Haben sie zum Agregat haragageau gemacht?
![]() ![]() ![]() |
Haben sie zum Agregat haragageau gemacht?
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.011 Joined: 23 July 09 ![]() |
Maaama am dat pe gat un paharel de palinca de prune (e kerosen pe langa wisky), si am stins jarul cu niste slanina afumata de porc + branza + ceapa rosie. Am mai turnat si 2 pahare de bere + 1 pachet de seminte decojite... sa vedem ce iese.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce panarama de alcoolic ai ajuns
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Filip |
![]()
|
Tineretul Romaniei, viitoru` tarii!
![]() ![]() |
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La vara grija mare, sa montezi aere doar la parter.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Filip @ 12 Dec 2011, 22:01) Maaama am dat pe gat un paharel de palinca de prune (e kerosen pe langa wisky), si am stins jarul cu niste slanina afumata de porc + branza + ceapa rosie. Am mai turnat si 2 pahare de bere + 1 pachet de seminte decojite... sa vedem ce iese. Io v-am zis sa nu-l lasati sa stea linga corbex la Ranca II, da' voi nimic. Na rezultatu'!![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Filipe, te-am pierdut si pe tine! Sa nu te puna dracu' sa te insori fara sa ne spui. Constituim comisie de receptie si admitere.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
O fi dat la chizda...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
Normal! Concluziile sint mai importante decit testul. Pentru asta trebe experienta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
si deste lungi !!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Filip |
![]()
|
![]() ![]() This post has been edited by Filip: 12 Dec 2011, 22:21 |
--------------------
Renault
|
|
l@u |
![]()
|
nu ranji...scoate limba sa vedem daca esti dotat !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Filipe, nu cumva ai montat vreun aer pe la Monteoru recent?
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Filip @ 12 Dec 2011, 22:01) ... am dat pe gat un paharel de palinca de prune (e kerosen pe langa wisky), si am stins jarul cu niste slanina afumata de porc + branza + ceapa rosie. Am mai turnat si 2 pahare de bere + 1 pachet de seminte decojite... Pilifule, io sunt mandru de tine. Esti pe calea cea buna! Nu-i baga in seama pe toti rautaciosii astia. Vorbeste doar invidia din ei. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Marty @ 12 Dec 2011, 19:46) huh? QUOTE(cdadan @ 12 Dec 2011, 20:51) De fact stiu cum se face da' n-am cum sa sap gropi in balcon! ![]() Plus ca s-ar putea sa ai si vecinii ceva obiectii daca ii afum si pe ei o data cu porcul! QUOTE(corbex @ 12 Dec 2011, 21:06) Toate partidele lanseaza fumigene, da'iese porcul colorat pe urma! Plus ca poate invie si se face naibii politician pe urma! Nu ca nu s-ar potrivi, la cati sunt in politica... |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Filip @ 12 Dec 2011, 22:19) Asa e, sa revenim: Picture1.jpg ( Size: 27.62k ) Number of downloads: 497 Picture5.jpg ( Size: 40.66k ) Number of downloads: 570 Picture6.jpg ( Size: 49.38k ) Number of downloads: 567 Picture9.jpg ( Size: 36.17k ) Number of downloads: 553 Picture10.jpg ( Size: 36.21k ) Number of downloads: 534 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Simpatice poze maho. Favorita mea este a doua...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(Filip @ 12 Dec 2011, 23:01) Maaama am dat pe gat un paharel de palinca de prune (e kerosen pe langa wisky), si am stins jarul cu niste slanina afumata de porc + branza + ceapa rosie. Am mai turnat si 2 pahare de bere + 1 pachet de seminte decojite... sa vedem ce iese. ![]() ![]() Lasa slana si branza aia si fii atent aici..daca tot exersezi amestecul de bere cu palinca. Pui intr-o cana bere.. un pic mai mult de trei sferturi.. si peste pui palinca, daca ti-e la indemana, daca nu, vodka (asta fiind in reteta originala). Acoperi gura canii cu palma si o izbesti tare de genunchi. Bei ce rezulta cat mai repede si apoi vezi tu ce iese ![]() Rusii ii zic cipok...si astia nu degeaba au ajuns primii in spatiu...nu pierd timpul ![]() This post has been edited by Dan73: 16 Dec 2011, 11:55 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.227 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
@ radian: precizez ca nu-s personaj in nici una din poze, ele provin dintr-un slide, primit pe mail.
"Agregatul" meu urmeaza de-abia saptamana viitoare. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Maine o asasinez pe Neta.
Neta e o scrofita din primavara asta, cu o silueta de diva (cam 90 de kile). Mi-ar fi placut sa fie frig si zapada.....dar sunt convins ca tuica fiarta merge binisor si pe vremea asta, iar pomana porcului (facuta la ceaun pe pirostrii...alaturi de o mamaliga procesata in acelasi fel) poate sa fie stropita cu putin mai mult Merlot. offfff n-am mai avut o sambata libera de cand eram copil .... dar pentru Neta merita sa renunt la orice activitate. O sa revin cu poze de la locul crimei. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Markos |
![]()
|
R. I. P. Neta
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
La el e simplu, nici de asomare n-are nevoie. o impusca.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
![]() Da' mi-am adus aminte de o faza de acum vreo 10 ani. Eram intr-un satuc de munte si am facut un schimb de cartuse cu un nene mare meserias. Si mi-a dat nenea o chestie facuta de el, proiectil unic de plumb, cu nu stiu ce incarcatura exploziva.....o bijuterie dupa spusele omului, ideal pentru urs. Dimineata....hai sa asomez porcu' .... nu de alta dar nu ne trezisem prea in forma si nu avea nimeni chef sa se lupte cu dumnealui. Iau din cartusiera un breneke (asa am crezut eu) ... bag pe teava si trag in capul animalului de la 20-30 cm. Surpriza! Damage-ul a fost asa de mare ca era sa-l las pe bietu propitar fara urechi in piftie. Dar Neta va beneficia de un tratament aparte. Va fi killerita in mod traditional, prin sectionarea traheei, jugularelor si carotidelor. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Markos |
![]()
|
Sauvage.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Că tot vorbiți atât de porc, mi-ați făcut poftă de șorici
![]() Nu vinde nimeni? ![]() Din supermarket nu am "curaj" să cumpăr, iar la țară ... ei bine, nu am rude la țară ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
corbex |
![]()
|
Adica vinator. Nu ca pescarii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Am aflat detalii noi despre macelul de maine. Porcul se afla intr-o parte a satului, iar curtea unde se va taia e in cealalta parte. Io porcu viu sau intreg nu-l sui in Megane.
![]() This post has been edited by Diac: 16 Dec 2011, 15:30 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 01:50 |