Ce-ati vrea sa v-aduca moshu, Daca ati fost cuminti, ofcors -_-
![]() ![]() ![]() |
Ce-ati vrea sa v-aduca moshu, Daca ati fost cuminti, ofcors -_-
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Bravo!
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari!
Diseara ![]() On: Mi-a adus mosu ce vroiam de ceva vreme si nu ma lasa inima sa rup banii cat celelalte erau in parametri: niste casti wireless sony si un soarec razer. Sunt tata lor cand intru pe server! ![]() This post has been edited by Altis: 15 Dec 2011, 09:18 |
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Te invit la mine pe sever!
![]() Castile wireless sunt un "must" de cand aveam sala, calculatoare fixate in pereti si am plecat cu unu din perete, iar la altu am smuls mufa din MB. This post has been edited by Altis: 15 Dec 2011, 10:13 |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ia mai citeste inca o data ce-am scris eu. In special ultima propozitie.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
Altis |
![]()
|
Am editat!
![]() |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.241 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ady, Stefan,
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@Ady: Dumnezeu să vă ajute în continuare!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Sa fie cu noroc!
![]() Multa sanatate lui Piciulica! |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Bravo ma moldovene
![]() Vezi c-am avut dreptate cand ziceam ca stiu ca va fi bine? ![]() Deci la urmatoarea intalnire vii iar in formatie completa, da? |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Multumesc mult!
Pot sa mai stau linistit o perioada, |
--------------------
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
![]() ![]() PS: cat mai multi ani patrati fara probleme! ![]() |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Darnic hodorogu'.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Bravo la mosu`!!!
Sa nu mai ziceti ca nu exista. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.241 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
La tine rezista cat sa faca vechime ?
![]() @Ake: mi-am adus aminte, alta idee "de moda veche": o carte, doo...daca n-a citit inca, recomand "Aventurile lui Tom Sawyer" si "Aventurile lui Huckleberry Finn"; despre asta din urma, Hemingway zicea ca "e cea mai buna carte scrisa vreodata". This post has been edited by maho: 15 Dec 2011, 15:26 |
--------------------
Dacia
1310
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(ady77 @ 15 Dec 2011, 08:34) Doamne ajută și să fiți fericiți! Dacă vreodată ai nevoie de mine (să iei analize, n-ai unde să dormi în București, o întrebare, o măslină, etc), aștept telefon (indiferent de oră). Cu stimă, Cosmin. L.E.: ontopic: vreau de la moșu' un Galaxy S Plus, dar nu cred că-l mai primesc ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 15 Dec 2011, 15:50 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
maho |
![]()
|
Noi de cativa (mai multi) ani, ne dorim un borac, dar mosu' asta nu stie sa ia legatura cu barza, sau e aia in tarile calde mereu
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
solutia pt tine e triteoterol
![]() LE: sper ca stii de gluma This post has been edited by Andy_ACS: 15 Dec 2011, 16:21 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 15 Dec 2011, 15:47) Dacă vreodată ai nevoie de mine (să iei analize, n-ai unde să dormi în București, o întrebare, o măslină, etc), aștept telefon (indiferent de oră). Ai decalotat glandu', a vazut dragoselu! Asta deja se uita dupa microbuze de Bucuresti, vine cu tot neamu' sa doarma la tine-n w/e! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.642 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:35 |