahat..S-a dus direct la sursa.Puteti sa ma faceti anti-birds,anti -nu stiu ce,dar nu pot sa-i vad...cu toate ca unchiul meu,tatal verilor mei a fost tigan original,din Orsova,si-l chema si Constantin Tanase(Pupu,care-l stie,mare pescar) |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Este o promotie acum la Altex, COBRA MT975, cred ca se merita pt. 2 masini care merg in strainatate, sa nu folosesti telefoanele.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu, nu merita de niciun fel.
Astea merita, ca fac exact acelasi lucru. This post has been edited by AR-18-MOS: 29 Apr 2015, 11:18 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Aia 12 km sunt fix marketing?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Exact, amandoua au puterea maxima <500mW, si amandoua au antene nedetasabile. Evident, amandoua au performante egale.
Din alt punct de vedere, e posibil ca modelul mai scump sa aibe functii diferite, precum subcanale (adica tonuri CTCSS si DCS), VOX etc. This post has been edited by AR-18-MOS: 29 Apr 2015, 11:26 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
tribunul |
![]()
|
Mie imi sarise in ochi doar distanta aia mai mare, de 12 km.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
În trafic pe autostradă oricum nu cred că te poți baza pe ele la distanțe mai mari de 1-2km.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
tribunul |
![]()
|
La drum drept, fara dealuri?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
Am incercat odata ceva asemanator cand am plecat in Grecia. Evident a mers perfect in parcare la plecare. Pe drum pauza.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(tribunul @ 29 Apr 2015, 14:00) Recepția poate fi perturbată de o grămadă de factori. În general, chiar și pe o șosea dreaptă dar foarte aglomerată. Uneori poți comunica la distanțe mai mari, alteori la mai mici, funcție de câți factori perturbatori (reflexii, absorbții etc) există. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Confirm, am folosit si eu asa ceva. Distanta pentru o receptie inteligibila e destul de mica.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Modelul ala mai ieftin, ala negru, l-am avut la noi asta iarna la schi in Bulgaria. Cea mai ciudata chestie era urmatoarea: Pe autostrada nu mergea decat daca masinile erau una in spatele alteia, cum crestea putin distanta la sa zicem peste 500 de metri, nu se mai auzea nimic. In schimb pe partie , unde erau munti, copaci...batea si la 5-6 km, de sus din varf pana jos la telegondola. Noi am tras concluzia ca ar fi din cauza masinilor, caroseria ingradea cumva semnalul.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Aveam mai demult doua Motorola (cred) in PMR ca sa vorbim din datacenter pana-n localurile tehnice, ca nu erau abonamentele alea cu minute multe.
Problema era cand te gaseai intre rack-uri si localul tehnic era mult in lateral: nu mai auzeai nimic. In schimb, ala care se afla in localul tehnic zicea ca auzea deseori conversatia intre macaragiul de pe santierul de alaturi si cei de la sol ![]() Cobrele astea cred ca-s pistol cu apa daca ai obstacole intre ele. This post has been edited by marksman: 29 Apr 2015, 16:10 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 29 Apr 2015, 10:18) ii pui un arc mai lung, pardon, antena mai lunga This post has been edited by IRONICK: 29 Apr 2015, 19:59 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
QUOTE(Ake @ 29 Apr 2015, 16:31) ![]() Ca exemplu, azi am vorbit in simplex (adica fara repetor) cu o GP300 la ~35Km in linie drepta (Chesint-Arad). Asta afara din masina, ca-n masina nu mergea aproape deloc. 29 Apr 2015, 20:58: QUOTE(IRONICK @ 29 Apr 2015, 20:57) Cine stie, cunoaste! ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 29 Apr 2015, 19:58 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Si marmota...
Mai scade din km aia sau pune virgula... |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
gabize |
![]()
|
Dacă au releu pe vreo clădire înaltă, se poate.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
QUOTE(volint @ 29 Apr 2015, 21:44) N-am de ce. 35Km in linie dreapta (fara alte obstacole) intre fixa si portabila nu-i nici mult, nici putin. QUOTE(gabize @ 29 Apr 2015, 21:46) Am specificat ca-n simplex, nu-n semi-duplex. ![]() Cu repetor, vorbesti cu portabila ~55Km (de la Conop la Hotel continental, in Arad) This post has been edited by AR-18-MOS: 29 Apr 2015, 20:54 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
gabize |
![]()
|
Și cea fixă la ce înălțime are antena?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Etajul 2, +3 metri .
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
gabize |
![]()
|
Așa da.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
Am si eu doua jucarii din astea primite cadou, fabricate de cei de la Motorola, dar de vreo 3 ani stau prin sertar, nu le mai folosesc. Pot sa va spun ca am incercat sa comunic dintr-o masina in alta in timpul mersului, dar se aud foarte prost, iar daca era ceva distanta de vre-un km intre noi, nu mai prindeam nimic, desi in specificatii scrie ca bat pe o raza de 10 km. In schimb, stand pe loc in strada, am reusit sa ma inteleg prin ele la o distanta de vreo 2 km in oras, cu cineva dintr-un apartament situat la etajul 2. Nu era prea clar sunetul, dar ne-am inteles.
Acum pt. a comunica in timpul mersului cu alt auto cand mergem in concedii afara, am ales o statie CB auto cu antena externa, setam o frecventa de comunicare si n-avem stres, decat ca ne stau nevestele la povesti tot drumul, de parca pt ele am luat statiile ![]() |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
http://www.flanco.ro/aparat-foto-dslr-niko...18-55mm-vr.html
![]() desi pe alte site-uri e mai ieftin... ![]() http://www.cameredigitale.ro/nikon-d3200-1...ign=direct_link http://www.clickshop.ro/camere-foto/camere.../?ref=shopmania This post has been edited by george_scala_2004: 14 May 2015, 13:40 |
--------------------
...
...
...
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pai ce mai stai....
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
tribunul |
![]()
|
"Fii binecuvântat draga mea,
Salutări în numele lui Dumnezeu, eu sunt doamna Ana George, din Irlanda, o văduvă de târziu Dr. George. Eu sunt acum un nou convertit creștin, care suferă de cancer de mult timp de sân, de orice indicație condiții mele este cu adevărat deteriorează și este evident că nu va trăi mai mult de 3 luni, in functie de doctorii mei. Acest lucru se datorează faptului că etapa de cancer a ajuns la un stadiu foarte rău. Soțul meu a murit târziu ultimii doi ani, și nu am putea produce orice copil care va moșteni fondul. Soțul meu a fost întârziat foarte bogat și după moartea sa, am moștenit toate afacerile și averea. medicii mi-a sfătuit că nu poate trăi mai mult de un an, asa ca acum am decis să împartă o parte din această bogăție, pentru a contribui la dezvoltarea bisericii din America, Asia și Europa. Te selectat după ce a vizitat site-ul și m-am rugat peste el. Sunt dispus să doneze suma de £ 3.5, milioane de lire sterline, pentru a mai puțin privilegiați. Vă rugăm să vreau să rețineți că acest fond este depozit intr-unul din Banca Internațională aici, în Londra. După ce am auzit de la tine, voi transmis toate informatiile veți utiliza pentru a obține acest fond eliberat de bancă și de a fi transferate în contul dumneavoastră. Aștept răspunsul dumneavoastră de urgență. Sora a ta în Dumnezeu, Doamna Ana George." emailul vine de la anitageorge100@gmail.com |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Doamna Ana, nevasta lu' Manole Gheorghe, traduce cu goagăl. Doamna Ana nu român. Doamna Ana doar orto dox. Bun orto dox. Da toți ban la biserica dreapta. Doamna Ana cancer biserica grav. Biserica murit, cancer traieste 3 luni.
This post has been edited by corbex: 24 May 2015, 20:13 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
S-a fumat fqza cu printul nigerian!
![]() Fa-i fwd lui Danny Bob, daca aude ala de donatii percuteaza instant! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:56 |