Promotii, de nerefuzat
![]() ![]() ![]() |
Promotii, de nerefuzat
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Multumesc pentru raspuns.
Sper sa gasim destule lucruri de facut pentru 3 zile. As vrea sa faca si ceva miscare, sa se oboseasca si sa mai doarma pe drumul de intoarcere. Mai caut vreun bazin de inot pe undeva, din cate stiu nu este aqua parc acoperit in Bucuresti. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
In parcul de la Palatul Copiilor sunt topogane de alea imbarligate, dupa o ora de catarat doarme instant.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Despre Black Friday
Toti se lauda ca n-o sa le mai pice saiturile ![]() This post has been edited by Markos: 19 Nov 2012, 10:44 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
incepand cu ce ora, tre' sa fiu pe faza la jmecheria asta cu blec fraidei?
vineri dimineata pe la ora 8, cand fac si io ochi, mai am fro sansa sa prind ceva? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Probabil o să rămâi cu ochii'n soare.
|
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Primul apel se ia la 00,01. La 02,35 se termina toate cele trei produse la care s-a micsorat realmente pretul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Unii încep pe la 5 dimineata.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se pune celularul pe redial cu alarma pe momentul cind se face legatura
![]() Nu e recomnadat celor cu baterii de Xperia. This post has been edited by corbex: 19 Nov 2012, 11:29 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
CGB |
![]()
|
deci, fie ca-ncepe la 05:00 fie la 00:00, la ora 08:00 mai prind fix pwla.
reducerile astea magnifice se aplica si la componente de calculator? ca ma tenteaza nijte rami, un hdd, o placa vidio, un procesor....etc. ma gandesc ca la astea nu prea se inghesuie lumea, ca-i ocupata sa-si ia plasme, smartfoane, aparate foto si masini de spalat. sau gresesc? |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
La emag anul trecut a fost 10% reducere la tot.
|
--------------------
Seat
Leon
- Bv-29-Trei Litere
2008 Reference 1.6 Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(CGB @ 19 Nov 2012, 12:00) Pentru componente, io zic ca-s sanse mai mari la pcgarage si oktal. 19 Nov 2012, 20:06: Pentru futugrafi: la F64, se pare că vinerea neagră va fi, de fapt, uikendul negru (23-25 noiembrie). This post has been edited by Markos: 19 Nov 2012, 20:06 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
N-am putut refuza... Da' acu' observ ca-i in germana.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
N-are nimic, te joci de-a SS-ul. La nemti vinerea e mai neagra ca la noi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Tot o vinere neagra si la gsmnet.ro
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Bun asta. Astia oricum au cele mai bune preturi... pacat ca tre sa platesti curierul, chiar daca esti din CT....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 19 Nov 2012, 20:49) si reducerile unde-s? ca io vad doar nejte mizerii de mousi, nijte casti dubioase, iar samsung S3 este intr-adevar 60 euro, da' numa daca-ti faci abonament de 50 euro lunar, ptr doi ani. adica sa fim seriosi. o reducere adevarata demna de un adevarat blecfraidei, este de ex un samsung S3, la liber, 100 euro. sau un led tv samsung fullhd (smart tv), diagonala 81 cm la....8 milioane. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
dan22y |
![]()
|
Bre CGB, matale vrei sa le iei la pretul cu care ies ele de pe poarta vaporului
![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Card de memorie de 8 gigi la 4 euro...transport inca 4, misto.
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Stoc epuizat...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
dan22y |
![]()
|
Cand am verificat pe la 15.00, mai era pe stoc Linksys-ul...
|
--------------------
R
M
- B
8
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca va miscati repede prindeati. Si-a comandat un coleg de serviciu iri dimineata, azi trebuie sa vina.
|
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Si un site de piese auto intra in campania blackfriday http://www.lumea-auto.ro/
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
Ăștia au furat startul
![]() În general bălării de reduceri, da io-s bucuros c-am găsit un cadou pentru al meu nepot: o săpunieră ceva mai bazată, la 3 bulioane. Am scăpat de-o grijă, că-i poimâine ziua lui ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
Păi am specificat că-i vrăjeală la Domo. Io căutam doar un cadou
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Iulikk |
![]()
|
Din ce am vazut acolo, doar la camere foto sunt reduceri cat de cat ok... Am mai vazut un aspirator ca a lu' maica-mea. Un LG care a costat la emag anu trecut de craciun fix 200 de lei.... la astia era 350 si redus la 250
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:33 |