Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
AR-18-MOS |
![]()
|
||
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
||
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
La orișice, după mintea ta,.
This post has been edited by DragosP: 4 Apr 2015, 05:17 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Trust me, nu-ti doresti sa fie " la orisice, dupa mintea mea"!
Ar fi Godporatia mai saraca cu cel putin 16%! Ceea ce, Fereasca Dumnezeu, i-ar putea invata sa fie mai smeriti! ![]() Si nu vrem una ca asta, nu? Un inalt prelat al BOR prea smerit?? Prea sfintit, prea fericit da, dar in nici un caz prea smerit! Doamne Apara si Pazeste de una ca asta! ![]() This post has been edited by Garett: 4 Apr 2015, 06:00 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Chiar.
Înseamnă că iar m-am aruncat ca muta. Eu eram ăla de ziceam că BOR trebuie să plătească TVA. Așa e, scuze. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
"Promotii de nerefuzat":
Pick your price! ![]() Attached thumbnail(s) Screenshot_2015_04_04_15_54_32.png ( Size: 388.55k ) Number of downloads: 593 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Diverse promoții la electronice la Carfur.
Am găsit cadou pentru un nepot, jucăria asta la mirificul preț de 149 lei ![]() This post has been edited by Markos: 5 Apr 2015, 19:43 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Unchiule!
![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
S-a scos băiatu'. Primește și un card microsd de 8 gigi la ea (zăcea prin casă de pomană)
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Invidioși-lor!
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vreti cozonaci cu 50% reducere la cacao si nuca?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
De ceva vreme, vreau nu vreau, a trebuit sa ma desfasor si prin bucatarie. Cu aceasta ocazie am constatat ca una din pricinile care ma impiedicau sa-mi arata valentele de chef
![]() Cascind gura la niste nenei de pe softpedia m-am cadorisit cu asa ceva: ZWILLING TWIN POLUX Acum ramine sa gasesc un dispozitiv de ascutit cutite. Astept sugestii. |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
deja le-ai tocit??
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Cosstel |
![]()
|
urmeaza
![]() dar intr-o jumatate de an ar cam trebui stiu ce sa iau |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
|
|
gabize |
![]()
|
Azi mi-am comandat un acumulator extern. Acu' să văd dacă am făcut o afacere bună sau nu.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Asta vara in Delta am vazut si eu cat de bun poate fi unul, noroc cu ,,barca" unui prieten care avea iesire pe usb, dar la care trebuia sa stai la rand!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pt. consum mic, ar merge si unul solar.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Cam scump. In Auchan erau, parca, la vreo 40 de lei cu capacitate de 8000 mAh. E adevarat, capacitatea e la jumatate, dar pretul e de 4 ori mai mic.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Buna !
Ai castigat o EXCURSIE alaturi de familia! Vizuazilzeaza acum fisierul anexat ca sa poti ridica castigul si opteaza astazi locul dorit sau colecteaza castigul azi in ron! Downloadeaza fisierul alipit, vizualizeaza-l si COMPLETEAZA-L. NOTA! Aceasta oferta este accesibila doar pe platforma Windows. Multumim!! Firma Hotel Acasa la Dracula Poiana Brasov. evanghelina12.zip |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
gabize |
![]()
|
![]() Concediu plăcut! |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Cosstel |
![]()
|
egoistu-le, tii fisierul doar pentru tine
![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu l-a tinut, c-a ajuns si pe la mine.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
Si eu primesc saptamanal cate o excursie din asta, iar din cauza lor, nu mai apuc sa ajung si eu pe acasa ca tot omul
![]() |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
A deschis cineva fisierul? ca eu n-am avut curaj.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Markos |
![]()
|
L-am deschis eu aseară. Toată noaptea am reinstalat Win7 și restul.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
Și ezcursia?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
Am pierdut-o
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
V-am spus ca primesc periodic astfel de excursii?
Ei....iar imi fac bagajele ![]() Sa-mi pun ceva mai gros? O fi frig pe-acolo??? Attached thumbnail(s) VIRUS____.JPG ( Size: 145.36k ) Number of downloads: 213 |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
gabize |
![]()
|
Petrecerea e de Sezon. Deci...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
.......
<span class='edit'>22 Apr 2015, 13:00:</span> Apropo de petrecere.Va dati seama ca intru pe aici doar daca sunt tropa...sau mahmur. Egal. Am vreo patruj' de ani si mai umblu,na',prin ăl birt prin ăl "club de Caransebes".iti dai seama.Se stiu "jmecherii"de ahat din oras(in principal-angry birds),de obicei le merge cu baietasii de pe sate,pe la aparate,pe la birturi obscure,.. Aseara ,pe la doua,eram la o tuicarie mai luminata,in sensul ca are neoane albastre,si copii de notar si de avocati dupa ce si-au platit prima revizie la Audi sau la Rover nu mai le ramane loz de TM sau Lugoj,asa ca stau pe aici.Bun. Exista,pe langa alti paduchi ,un paduche care se baga in seama orice ar fi.Din cate stiu,ambii parinti sunt medici in Severin.Cum l-au renegat si cum a aterizat asta pe aici,dreq stie.Ma rog.Treaba e ca daca ii dai dai niste vin si ceva lovele e "badigard",adica te scapa de taranii care au baut prea mult si se cred la transhumanta ,inca E,aseara n-a fost seara lui.De obicei,agata masa cea mai "slaba"se lipeste si cere o bere-doua.La un moment dat ,s-a oprit un cap-tractor in fata barului,un Volvo cu doi greci,clar.Singurul cuvant in greaca pe care-l stiu e ohi si CRED ca inseamna NU Baietii,cam la 35 de ani au stat la pult,si-au luat un vischi ieftin,vorbeau dă Hector si Achile,si vine "alex velea dă caransebes"la ei(vezi...nu era bagat in sema).Ambii fumau,le-a luat o tigare aprinsa,nu au zis nimic,si-au aprins alta,si-l ia( greseala)pe pasager de ureche. Atat am vazut:s-au incruntat rapid amandoi,asta ,dilaila s-a dus la usa dreapta,a scos o toporisca,daca mai stiti erau alea ceausiste toporisca-pe invers,de batut gratarul, e ,asta avea o teapa in loc de aparat de snitele. Pe cuvantul meu,cand a dat de jos ,cat a putut el cu toporu',catre capul prostului...nu cred ca se poate calcula miimea si zecimea cu cat a trecut pe langa capul prostului.s-a infipt in pult...au tras de el vreo doua minute sa-l scoata.l-au pus jos pe prost si ii cu dadeau cu picioarele la kur si la gat .Stiu tipul asta de bataie:nu lasa urme Eu ...acum ...nu vreau sa ma dau karaoke pe aici,dar ala stia e face.Daca pui intrebarile potrivite e usor de ghicit cam 40-50% din psihicul unui om.Ala nu era nebun;stia unde sa dea . Trozneala de strada e sfanta.Daca sunteti plecati pe carate si nu de-alea diamantate ,e sula.Singurul stil unde o dai pe bune si o iei e Kyokusin,daca chiar vrei sa inveti ceva.Shotokan,Kung-futi si alte alea e teve.Poti sa o iei in parcare..sau in fata blocului...sau oriunde..daca te bati TANKI-ONLINE nu esti Spiderman.Macar pune o bara la usa si fa 10 tractiuni pe zi.Daca nu esti insurat cu fata lui Frodo n-ai ce sa strici prin casa This post has been edited by daniM: 22 Apr 2015, 13:02 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 21:11 |