Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Recomand cu caldura o testare inainte de achizitionarea.
La lenovourile din ultimul timp touch padul este absolut infect, foarte putin sensibil, faci muschi la degete pana se misca cursorul pe ecran. Ba mai trebuie sa le si umezesti, ca pe uscat nu misca nimic. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tinerii au tot timpul degetele umede.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Tataie, alea umede erau altceva. Te-ai ramolit, ai uitat de tot
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Touchpadul nu prea o sa il folosesc am maus uairles.
Diferenta intre B570 si G570 ar fi ca B570 are hdd doar de 500 pe cand alalalt are 750, si ca B570 are cititor de amprenta... care nu e mare fas... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 31 Jan 2012, 21:59 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Alydor @ 23 Jan 2012, 17:02) O recomandare de laptop pana in 2000 de ron? Musai HDD 500 GB cel putin si placa video dedicata. Preferabil cel putin 3 USB-uri daca se poate si unul USB 3.0, musai cititor de carduri. AM gasit ceva Core2Duo si I3... Sincer nu stiu daca merita diferenta intre C2D si i3... Am mai gasit si amedeuri, dar am eu un pitic cu ele... adica iasa din discutie. Suma respectelor, Alydor Tu parcă aveai un X55sv, nu? De ce vrei să-l inlocuiești? This post has been edited by ssilviu: 31 Jan 2012, 22:01 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
tataie: Vezi ca 74 e mai mare decat 44
![]() This post has been edited by ady77: 31 Jan 2012, 22:02 |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Da, dar nu exista "tataie", foartetataie" si "celmaitataie". Odata intrat in club, e egalul tuturor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Adică tataie nu suportă grade de comparație.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
Nu cred ca aveam X55... Am un Hp de 17' care il utilizeaza nevasta, am un Asus EEPC propriu si personal pentru office 1.3 GHz si il am pe ala de munca... Dell Latitude E6510. Pe Asus nu pot sa fac prelucrare grafica, de prelucrare filme nici nu se pune problema, iar pe ala de munca nu pot sa instalez decat programele de la munca, nu e voie cu programe din afara indiferent ca sunt sau nu cu licenta.
Initial ma gandisem la o configuratie pana in 2000 de ron dar am avut posibilitatea sa suplimentez cu inca 3-400 de ron. Iti dai seama ca vreau maximum posibil din banii astia. Mai ales ca pentru filme o sa am nevoie de spatiu. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
În afară de Thinkpad, restul de Lenovo sunt fabricate prost de tot.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Thinkpad rules !!!! Am un old T43 ce il folosesc la munca si este mai mult decat OK.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Alea-s scumpe, Alydor vrea ceva mai ieftin.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
Nu neaparat ieftin dar de calitate. Si .... m-am decis. Am plasat comanda acum.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
O alegere buna, dar n-ai zis ca ai buget de 2700
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
L-am luat la reducere... era 2.479,99 Lei
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Resigilat ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alydor |
![]()
|
iegzact. Pentru ca nu avea cutia intreaga... si exact pentru cutie nu ma deranjeaza 200 de ron in minus...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Nice. Sa il butonezi cu placere.
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alydor |
![]()
|
mersic. Astept sa ajunga maine sa bag windows 7 pe el sa vedem cum se misca...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
corbex |
![]()
|
La modelul asta ai dezlegare la ACTA 5 ani.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
De pe oktal a cumparat cineva? Imi puteti spune ceva impresii despre ei?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Alydor |
![]()
|
Am comandat eu de la ei sunt ok. N-am avut probleme
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
![]() ![]() Mda... e si asta o treaba ![]() Astept sa bage si astia bursa sociala ![]() This post has been edited by Iulikk: 1 Feb 2012, 16:45 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.125 Joined: 11 February 04 ![]() |
Am fost pe la ei pe la sediu, destul de okay.
Oricum service ai la reprezentanta nu la magazin asa ca il poti lua de unde vrei. Problema: Am un laptop si un desktop. In mod normal lucrez pe desktop. Cand sunt in delegatii lucrez pe laprop. As vrea un program care sa imi actualizeze datele de pe cele doua sisteme. Prin date inteleg: documente, tabele excel, emailuri. Ideal ar fi sa faca si un backup saptamanal pe retea. Puteti recomanda un program care sa faca asa ceva? This post has been edited by dizzy: 2 Feb 2012, 09:20 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Pe linux eu folosesc rsync, pe win poți încerca asta. Disclaimer: habar n-am cum merge, dar dacă e ca pe linux e bun-bun.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Shush |
![]()
|
Sau poti sa folosesti Dropbox si sa bagi directorul cu munca in el
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Hm...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 02:52 |