Merita?, achizitionare solenza
![]() ![]() ![]() |
Merita?, achizitionare solenza
COSMIN-uau |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.324 Joined: 14 April 10 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004
- AG-20-UAU
|
|||
ioan314 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 26 June 11 ![]() |
marius80_eugen cam acid postul tau in prima parte
Nu am vrut sa intru prea mult in detalii ca suntem pe un forum Dacia, pune un e46 316i sau 318i din '98-'00 haituit langa un 1.6 16V 2010 sau 2011, aici nu punem 320D-ul. Cat despre piesele de Dacia, nu ma mai mir de ce picau pe capete. Originale se mai gasesc pe undeva? La meridian ma pusese sa astept 2-3 luni pentru o aripa spate. This post has been edited by ioan314: 14 Feb 2012, 22:21 |
--------------------
BMW, Dacia SN
320i , SN
2001 / 2001
|
|
IS88MVM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 3 February 12 ![]() |
buna ziua.
Mi-am luat recent o solenza comfort din sep 2004, cu 45000 km la bord. Pana acum ma declar multumit de ea, desi are cateva hibe. Am schimbat recent o planetara, filtrul de aer, si ulei motor. Nu are rugina, in schimb problemele pe care le are sunt cam astea; - balamalele capotei nu functioneaza corect si capota se deschide greu, pivotii si discurile de frana trebuie schimbati, portiera din dreapta fata are joc din balamale (nu bate la drum dar cade cam 2 cm la deschidere.), acum ca e iarna afara, baga caldura super dar am observat ca pe oalele de la arcurile din spate se formeaza condens, chiar zapada. Ma gandesc ca si pe timp de vara va avea aceeasi problema cu condensul in portbagaj si cred ca de asta ruginesc toate la oale. In rest, multumit de solenza. E o masina corecta, iti ofera ce iti trebuie cam atat. |
--------------------
Dacia
1310
1999 break
- is 88 mvm
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Eu ti-as recomanda sa schimbi urgent distributia,eventual si pompa de apa.Asculta un patit caruia dupa 5 zile dupa ce a cumparat-o i s-a rupt cureaua
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
neacsugabrie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 4 September 11 ![]() |
Sal!Anul trecut am achizionat una bucata Scala 2003 (eu doream 2004,dar sotiei ia placut asta)verde metal,al doilea proprietar ,bine intretinuta ,2000e.
100.000.km distributie schimbata la 65.000. Defectiuni constatate dupa cumparare: -pivot stanga=48 ron origine; -bucsi brat dreapta=15 ron; -rulment spate=80 ron(aici am luat teapa); -bieleta directie dreapta 50ron; -bucsi bara torsiune (nu erau duse dar tot o aveam pe elevator). Defectiuni aparute in urmatoarele sapte luni si 16.000 km parcusi,cate una pe luna sa nu uit ca sunt un mandru posesor de dacie: -toba finala(era cam dusa de la inceput)=100 ron; -planetara dreapta (din vina mea) achizionata la schimb contra cd player original(cred ca am facut afacerea secolului mai ceva de cat Trump,am luat de la un tip in foame de bani un Sony XPlod cu 100 ron si am schimbat cd de pe solnitza pe o planetara italiana noua la cutie); -contact =130 ron; -bieleta anticuplu primita ca manopera de la un amic caruia i-am schimbat bucsile la solniza; -telescop hayon =23 ron; -bucse telescop spate =10 ron Bucse brat dacia+10 ron surub brat superior dacia(nu a iesit decat cu flex-ul). Puncte slabe ale masinii: -cam zgomotoasa la viteze mari (la vara sper sa-i inbunatatesc insonorizarea); -garda la sol pe fata mica (eram invatat cu berlina); -franele cam dure (aici se simte lipsa ABS dar ,parca nici la berlina nu aveam ABS dar nici frane); -chedere la parbriz si luneta?!(oare inginerii angajati de Stroe la Dacia nu auzisera la vremea cand au proiectat Nova de adeziv in loc de cheder?) Puncte tari: -sprintena; -mai stabila decat credeam(am 41 de ani si conduc de la 19 timp in care am incercat multe masini); -economica daca mergi cuminte; -decenta in privinta confortului (cel putin versiunea cu aer,servo,geamuri,roti pe 14`; -mai frumoasa decat Logan (strict parerea mea) mai urata decat Sandero Stepwai. In privinta fiabilitatii nu ma pot pronunta data fiind perioada scurta de la achizitie. Daca merita achizitionata,da dar depinde de pret . 2000 e cat am dat eu pe versiunea full cred ca e acceptabil.Daca aveam bani mai multi luam un golan full desi nu-mi place prea mult cum arata si e slab in privinta stabilitatii sau un Golf mai nou. |
--------------------
dacia
solenza
2003/scala Daca ai ambitie poti muta muntii din loc,
daca ai cap ii lasi acolo ca nu te deranjeaza. |
|
ioan314 |
![]() ![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 26 June 11 ![]() |
QUOTE(vallyyy @ 16 Feb 2012, 11:41) Eu ti-as recomanda sa schimbi urgent distributia,eventual si pompa de apa.Asculta un patit caruia dupa 5 zile dupa ce a cumparat-o i s-a rupt cureaua +1, Un cumnat a avut problema asta, 2500 RON reparatia Masina era cumparata din targ, an 2003, la service s-au inchinat, au gasit negreala - nu mai vazuse ulei de ceva timp. |
--------------------
BMW, Dacia SN
320i , SN
2001 / 2001
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
QUOTE(neacsugabrie @ 16 Feb 2012, 12:16) Mai frumoasa ca Loganul meu (vreau si eu sa ma laud, nah fiecare cu saracia lui)?...si eu am avut Solenza dar nu am considerat-o mai frumoasa ca un Logan.... ![]() This post has been edited by Sir Andrew: 16 Feb 2012, 15:25 Attached thumbnail(s) DSCN3191.JPG ( Size: 2.43mb ) Number of downloads: 352 DSCN3548.JPG ( Size: 2.55mb ) Number of downloads: 368 DSCN3198.JPG ( Size: 3.21mb ) Number of downloads: 353 |
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Privite ambele din spate,nu prea pare asa frumos loganul,i-a cam gresit uzina formele si inaltimea plafonului,cel putin din interior eu la 1.82 ai mei ma simt de parca ma uit pe un tavan, asa distanta ramane intre capul pasagerului si plafon si ce nu mai suport de ce naiba cand mergi in spatele unui logan puntea spate e asa la vedere,gen cum era la 1310
Sunt pur obiectiv,desi am o solenza in familie ![]() This post has been edited by vallyyy: 16 Feb 2012, 15:54 Attached thumbnail(s) images.jpg ( Size: 5.02k ) Number of downloads: 325 logan_facelift_spate.jpg ( Size: 16.42k ) Number of downloads: 313 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
neacsugabrie |
![]()
|
QUOTE(Sir Andrew @ 16 Feb 2012, 15:25) Mai frumoasa ca Loganul meu (vreau si eu sa ma laud, nah fiecare cu saracia lui)?...si eu am avut Solenza dar nu am considerat-o mai frumoasa ca un Logan.... ![]() asa cum am spus este parerea mea,desi daca aveam mai multi bani luam un logan full,pentru confort capacitate si pentru simplu motiv ca inca se fabrica. |
--------------------
dacia
solenza
|
Sir Andrew |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
La marea majoritate se vede puntea spate...mai putin la cele tip break(wagon).
PS: Si la Solenza se vede chiar foarte bine, inclusiv toba.. This post has been edited by Sir Andrew: 16 Feb 2012, 18:23 |
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
neacsugabrie |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
|
Sir Andrew |
![]()
|
De acord...mai ales mataraia de la 4x4...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
offspring |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 10 March 11 From: Ilfov city ![]() |
QUOTE(Sir Andrew @ 16 Feb 2012, 15:25) Mai frumoasa ca Loganul meu (vreau si eu sa ma laud, nah fiecare cu saracia lui)?...si eu am avut Solenza dar nu am considerat-o mai frumoasa ca un Logan.... ![]() Sincer.. arata ca un dulap cu 4 roti, la fel ca toate celelalte.. Mai citesc si eu forumul, din cand in cand, mai aflu una.. alta.. si cu greu ma abtin sa nu zic cateva, cand mai vad cum isi ridica unii masinile in cer. This post has been edited by offspring: 16 Feb 2012, 20:55 |
--------------------
Honda VIII
Civic 1.8
2009
|
|
vallyyy |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 16 Feb 2012, 16:17) Ma refer strict la imaginea care o vezi cand esti in masina ta si conduci in spatele unui logan.Sa facem o mica comparatie golf 4 vs logan pozate aproximativ din acelasi unghi.Loganul e o masina destul de buna, dar in niciun caz nu e o masina aspectuoasa This post has been edited by vallyyy: 16 Feb 2012, 21:22 Attached thumbnail(s) 241842495_2498193_700_700.jpg ( Size: 89.96k ) Number of downloads: 95 spate.jpg ( Size: 58.36k ) Number of downloads: 103 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Loganul nu si-a propus sa castige concursuri de miss
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
De la solenza ati ajuns (evident si ca de obicei) la logan, duster, si alte modele. Se inchide aici. Daca cineva crede ca are ceva de spus la obiect, poate da report pe acest topic, se se va redeschide.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 21:09 |