Engine Torque Damper, ajutor pentru bieleta anticuplu
![]() ![]() ![]() |
Engine Torque Damper, ajutor pentru bieleta anticuplu
andri1940 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.741 Joined: 23 March 08 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16v
Dynamique 2002
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Nu ma refeream la tine, andri1940. Se stiu ei bine
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(andri1940 @ 27 Dec 2011, 17:54) Cum naiba nu te costa nimic ? Pai abia acum m-am prins de ce se fac bicicletele DHS ! Au ajuns numarul 1 in Ro tocmai din cauza principiului lor de functionare , mai ales cele cu amortizor pe cadru ![]() In primavara cumpar vre-o 3-4 bicle , le tai cu flexu partea centrala a cadrului si le pun pe toate la masina . Sa vedeti atunci ce-o sa iasa , vre-o 2 pe la motor , una la cutie , una la esapemant , ca si ala se misca odata cu motorul ... Ma gandesc sa pun si rotile de la bicle ... ca sunt mai usoare si au jante pe 26 , nici cel mai jmecker jeepan nu are jante pe 26 , s-au limitat la 22 . Oare furcile unde le putem pune ? In locul amortizoarelor de la masina ? Ar fi chiar super daca mi-as permite vre-o 4 furci pe aer . Mi-as face suspensie reglabila pe aer ( pneumatica ) , cu rebound si reglare a inaltimii . Dar daca punem si vre-o 2-3 amortizoare de hayon , nu ar fi mai misto ? Daca tin hayonul , inseamna ca pot tine si motorul . ( daca tine 70-90 kg acel arc pe bicla , ce nu poate tine un motor de cateva sute de kg care are o putere si un cuplu normal ? Cea mai simpla rezolvare ar fi sa puneti un limitator la pedala de acceleratie , astfel incat sa nu depasiti 2000 rpm si astfel nu vor mai fi acele oscilatii ale motorului . Cauza indepartata , efectul dispare . ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
mai bine iti iei alta masina daca iti permiti atatea
![]() |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:46 |