DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Engine Torque Damper, ajutor pentru bieleta anticuplu

andri1940
post 12 Jan 2012, 15:48
Post #61

Membru autentic

Group: Members
From: Pitesti

Eu sunt de acord cu ironick ca nu am montat acel amortizor in locul cel mai potrivit, dar modificarea a fost facuta in viteza.

Nu e vorba neaparat de tuning, problema e ca suportii motorului la solenza, ca si la clio2 sau megane1 permit o miscare prea ampla a motorului fata-spate, care pe mine, personal, ma deranjeaza.

--------------------
Renault Laguna 2 1.8 16v Dynamique 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Iulikk
post 12 Jan 2012, 15:55
Post #62

Fost Membru Solenzar

From: Litoral

Nu ma refeream la tine, andri1940. Se stiu ei bine wink.gif .

--------------------
Autoturism visiniu cu roti - CT ?? XXX
Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
+
marius80_eugen
post 17 Jan 2012, 10:02
Post #63

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(andri1940 @ 27 Dec 2011, 17:54)
Multumesc, cristian, sper sa fii multumit de rezultate- oricum nu te costa nimic sa incerci.
*

Cum naiba nu te costa nimic ? Pai abia acum m-am prins de ce se fac bicicletele DHS ! Au ajuns numarul 1 in Ro tocmai din cauza principiului lor de functionare , mai ales cele cu amortizor pe cadru radmasa.gif
In primavara cumpar vre-o 3-4 bicle , le tai cu flexu partea centrala a cadrului si le pun pe toate la masina . Sa vedeti atunci ce-o sa iasa , vre-o 2 pe la motor , una la cutie , una la esapemant , ca si ala se misca odata cu motorul ... Ma gandesc sa pun si rotile de la bicle ... ca sunt mai usoare si au jante pe 26 , nici cel mai jmecker jeepan nu are jante pe 26 , s-au limitat la 22 .
Oare furcile unde le putem pune ? In locul amortizoarelor de la masina ? Ar fi chiar super daca mi-as permite vre-o 4 furci pe aer . Mi-as face suspensie reglabila pe aer ( pneumatica ) , cu rebound si reglare a inaltimii .
Dar daca punem si vre-o 2-3 amortizoare de hayon , nu ar fi mai misto ? Daca tin hayonul , inseamna ca pot tine si motorul . ( daca tine 70-90 kg acel arc pe bicla , ce nu poate tine un motor de cateva sute de kg care are o putere si un cuplu normal ?
Cea mai simpla rezolvare ar fi sa puneti un limitator la pedala de acceleratie , astfel incat sa nu depasiti 2000 rpm si astfel nu vor mai fi acele oscilatii ale motorului . Cauza indepartata , efectul dispare . icon_mrgreen.gif

--------------------
Reno / de toate Reno 2003 - 2017
+
shake
post 17 Jan 2012, 10:07
Post #64

Crap

From: Bucuresti , Militari Squad

mai bine iti iei alta masina daca iti permiti atatea happy.gif

--------------------
D S 2003
Montez kit Xenon (Bucuresti).
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 15:46
Forum Renault