Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Il cumpar p-asta? Sau ce lectoc pana in 2500 de lei cu placa 540M de 2 Gigi gasesc in banii astia?
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(dizzy @ 2 Feb 2012, 09:15) Am fost pe la ei pe la sediu, destul de okay. Oricum service ai la reprezentanta nu la magazin asa ca il poti lua de unde vrei. Problema: Am un laptop si un desktop. In mod normal lucrez pe desktop. Cand sunt in delegatii lucrez pe laprop. As vrea un program care sa imi actualizeze datele de pe cele doua sisteme. Prin date inteleg: documente, tabele excel, emailuri. Ideal ar fi sa faca si un backup saptamanal pe retea. Puteti recomanda un program care sa faca asa ceva? QUOTE(dizzy @ 2 Feb 2012, 13:03) AM incercat cu dropboaxa. Nu prea am fost satiscafut pentru ca am in mod normal mai mult de cativa Giga cu documentatie cu tot. Incearca synctoy, e de productie Microsoft. Si vezi ca mai au SkyDrive. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
iulikk eu l-am luat pe asta Zic ei ca e cu zgarieturi pe suprafete lucioase. Eu m-am uitat dupa ele si nu le-am vazut... In fine... asta are procesor i7, hdd 750 Gb , 4 gb ram si doar 1 Gb video. cel de care zici tu are i5, 500 gb 8 gb de ram si 2 Gb video... ratingul la procesor este de 7.5 din 7.9 posibil... 4 gb de ram nu sunt asa de scumpi, si nu stiu daca ai avea la ce sa folosesti cei 2 Gb de ram video... Pentru mine a contat un procesor rapid si capacitate mare de stocare, plus o placa video decenta. Mi-am comandat zilele astea 2 X 4 Gb de ram Corsair VS 2x4GB DDR3 1333MHz sa ii schimb pe cei 4 care ii am in prezent... varianta cu 2 gb video la cel pe care il am eu e la 2999 de ron...
Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 8 Feb 2012, 15:08 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mi se rupe de 2-3 zgarieturi... si de un ambalaj rupt atata timp cat scrie ca are garantie 24 de luni. Multumesc. Voi tine cont de link
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Alydor |
![]()
|
Si eu am zis la fel... ca pana la urma oricum in cateva saptamani se zgarie. Cand am primit agregatul chiar m-am uitat dupa zgarieturi cu lupa. La propriu. Nu am gasit nici una. Am luat destule chestii de la ei la resigilate. Si nu mi-a parut rau... Pot sa te intreb de ce tii neaparat sa ai 2 Gb de ram video?
Eu ma joc cu un archicad si nu tuseste, nu stranuta in randari. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
Daca nu ma insel, Alydor, diferenta intre i5 si i7 este ca i7 are numai ceva chestii hardware de securitate. In rest, "motorul" este identic cu cel de la i5.
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
Iulikk |
![]()
|
Cred ca voi lua si eu acelasi laptop ca al tau. Despre 2 gigi de video... bigger is better. Sau nu?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Vrei să vezi cum e să o ai mai mare?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nope. Pana acum nu s-a plans nici una.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
E mai bine sa previi decat sa combati!
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
Care vreti un laptop beton si foarte ieftin, poate facem o afacere.
248917029_5585033_700_700.jpg ( Size: 21.74k ) Number of downloads: 307 This post has been edited by dacia_amg: 8 Feb 2012, 16:04 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
Alydor |
![]()
|
e o mica diferenta intre ele... neglijabila chiar...
Intel Core i7-2670QM @ 2.20GHz Passmark CPU Mark 6832, Rank, 51 si Intel Core i5-2430M @ 2.40GHz Passmark CPU Mark 3498, Rank 208 Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
i7 reprezintă un i5 cu HT activat. Deci suportă 8 threaduri simultane în uindouz, față de 4, la i5. Fizic, au aceeași arhitectură, quad-core.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
Vorbiti mă romaneste
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
HT->hyper-threading. Adica fiecare nucleu face doua lucruri simultan (cu sistemul de operare corespunzator).
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu-ți lua calorifer cu mai mulți elemenți decât ai nevoie, că apoi o să stai cu geamul deschis.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
N-are USB 3.0 . Oricum nu prea imi pasa de HDD. Am Hardu meu portabil pe care am toate mamifactreabamare.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Markos |
![]()
|
Da' hasdedeul ala portabil stie usebe trei-zero?
This post has been edited by Markos: 8 Feb 2012, 21:07 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
Si daca nu stie acum poate sa il bage in gaura de 3.0 ca ii merge. La viteza de 2.0. Poate pe viitor isi ia ceva agregat cu USB 3.0 si o sa aiba nevoie... cine stie, poate vrea sa fie preventiv
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Iulikk |
![]()
|
Iegzat. In plus... imi place asusu ala... e asa... elegant
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
In realitate e urat tare (cel putin asta e parerea mea).
S-a dus vreme in care laptop-urile entry level de la Asus erau frumoase si construite cu simt de raspundere desi erau teoretic mai slabe ca performante fata de concurenta. Acum au doar performante umflate,iar calitate, design si fiabilitate 0. Am instalat un Windows pe unul asemantor cu ala din link-ul tau acum vreo 2 saptamani si mi-a lasat o senzatie nasoala. Pentru performantele pe care le avea (sau ar fi trebuit sa le aiba) se misca ca dracu. Nu mai spun ca dupa ce instalai driver-ele de pe CD-ul cu care a venit ( + o gramada de bloatware bagat pe gat) se misca si mai rau ... Lucru valabil si la Lenovo-urile ieftine. This post has been edited by Shush: 8 Feb 2012, 23:25 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Iulikk |
![]()
|
Scuza-ma ca nu am 2000 de euro sa dau pe un lectoc
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Nu aia am vrut sa zic, desi cam asa pare
![]() Am vrut sa subliniez ca performantele astea "astronomice" la bani relativ putini (spun relativ pentru ca totusi 2500 de lei nu sunt putini bani, dar sa nu uitam ca tehnologia costa) sunt doar teoretice, doar pe hartie, doar pentru a impresiona viitorii cumparatori si ca in realitate un laptop cu caracteristici inferioare se va comporta la fel sau poate chiar mai bine daca este mai calitativ. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Iulikk |
![]()
|
Glumeam bre
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Alydor |
![]()
|
shush nu stiu ce cd cu drivere ai primit tu ca in cutie am gasit doar ala de 64 de biti. Care in afara de drivere nu are nimic in plus. Windowsul pe care am licenta este de 32 de biti. Am preferat sa iau driverele de pe net si am scapat de bloatware si restul.
Oricum instalatul wingoazei nu a durat mai mult de 1o min.... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
Deci înțeleg că ți-ai pus win pe 32 și că ți-ai comandat 8 gigi de ram? E o chestie...
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 9 Feb 2012, 12:52) shush nu stiu ce cd cu drivere ai primit tu ca in cutie am gasit doar ala de 64 de biti. Care in afara de drivere nu are nimic in plus. Windowsul pe care am licenta este de 32 de biti. Am preferat sa iau driverele de pe net si am scapat de bloatware si restul. Oricum instalatul wingoazei nu a durat mai mult de 1o min.... Suma respectelor, Alydor Si ala avea tot drivere pentru Win 7 x64. Poate XP in 10 minute, ca Win 7 dureaza ~12 min sa il instalezi pe SSD. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:48 |