DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Contestare proces verbal, Politia Rutiera Pandara Romana

XMihai
post 12 Dec 2011, 23:13
Post #31

Carcotasu' de Serviciu

Group: Members
From: Dr Tr Severin

Altu care latra la luna, bine ca te-a facut pe tine mamicuta ta un foarte desteptule care esti tu smile.gif)))

--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 12 Dec 2011, 23:15
Post #32

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

XMihai, ai dat report ca lumea e rea cu tine.
Ti se pare ca tu esti usa de biserica?

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
XMihai
post 12 Dec 2011, 23:17
Post #33

Carcotasu' de Serviciu

From: Dr Tr Severin

pai sa jigneasca pe cine o vrea el

--------------------
. . .
+
daniel4ro
post 13 Dec 2011, 06:19
Post #34

forumist anti

From: B U Z Ă U city

QUOTE(XMihai @ 12 Dec 2011, 23:36)
Cat sa intrebe unu ca tine, ai grija cum vorbesti, eu nu te-am jignit pe tine cu nimic si in plus, te-ai bagat ca SUPOZITORU in vorba, doar sa latri precum cainele la luna, interesantule care esti tu
*

Cand deschizi un asemenea topic iti asumi si comentariile. Nu cumva ai vrea sa te felicitam ca mergi cu viteza, iti pui viata proprie si a pasagerilor in pericol si mai esti si arogant?

Tot o dai dupa cires si te faci ca citesti pe diagonala, zi-ne sa nu ne mai tavalim de curiozitate: CE VOIAI SA SCRII LA MENTIUNI?

Ca in titlu pari deranjat ca politistul statea la panda si te-a luat in radar fara sa iti dea un flash inainte si in postare te oripilezi de alte chestiuni.

--------------------
Renault Megane 2.1 2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP - Numar DREPTUNGHIULAR
+
Tamango
post 14 Dec 2011, 17:53
Post #35

Biciclist

QUOTE(XMihai @ 12 Dec 2011, 19:17)
De ce vorbesti fara sa stii, poate am o problema / operatie si nu pot purta centura peste brat/umar, acum iti dau voie sa-ti dai 2 palme singur si 2 amenzi.

Ete ca nu vreau eu sa le dau spaga(cum poate face altu ca tine), care e problema ta?
*

Foarte frumos ca nu dai spaga, sa stii ca nici eu nu dau. Dar in schimb, respect legea. Exceptand ironia ta (ca ti-as fi zis eu unde sa-ti bagi palmele si amenzile alea), sa-ti desenez:

Daca ai o problema medicala, legea prevede acest lucru si nu te obliga sa porti centura. Trebuie sa te duci la un medic si sa soliciti o scutire:

ORDIN Nr. 1246/12.07.2007
Sus

Ordin privind aprobarea Listei bolilor pentru care se excepteaza de la portul centurii de siguranta ocupantii unui autovehicul cu o capacitate mai mica de 3,5 tone si a formularului Certificatului medical de scutire pe motiv medical grav

Ministrul Sanatatii Publice,

Vazand Referatul de aprobare al Directiei Generale Politici, Strategii si Managementul Calitatii in Sanatate,
In temeiul prevederilor art. 7, alin. (4) din Hotararea Guvernului nr.862/2006 privind organizarea si functionarea Ministerului Sanatatii Publice, cu modificarile si completarile ulterioare, emite urmatorul

ORDIN

ARTICOLUL 1

Se aproba Lista bolilor pentru care se excepteaza de la portul centurii de siguranta ocupantii unui autovehicul cu o capacitate mai mica de 3,5 tone, prevazuta in Anexa 1 si formularul Certificatului medical de scutire pe motiv medical, prevazut in Anexa 2.
Anexele 1 si 2 sunt parte integranta a prezentului ordin.

ARTICOLUL 2

Certificatul medical de scutire pe motiv medical grav se elibereaza intr-un exemplar, la cerere, de catre medicii din orice unitate sanitara in evidenta careia se afla persoana care solicita acest act.

ARTICOLUL 3

Medicul care a eliberat certificatul medical de scutire pe motiv medical grav nu este raspunzator pentru consecintele neutilizarii centurii de siguranta.

ARTICOLUL 4

Prevederile prezentului ordin transpun art. 5 al Directivei Consiliului Uniunii Europene din 16 decembrie 1991 de apropiere a legislatiilor statelor membre privind utilizarea obligatorie a centurii de siguranta in vehiculele cu o capacitate mai mica de 3,5 tone (91/671/CEE).

Anexa 1 la Ordinul nr. 1246/12.07.2007

Lista bolilor pentru care se excepteaza de la portul centurii de siguranta ocupantii unui autovehicul cu o capacitate mai mica de 3,5 tone:
(1) sindroame hemoragipare;
(2) sindroame tumorale abdominale (splenomegalie, organomegalie, adenopatii masive);
(3) leucemii acute si cronice;
(4) mielom multiplu;
(5) limfoame maligne;
(6) ciroza hepatica si cancerul hepatic cu ascita voluminoasa;
(7) status post toracotomie si sternotomie pentru diferite operatii toracice, 3 luni postoperator;
(8) by-pass extraanatomic axilo-femural;
(9) pace-maker cardiac recent montat;
(10) afectiuni acute ale sanului;
(11) obezitate care impiedica inchiderea centurii de siguranta.

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
SandelBS
post 14 Dec 2011, 23:32
Post #36

Membru autentic

Asteapta mai PVul acasa si apoi faci contestatie.

Asa ca fapt divers, m-a luat radarul intr-o localitate cu 83 km/h (nu mai erau case si am crezut ca s-a terminat satul si politistii erau dupa o curba la 50 m de indicator de iesire- sat Bradet, Intorsura Buzaului), acu vreo 8 luni , n-am semnat si nici n-a venit PV-ul. Si nici nu mai astept sa vina, ca e deja tarziu ( 6 luni de intocmire + 1 de trimitere maxim) . Deci, Mihai, poate ai noroc si asa.

Am mai fost prins cu 74 in Buc, norocul meu ca n-a semnat politistul PV-ul, deci nul absolut.

Recunosc ca am mers cu viteza aia, politistii s-au comportat exemplar, acum daca nu am primit PV_ul si celalalt nu a semnat, ce sa fac? Sa ma duc sa platesc amenda ca fraierul, sau sa contest si sa nu sponsorizez statul? Au contestat altii proprietarul Moldovei...

Referitor la centura , nu iti doresc , dar in caz de accident s-ar putea sa iti fi dorit sa fie pusa corect. Pana atunci poart-o cum vrei.

--------------------
Renault Koleos 2013, 2.0 dci 173 cp
+
RainHawk
post 15 Dec 2011, 20:06
Post #37

Dus cu pluta.

Eu acusi stau si observ 2 tabere.

Presupun ca autorul topicului nu a fost chiar usa de biserica dar oare militienii aia au facut chiar tot ce trebuia? Nu stiu, stau si intreb si eu.

Mie cam imi miroase a spaga ceruta subtil. Eu nu am mai vazut pana acum echipaj sa te cheme la masina lor pentru a ti se aduce la cunostinta ceva la 5 minute dupa ce te-a oprit.

Deci, am niscaiva dubii in ce priveste militienii aceia.

Acum ca sa stabilesc niscaiva neclaritati:

@daniel4ro Cred ca este o gluma extrem de proasta acea intrebare cu permisul de Pitesti. Eu am permisul din Pitesti din 1996 si am aproape 200.000 km cu el si 2 puncte de amenda. Ai vreo problema cu asta?

This post has been edited by RainHawk: 15 Dec 2011, 20:07

--------------------
Dacia Solenza 1.4MPI 2004 Confort - B-xx-XXX
"I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
+
Cosmin.nova
post 16 Dec 2011, 10:00
Post #38

Membru autentic

QUOTE(RainHawk @ 15 Dec 2011, 20:06)
Eu acusi stau si observ 2 tabere.

Presupun ca autorul topicului nu a fost chiar usa de biserica dar oare militienii aia au facut chiar tot ce trebuia? Nu stiu, stau si intreb si eu.

Mie cam imi miroase a spaga ceruta subtil. Eu nu am mai vazut pana acum echipaj sa te cheme la masina lor pentru a ti se aduce la cunostinta ceva la 5 minute dupa ce te-a oprit.

Deci, am niscaiva dubii in ce priveste militienii aceia.
Acum ca sa stabilesc niscaiva neclaritati:

*

PEI EU CE ZICEAM laugh.gif

QUOTE(Cosmin.nova @ 12 Dec 2011, 11:10)
pana la urma circulai cu viteza regulamentara sau nu?
mai bine scoteai o hartie de Aurel Vlaicu si gata..
*

--------------------
Logan 1.6MPi 05' / Papuc 1.9D dropside 05'
+
kxz
post 16 Dec 2011, 11:07
Post #39

Membru autentic

From: Cuiul de la harta.

Totusi cum e cu centura pe sub brat? ca, normal, si io scot mainile. ar fi cam complicat cu covrigu' cu mainile pe sub centura.

--------------------
Dacia 1410 / Opel Corsa
--------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea
Oricâte piedici m-or lovi din greu
Eu sunt stăpânul sorții mele
Sunt căpitanul sufletului meu.
+
aurelyan
post 16 Dec 2011, 11:33
Post #40

Membru cu familie

From: Iasi

Se pune centura pe umarul stang, astfel ca centura trece pe sub brat.

--------------------
Ford Focus Mk3 2012 - 1.6 16v Ti-VCT
Imbatranesc si tot invat - Eschil
+
Mrija
post 17 Dec 2011, 00:25
Post #41

Membru Veteran

From: Baia Mare

O mica intrebare, aparatul radar de pe MCV este omologat in a depista vitezele in timp ce masina (MCV) se afla in miscare ?

--------------------
Suzuki Gsx 750 R 110 cai la 200kg
+
Cosmin.nova
post 17 Dec 2011, 11:25
Post #42

Membru autentic

NU!

--------------------
Logan 1.6MPi 05' / Papuc 1.9D dropside 05'
+
Mrija
post 17 Dec 2011, 17:40
Post #43

Membru Veteran

From: Baia Mare

Daca mi-ai da un link ceva cu vreun comunicat metrologic ar fi super, oricum amenda am platit-o deja ca nu era nustiu ce sleep.gif

--------------------
Suzuki Gsx 750 R 110 cai la 200kg
+
bygy007
post 17 Dec 2011, 23:14
Post #44

Membru autentic

From: BUCURESTI

depinde daca vrei oficial trebuie de la ANM

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 2024 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
+
klaus
post 18 Dec 2011, 02:08
Post #45

步步

Eu stiu ca ultimele aparate achizitionate sunt omologate si pentru masurarea "din mers". A fost o discutie mai veche pe aceasta tema si se daduse un citat din omologare.

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Markos
post 18 Dec 2011, 03:05
Post #46

fost programator

From: Scursurești Vale

Dim mers - ok, dar nu din MCV!

Ala nu merge, ala se tîrîie.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
vallixx
post 19 Dec 2011, 00:48
Post #47

Membru nesuferit

@XMihai

Singura treaba pt. care poti sa-i dai in judecata este pt. ca nu te-au lasat sa scrii nimic la mentiuni, ceea ce personal nu cred, dar ....nu parerea mea conteaza.

In rest, n-ai pentru ce. Viteza aveai, ai recunoscut si tu.
Centura de siguranta are reglemantat modul in care se poarta, singurele exceptii fiind cele medicale, la care nu te incadrezi pt. ca nu ai hartie de la doctor.
Daca aveai, ne-o mentionai din primul post.

Deci daca ai dovada ca nu te-au lasat sa treci ceva la mentiuni, da-i in judecata, daca n-ai dovada....iti pierzi timpul.

Ce mi se mai pare ciudat este: tu ai dat actele, ei ti-au scris procesul verbal, tu nu l-ai semnat, ai plecat. Ti-au dat actele inapoi, desi nu semnasei PV-ul?

This post has been edited by vallixx: 19 Dec 2011, 00:50

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
klaus
post 19 Dec 2011, 11:28
Post #48

步步

Si ma rog, de ce sa nu-i fi dat actele inapoi? Pe ce baza legala?

--------------------
+
vallixx
post 19 Dec 2011, 11:51
Post #49

Membru nesuferit

Nu stiu, intreb....
Poti sa zici "nu semnez PV_ul, dati-mi actele, o zi buna, pa pa pa pa ...."?

Daca nu vrei sa semnezi PV_ul, au voie sa-ti tina actele?
Sau conteaza motivul pt. care nu semnezi?
Sau tre sa opreasca si ei un martor (altul decat colegul) pe care sa-l puna sa semneze cum ca e martor ca tu nu vrei sa semnsei PV-ul?
Cum se face asta legal?

This post has been edited by vallixx: 19 Dec 2011, 11:53

--------------------
+
klaus
post 19 Dec 2011, 13:26
Post #50

步步

Deci zici ca-i pierdere de timp judecata, te intrebi cum de aia i-au dat actele inapoi fara sa semneze ca acum sa intrebi lucruri fundamentale de intocmire a PV-urilor?
alcoholic.gif

--------------------
+
vallixx
post 19 Dec 2011, 15:39
Post #51

Membru nesuferit

Da, intreb!

Imi raspunzi daca stii sau doar vrei sa faci pe moralistul?

Am zis ca e pierdere de timp cu judecata in cazul in care nu poate dovedi ca i s-a restrans dreptul de a mentiona acolo ce vrea el? Cu ce am gresit pana aici?

Despre restul de contraventii, adica centura sau viteza oricum nu poate sa conteste, chiar el a zis ca mergea repede si avea si centura aiurea.
Singurul lucru care mie mi se pare de contestat e cel cu mentiunea.
E corect?

--------------------
+
klaus
post 19 Dec 2011, 15:53
Post #52

步步

QUOTE(vallixx @ 19 Dec 2011, 00:48)
Centura de siguranta are reglemantat modul in care se poarta,
*

Tot ca o curiozitate personala intreb: care sunt reglementarile alea care spun modul in care se poarta centura, in afara de faptul ca e obligatorie purtarea ei?

--------------------
+
vallixx
post 19 Dec 2011, 16:47
Post #53

Membru nesuferit

Mda, hai sa ne jucam de-a morala...

Bun, intrucat nu scrie nicaieri cum se poarta centura, eu aleg sa o port prin spatele meu. Deci pun centura sa fixeze bine scaunul ca sa nu se raneasca, si peste centura ma asez si eu.....
Este un mod de a o purta, nu ?
Si intrucat oricum nu e reglementat nicaieri, n-am de ce sa-mi iau amenda, nu ?
Ca doar am puratat-o.....

Poarta si tu centura la fel si cand te-o opri Garcea, explica-i lui ca "dom'le, nu e reglementat nicaieri cum se poarta". Sa vedem daca cuvantul tau in fata lui mai e la fel de valoros ca si cuvantul tau aici pe forum.

Mda, nu o sa mai continui discutia pentru ca vad o dai in mistouri.
Am recunoscut cu nu stiu unele lucruri si am intrebat pe cineva care stie, cum este corect sau legal. Daca vroiam morala ma duceam la preot.
Ma mir doar ca tu ca si moderator ar fi trebuit sa fii primul care sa incerci sa ajuti, inainte de a crea discutii in contradictoriu.

Numa' bine!

This post has been edited by vallixx: 19 Dec 2011, 16:53

--------------------
+
klaus
post 19 Dec 2011, 21:42
Post #54

步步

Ideea mea era, cand nu exista siguranta cunostintelor avute, sa fie folosite formulari relative, nu absolute.
In locul "o purtai nelegal" sau "centura de siguranta are reglemantat modul in care se poarta" ceva gen "cred ca o purtai nelegal" sau "o purtai altfel decat a fost conceputa a fi purtata" (care nu e tot una cu "purtat nelegal")
Iar formularea "Ce mi se mai pare ciudat [...] Ti-au dat actele inapoi, desi nu semnasei PV-ul?" denota faptul ca tu stii ca daca nu se semneaza PV-ul nu se dau actele inapoi; acest lucru nu denota o necunoastere (care s-ar fi formulat fara acea "mi se pare ciudat"), ci o cunoastere.

Legat de "jucatul de-a morala", tu ce ai facut pe acest topic, nu cumva morala?
Aia e buna dar cea de ti-o face altcineva tie tot pentru greseli (chiar daca de alta natura), nu e buna?
Pai de ce una e buna si alta nu?

--------------------
+
Tamango
post 19 Dec 2011, 22:02
Post #55

Biciclist

Nu va mai certati ca oricum faza cu centura e o tampenie. Purtarea sau nu a centurii de siguranta nu afecteaza cu absolut nimic siguranta rutiera si nicidecum nu ajuta la prevenirea accidentelor. E practic o asigurare de viata pe care n-ar trebui sa te oblige nimeni s-o inchei. Daca vrei bine, daca nu, NU!

Ma deranjeaza in schimb ca se insista pe tema asta la greu, in loc sa verifice elementele care afecteaza si siguranta celor implicati in trafic de ex. frane, stopuri, semnalizatoare, directie, validitatea vizei medicale. Cu ce ma incalzeste pe mine ca Gogu cu un junghi de dacie papuc isi pune centura si el defapt are un stop spart si celalat are becu ars, franele nu-i prea tin c-au prins aer, etc. Iar politia ... nu cauta decat sa dea amenda ... poate masina are defectiuni grave sau exista alte probleme care pun in pericol circulatia, dar pe ei nu ii intereseaza decat sa dea amenda si sa raporteze cifre din care sa reiasa ce mult au redus ei nr de accidente cu actiunile de prevenire.

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
Shush
post 19 Dec 2011, 23:52
Post #56

٩(Ś̯Ś)۶

From: Brasov

Sa iti explic de ce e importanta purtarea centurii de siguranta : tu din greseala intri cu 60 km/h in Gogu cu Dacia Papuc care nu poarta centura. El da cu capul violent de volan si mai apoi trece Styxul. No ... in situatia asta ai cam imbulinat-o.
In schimb daca are centura tot e posibil sa muste putin din volan, dar nu suficient cat sa ii provoace moartea. In cazul asta ii dai RCA-ul, ceva banuti cat sa uite de durere si gata ai scapat.
Din punctul meu de vedere ar trebui sa fie mult mai drastice cotroalele pentru centura.

--------------------
Seat Leon 2008 Reference 1.6 - Bv-29-Trei Litere
Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4
If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ?
+
vallixx
post 20 Dec 2011, 08:29
Post #57

Membru nesuferit

QUOTE(klaus @ 19 Dec 2011, 21:42)
Legat de "jucatul de-a morala", tu ce ai facut pe acest topic, nu cumva morala?
Aia e buna dar cea de ti-o face altcineva tie tot pentru greseli (chiar daca de alta natura), nu e buna?
Pai de ce una e buna si alta nu?
*

Nu prietene, vad ca asta e apanajul tau.
Morala era daca ziceam ceva de genul "foarte rau ca nu purtai centura, foarte rau ca aveai viteza, sa nu mai faci asta, esti un risc, esti inconstient, bad bad boy...sa-ti fie rusine 5 minute, da-ti singur un cap in gura......."
Aia era morala. Eu am facut o constatare a cauzelor pentru care poate sau nu sa ii dea in judecata.
Si am constatat ca pentru viteza nu, pt. ca avea, fara sa comentez de ce avea, am si eu si destul de des. Recunosc. Era de porc sa-l iau pe el la rost pt. viteza.
Iar pentru centura nu, pentru cu nu o purta corect, fara sa comentez de ce o purta nu stiu cum.
Erau niste constatari, nu morala.
Accept morala cand merit, la fel cum nu accept morala cand nu merit.

Legat de PV, chiar nu stiam daca se dau sau nu actele inapoi, de asta am si intrebat.
Am si scris clar "nu stiu, intreb". Ca in cazul in care sunt pus in postura de a contesta vreodata un PV sau de a nu semna un PV, sa stiu daca am dreptul sa cer actele si sa plec sau nu.

Tu daca stii si daca vroiai sa ajuti puteai sa vii si sa zici simplu: "pana nu semnezi, nu sunt obligati sa-ti dea actele", ori " ia actele si pleaca"....
Sau: "nu exista reglementat modul de purtare a centurii", desi aici te contrazic, dar nu am timp deocamdata sa caut textul unde scrie clar ce si cum. Cand o sa am timp revin si-l postez aici.
Ti s-a parut mai interesant sa incepi o discutie ironica si in contradictoriu.
E alegerea ta, fiecare face cum doreste. Poate o continuam si eu, mult mai acid, daca nu eram pe un topic tehnic.
Te invit la cafenea si ne contrazicem cat iti place tie desi nu ar duce nicaieri.

This post has been edited by vallixx: 20 Dec 2011, 08:31

--------------------
+
klaus
post 20 Dec 2011, 12:05
Post #58

步步

Ok.
Astept cu interes textul respectiv

--------------------
+
zanzie
post 20 Dec 2011, 12:20
Post #59

Aspirant de Trabant

From: Pădure

QUOTE(Tamango @ 19 Dec 2011, 23:02)
Ma deranjeaza in schimb ca se insista pe tema asta la greu, in loc sa verifice elementele care afecteaza si siguranta celor implicati in trafic de ex. frane, stopuri, semnalizatoare, directie, validitatea vizei medicale, 

+1

--------------------
gard viu din spini, cu flori la poarta si rinoceri in curte
+
Sudsemnatu
post 21 Dec 2011, 10:47
Post #60

Membru Huligan

Oricum, orice ai face, ramai la mana instantei smile.gif

Sa va povestesc faza:

Un amic a fost prins, in localitate, cu o viteza cat sa i se ia permisu smile.gif Era pe motocicleta. I-au luat permisu. Foarte corect.

Pentru ca era noiembrie....a zis asa: Domne, am gresit, dar ca sa nu stau fara permis de sarbatori, contest PV-ul in instanta si sigur pierd dar pana se termina procesul, se face ianuarie si mi-l ia atunci.

Ce a facut? S-a dus si a cerut probele video/foto etc. Stiti cu ce a venit politia? Cu doua poze blurate total in care nu se vedea nici macar culoare motocicletei dar sa vezi numar sau altceva. Amicul a zis: frate eu nu mi-am dat seama daca sunt eu cu adevarat. Bun. Ce o sa ziceti? Ca a avut bulan? Nicidecum:) Judecatorul a decis ca oricum pierde procesul. Si i-au luat permisu wink.gif Asa ca treaba asta cu contestatia, stai la mana instantei..care face ce vreau...judeca cum crede si nu se bazeaza neaparat pe dovezi. Ce vroiati sa faca? Sa faca recurs mai sus? Ce rost avea? El oricum nu urmarea decat sa taraganeze pana dupa sarbatori.

Tot acolo, in instanta s-a intalnit cu un tip care era la al treilea proces de redobandire a talonului. Avea o masina cu geamuri fumurii din fabrica si politia il oprea de fiecare data pt ca nu erau 'autorizate' RAR, dar nu avea folie-asa erau ele-fumurii. Si de fiecare data...lua talonul inapoi si tot asa. De data asta...cerea si daune morale )smile.gif

--------------------
Skoda Fabia 2005 Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova 2000/2007/2002
Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th May 2025 - 21:35
Forum Renault