Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
ce buget aloci?
27 Dec 2011, 11:01: vrei numai sa te joci? sau ai nevoie si de deplasare? pt jocuri nu se folosesc laptopurile. Oricat de I7 ar fi ele, arhitectura pentru desktop permite obtinerea de performante mult mai mari, dar totusi.... http://www.emag.ro/laptopuri/notebook-leno...k--p59-3166372Y acesta are procesor cu 4 nuclee si 8 fire de executie astuia mai ramane sa ii instalezi un sistem de operare un pic mai slab la video(e pacat sa iei pt 100 lei un video mai slab) http://www.emag.ro/laptopuri/notebook-dell...--pDL-271962360 sau ceva mai slab: http://www.emag.ro/laptopuri/notebook-tosh...PSK30E-03D004G5 (asta are 2 core-uri si 4 threaduri de executie, nu se compara cu primul, o sa se simta diferenta) daca nu iti convine pretul, mai ai si varianta asta http://www.emag.ro/laptopuri/notebook-acer...--pLX.RMS0C.041 (asta e mai slab ca toate) http://ro.wikipedia.org/wiki/Mafia_II conform cerintelor de la link-ul de mai sus, ei recomanda cu core 2 quad care are 4 nuclee(adica cam ce are un i7), placa video(min 1gb ram, primul are 2gb ram), hardul si ramii se incadreaza la toate This post has been edited by brigada_diverse: 27 Dec 2011, 11:01 |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ACER 5750 CORE I3 SECOND JENERATION 4 GB RAM 500 GB HDD , PALCA VIDEO DEDICATA nvidiata 540 1 GB ,SI PARCA ATAT.
This post has been edited by C@talin: 27 Dec 2011, 12:54 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cam in 2500 de lei (+maxim 300) as putea lua un lectoc ok, pe care sa-l folosesc macar vreo 3-4 ani? Lectoc de student... filme, muzica... net... jocuri... si din cand in cand AutoCAD 2012
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
al de 15,6'' caci cred ca o sa il cam care dupa el
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Poți opta pentru unul din pachetele alea promoționale cu rucsac.
|
--------------------
-
-
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Trebuie sa stii ca 6490M nu e o placa foarte puternica. Daca te intereseaza grafica degeaba ai 8gb de memorie si un procesor rapid.
In afara de asta oferta e foarte buna! |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Bai nene ... intradevar de ce ai avea 8 Gb de ram si procesor puternic? Ca sa joci solitair???? Intr-adevar are procesor mai puternic pe placa video ca ala de pe telefonul care vrei sa il iei tu... si are DDR3... Sa nu uitam ca e vorba de un LAPTOP nu de un desktop... Plus ca autocadu nu papa resurse asa cum papa un Adobe sau un Archicad... Ca sa nu mai vorbim de Maya...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
depinde ce resurse il intereseaza. sunt unele programe care lucreaza intens cu CPU, altele cu GPU. depinde de scop. arhitectura acestor procesoare sunt diferite.
|
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Deci da...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Alydor |
![]()
|
eu am pus ochii pe asta Imi trebuie strict pentru foto, intra in rucsacul de la aparatul foto, are hard decent, ram-ul se poate upgrada la cat e de ieftin. Vreau sa il folosesc la transfer/prelucrare minima a raw-urilor. Ce ziceti gasesc ceva mai bun la banii astia?
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
Care vreti un lectoc - poate va face cu ochiul asta.
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
Alydor |
![]()
|
eu zic de laptop de 12oo-13oo de ron si tu imi dai un pret de 3 ori mai mare... buna logica...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pana urma cred ca il voi alege pe cel de 15" cu hard extern si ram extins. Lectocu' o sa il car dupa mine pe la scoala... ca au astia niste calculatoare de te doare mintea... Multumesc.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Fă niște calcule, eu zic că nu merită diferența de bani pentru acel HDD extern.
|
--------------------
-
-
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
Iulikk |
![]()
|
De asta ce parere aveti?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
l@u |
![]()
|
am deschis si cand am vazut Acer am inchis ,deci NU !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
De ce?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
l@u |
![]()
|
daca nu il poti testa inainte nu te sfatuiesc caci am am amintiri neplacute cu firma asta si numai eu !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Io sunt la al doilea Acer. Si joc pe el de-mi sar capacele. Tocmai am inceput NFS-Run... In afara de faptul ca se incalzeste mai mult decat alte branduri, merge de rupe. Si nu l-am menajat deloc. Ba chiar din contra!
Acum depinde... poate am avut eu noroc. Raportul pret/performanta e unul din cele mai bune la Acer. Si sa stii ca brandul in sine e destul de bine cotat in afara. numai la noi in Romania am observat o anume aversiune fata de Acer, dar nu-mi explic de ce. Repet: asta e al doilea laptop pe care il am si tot Acer a fost si primul. E adevarat ca Dell-ul sotiei e mai OK dpdv constructiv (carcasa de magneziu, senzor anti-fall, si multe altele) dar nu are performantele lu' al meu. Referitor la cel din link-ul de mai sus, uite-te doar cat costa o configuratie asemanatoare de la alte marci. ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Nu zic că Dell nu face laptopuri bune, dar vă pot arăta 2 cazuri de Dell cu display "decedat".
Unul la birou (chiar azi s-a stricat - nu mai funcționează display-ul) și unul acasă (display-ul e ... verde!). L.E.: niciunul nu a fost scăpat/trântit/lovit/brutalizat. This post has been edited by cosmin_2300: 4 Jan 2012, 22:48 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
l@u |
![]()
|
Am avut si l-am vandut dupa foarte putin ,norocul meu e ca a fost luat pe firma si nu am pierdut nimic,dar era execrabil la calitate cu toate ca el era o configuratie de top si rula cam tot la vremea lui. Nu concep sa dau o caruta de bani pe o tastatura in care se infunda degetul si un maus care merge ca o turbina (cu lag),asta e Acer.. componente de top intr-o carcasa de tot rasul.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Si eu am Acer, din 2009, merge OK.
@Iulikk: nu iti depaseste bugetul? |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Iulikk |
![]()
|
Inca sunt in cautare... cam o luna o sa mai caut, asa sunt eu... caut muullt inainte sa dau un ban. Mai fac eu rost de vreo 2-3 bulioane... mai trebue "o carte", "o atentie" ceva de pe scoala
![]() Lectocu' tre sa fie un fel de cadoo pentru ziua mea ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 4 Jan 2012, 22:48) Nu zic că Dell nu face laptopuri bune E, lasa ca zic eu: dell face niste petarde. QUOTE(cosmin_2300 @ 4 Jan 2012, 22:48) și unul acasă (display-ul e ... verde!) La asta s-ar putea sa ai o problema la trecerea firelor de display prin balama. S-au ros si fac un scurt pe undeva. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 4 Jan 2012, 22:06) Pretul e beton pentru configuratia aia. Despre calitatea Acer, chiar habar n-am.. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
netbook-ul meu e acer, si a fost exploatat in conditii mai dure.......si merge in continuare impecabil, desi a suferit si cateva accidente (scapat pe jos). personal sunt foarte multumit de el.
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Iulikk |
![]()
|
Despre Dell, ce parere aveti? Asa in principiu?
As putea face rost de asta la 1800 de lei, sigilat si cu garantie 1 an. Am un prieten care le aduce din Anglia. Merita? This post has been edited by Iulikk: 16 Jan 2012, 20:58 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 19:30 |