Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Asa si? acuma te lauzi sau ce?
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cu lectoc de treișpe meleuane?
![]() Era o recomandare low-budget, atât. This post has been edited by Markos: 3 Oct 2012, 22:51 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
merge la 13 meleoane pentru ce vrea sa il foloseasca nefasta? Si al nefestei mele este tot la fel de low budget. Si pentru ce ii trebuie ei este super-mega-ultra performant.
Chiar am ramas surprins de scorul scos in W7 pentru un amarat de celeron si 6 gb de ram. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(Markos @ 3 Oct 2012, 21:52) Lectocul soției a decedat. ... Ce a decedat, mai exact? |
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Lectocul
![]() ![]() |
--------------------
|
Lostboy |
![]()
|
Asta am înțeles, dar eu întrebam ce ficat, rinichi sau splină a cedat.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mbre, un copkil de la mine si-a luat un lectoc pe care a dat vreo 2500 de franci, un Dell. Faza cu lectocu' ala e ca racirea-i cu radiatoare, nu cu ventilatoare si cind il baga in cite un joc, se-ncinge de-l ia toti dracii. Acu' vrea sa-l vinda la juma' de bani, deci cred ca-l lasa la 1000, faza e daca-l pot pacali cu un stand d-ala de ventilatoare sau nu. Sincer sa fiu, sunt cam 1-20% chitit sa-l iau, mai ales din cauza tastaturii QWERTZ, da' ziceam si eu sa fac o-ntrebare.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Lostboy |
![]()
|
Dell-ul are prostul obicei de a folosi pad-urile termoconductoare la placa video și chipset. Pad-urile astea nu oferă un transfer termic bun și se ajunge chiar la reballing.
Pentru a scăpa de pad-uri se folosesc plăcuțe de cupru care oferă un transfer termic superior și se reduc drastic temperaturile, chiar și în jocuri. Problema cu stand-ul este următoarea: dacă placa video este în partea de jos (adică sub laptop) atunci merită stand-ul de răcire. Dacă nu, nu face decât să răcească carcasa. În cazul ăsta, merită ridicat puțin laptop-ul astfel încât să aibă aer să tragă de sub carcasă. Dacă ne spui ce model de laptop este, putem să-ți recomandăm sau nu să-l iei. |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Da, poți.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
Iar la partea cu tastatura o poți fenta ușor: găsești sh sau nouă qwerty la maxim 12-15 euro.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Leptopu' ala are citeva luni, n-as vrea sa-i pierd garantia din cauza tastaturii.
Despre model iti zic cind ajung la birou, stiu doar ca are capacul alb, cu niste desene parca facute de copii timpiti. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
Garanția nu ai cum să o pierzi. Depinde de model, dar în principiu, tastaturile se schimbă foarte ușor. Mai degrabă pierzi garanția dacă schimbi pad-urile termoconductoare de la placa video și/sau chipset.
|
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
Da, găsești pad-uri termoconductoare și poți să înlocuiești tot heatsink-ul cu altul original care are pad-urile alea deja. Dar, asta presupune să desfaci aproximativ tot laptop-ul. În funcție de model, poți să găsești tutoriale pe net.
|
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dacă n-are recorder eu zic să nu stai pe gânduri.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cristi_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club! Group: Members Posts: 344 Joined: 5 August 08 From: Pitesti/ Brasov ![]() |
As vrea sa imi cumpar si eu un laptop si nu stiu ce marca sa imi iau. Ce imi recomandati? Am un buget de maxim 2500 Lei.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
Alydor |
![]()
|
sa faci ce cu el?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
Să-l scoată la terase.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cristi_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club! Group: Members Posts: 344 Joined: 5 August 08 From: Pitesti/ Brasov ![]() |
In principiu ma folosesc de el pentru facultate. O sa il folosesc pentru a lucra in autocad, diferite programe pe care o sa le folosesc pentru facultate. O sa ma mai joc si cate un joc.
Multumesc! |
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
http://www.oktal.ro/laptop/asus-x75vd-ty00...dos-o86816.html
Ceva de genul asta am eu, doar ca al meu are 8 gigi de ram (era oferta). Ruleaza autocadu' ceas... si restul programelor care le-am folosit pt facultate (gen mathlab si alte balarii). |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Cristi, esti la inginerie la Transilvania?
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
cristi_supernova |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 14 Oct 2012, 10:58) http://www.oktal.ro/laptop/asus-x75vd-ty00...dos-o86816.html Ceva de genul asta am eu, doar ca al meu are 8 gigi de ram (era oferta). Ruleaza autocadu' ceas... si restul programelor care le-am folosit pt facultate (gen mathlab si alte balarii). Multumesc! Interesant laptop, o sa ma mai informez, dar cred ca o sa cam merg tot pe ASUS. QUOTE(G I M @ 14 Oct 2012, 11:09) Da, sunt la ITT. |
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
M-a rugat cineva sa ii recomand un laptop 'bun la toate. Buget de ~2000 Ron (se mai pot adauga 1-2-300 daca e ceva care merita cu adevarat).
De preferat cu o licenta Windows. Intrucat nu m-a mai pasionat subictul in ultima vreme sunt cam pe dinafara. Daca stie cineva care a studiat problema vreo oferta buna pe undeva, un punct de plecare, va rog cateva idei/variante. Nu-i graba mare, il vrea peste vreo luna asa, dar eu incep sa caut de pe acum. Merci! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
asta merita si te poti juca ,ultimele aparitii .
http://www.emag.ro/laptop-lenovo-g580-cu-p...5/pd/E9QHKBBBM/ asltceva nu prea merita platesti ptr fitza ,asta e umpic mai bun ca al meu ca deh are generatia 3 de i 3 si placa video la fel urmatoarea generatie, da la performanete rupe . This post has been edited by C@talin: 12 Nov 2012, 20:07 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@C@talin
Merci de recomandare! Din pacate e "stoc epuizat". Poate mai e in alte locuri, ma uit. Vad ca nu are nici licenta de Win, ceea ce am inteles ca ar fi util pt viitorul posesor. @Markos Black Friday o sa fie o ocazie buna de cumparat, si eu m-am gandit la asta. Problema e ca atunci sunt reduceri la 'ce vor ei' si nu la 'ce vrei tu' ![]() This post has been edited by Andy_ACS: 12 Nov 2012, 20:17 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Markos |
![]()
|
emag (și nu numai) bagă sigur și câteva lectoace, totul e să reușești să le prinzi
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 11:47 |