Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
AR-18-MOS |
![]()
|
||
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
||
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Sygic la juma' de preț.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ultima oara and am vrut sa dau banii pe sygic am constatat cu stupoare ca banii aia erau pentru ... un an de zile, dupa care trebuia sa decartezi inca o data pentru urmatorul an si asa mai departe.
Daca au ramas la aceleasi principii, prefer sa ma uit pe mobilisim, pe ipmart.... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(MuciX @ 18 Feb 2015, 18:46) Indiferent de producator, caracteristici etc, as' cauta sa fie cu congelatorul jos, umbli cel mai putin la el. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Here rulz, big time!
Si Maps. Si e moca! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(tribunul @ 21 Feb 2015, 20:14) De acord cu ce zici acolo, la mine a fost doar o chestie de preferinta personala cu modelul asta. Asa "am crescut", congelatorul a fost mereu sus, nu tai porc, deci nu am nevoie, iar in caz de ceva am congelator "stendăloun". Reducerea era consistenta la toata gama, d-asta am decis sa pun oferta, eu am luat ce m-a interesat. ![]() P.S. reiterez, m-a interesat si clasa de consum. Desi am ajuns sa aflu ca traiesc in cel mai putin civilizata zona, chiar daca e una relativ nou populata, imi place sa tin cont de "resurse". Din pacate ma lupt cu morile de vand, spre exemplu gunoiul nu se colecteaza diferentiat, am noroc cu un nenea care strange pet-uri inainte de a veni cei de la ROSAL. Nu am deseuri de aluminiu, deci mai ramane cel menajer si hartia, care se iroseste. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Nu cred ca strange nimeni gunoiul diferentiat, chiar daca sunt pe strada 3 cosuri speciale, le strange aceiasi masina.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Eventual "aceiasi" (
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Stiu, asta e si problema mea. Mai avem mult pana departe.
|
--------------------
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE Oferta Amortizoare MONROE la SC FRONTAL SRL * In perioada 15 Martie - 30 Aprilie cumparand 3 amortizoare MONROE, il primesti pe al 4-lea GRATUIT. * Montaj GRATUIT pentru amortizoarele cumparate din magazinul nostru. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cine cumpara 3 amortizoare?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Ala de-l vrea si p-al 4-lea..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si cind nu e promotie? Ca pretul e pentru 3.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Astepti pana apare promotia, ca sa primesti 4
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru ala, al 4-lea, montajul e tot gratuit? Ca nu-i cumparat din magazinul lor, e primit.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
FumoCaptator la promoție.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
corbex |
![]()
|
Transmiti live de la coada?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Dacă vrei, îți țin rând.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
corbex |
![]()
|
Te rog! As vrea doo defumatoare d-alea. Par profi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
De era nițel nai spațios...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
Iar bei în timpul serviciului?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
La 50 de bani postarea, imi permit. Hac!
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
gabize |
![]()
|
Cu sau fara tevea?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Cu. Tva se aplică la orice. Nu Gaterr?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mai putin la lumanari, nu, Drasog?
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 13:06 |