Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
4x4 |
![]()
|
||
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu la lactop am 540 m gt si dasta zic ca 630 nu e cine stie ce imbunatire peste da oricum merge super pe jocuri.
mie daca ar fi sa cumpar un laptop tot la bugetul asta as fi dispus cu configuratiile astea . ca momentan am i3 generatia 2 ddr3 4 gb ram si 540 m gt de 1 gb |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
Io am cu nvidia Geforce 610M de 1gb. E bună, sau se dezlipește și asta dupa 4-5 ani?
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
gheatza
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Care e diferenta intre http://shop-tehnic.ro/balamale-laptop/bala...ptop-asus-x59sl si http://www.ebay.com/itm/New-Hinge-for-Asus...=item3a7964e7bc ?
In afara de 100 de lei mai e vreo diferenta ? O balama din asta o pot schimba singur fara emotii ? La un service cat ar costa inlocuirea ? Cat ar costa o curatare serioasa de praf/alte impuritati la un laptop ? Ca vad ca de la o vreme parca baga mai tare coolerul asta. Daca in 3 ani nu am avut deloc probleme are rost sa ma bag si la schimbat pasta termoconductoare ? This post has been edited by Shush: 20 Nov 2012, 23:47 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Tu ai reusit sa rupi de tot o balama, sau s-a blocat?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Am reusit sa o rup de tot
![]() D-aia imi place mie laptop-ul asta desi l-am scapat de nenumarate ori singurele defecte sunt balamaua din dreapta rupta de tot si rama display-ului putin crapata in partea stanga ![]() Acolo e rupta : _T2eC16F__ykE9s7tw_lgBQQ_8wRK5Q__60_3.JPG ( Size: 93.39k ) Number of downloads: 397 This post has been edited by Shush: 20 Nov 2012, 23:54 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si sigur nu s-a rupt si carcasa?
Ca de obicei cand se intampla d-astea, se blocheaza balamaua si se rupe ceva, da' se rupe prinderea de pe carcasa din cauza fortarii. Ia baga o poza. Daca e ok in rest, si ai drum p-aici, sau pe ce sa trimiti, ti-l rezolv eu. Teoretic balamalele alea doua sunt la fel, da' nu stii exact pana nu le vezi. Alea de 100 si ceva de lei pot sa jur ca-s luate tocmai de unde le-ai gasit tu, si s-a pus un adaos generos. Ca originale de la Euroservice costau vreo 60 de euro. ![]() Edit: Acum am vazut poza. Ia-ti balamale si se rezolva. This post has been edited by Merced: 20 Nov 2012, 23:55 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Shush |
![]()
|
Vezi ca am pus poza mai sus.
Din ce mi-am dat eu seama partea aia subtire rotunda intra in partea inferioara a laptop-ului. Peste partea de deasupra liniei rosii vine o bucata de plastic negru care o acopera si care nu are mai nimic (in afara de cateva urme de patent pe care le-am facut eu atunci cand am "mutat" balamaua pe pozita deschis, al dracu de greu se misca balamalele astea ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Merced |
![]()
|
Daca nu o rupeai, culmea, astea se pot si regla sa mearga iar usor. Bine, le faci sa mearga mai lin decat e normal, da' daca ailalta era ok, tinea suficient de bine si nu-ti dadeai seama.
Oferta mea ramane valabila, daca ti-e frica sa-l faci bucati, te astept cu placere sa-l fac eu. Sau poate mai am eu drum prin Brasov, ca ar cam trebui relativ curand sa fiu nevoit. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
pai nu trebuie sa schimbo toata matocaria... ajunge daca schimbi doar partea rupta...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Merced |
![]()
|
Astia le vand perechi in general.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Shush |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 21 Nov 2012, 00:01) Daca nu o rupeai, culmea, astea se pot si regla sa mearga iar usor. Bine, le faci sa mearga mai lin decat e normal, da' daca ailalta era ok, tinea suficient de bine si nu-ti dadeai seama. Oferta mea ramane valabila, daca ti-e frica sa-l faci bucati, te astept cu placere sa-l fac eu. Sau poate mai am eu drum prin Brasov, ca ar cam trebui relativ curand sa fiu nevoit. Pai nu s-a rupt ca s-a blocat, sa rupt ca a cazut pe partea aia ![]() Ele merg greu din prima zi tocmai pentru a putea regla ecranul la orice unghi. Norocul meu e ca pe langa balamalele din capete mai are si una centrala putin mai lunga. Mersi pentru oferta sa vad in cat timp ajunge aia din China si vorbim. QUOTE(Alydor @ 21 Nov 2012, 00:01) pai nu trebuie sa schimbo toata matocaria... ajunge daca schimbi doar partea rupta... Suma respectelor, Alydor Pai si cum schimb doar partea rupta ca toate piesele par nituite si balamaua nu iese ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Io cand am desfacut laptopul doar pareau nituite desi nu erau. sunt puse in oglinda si daca il desfaci ar trebui sa iasa de pe balama.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Shush |
![]()
|
Daca te referi la schimbat ambele balamale, nu, nu am de gand
![]() Pun si o poza reala ca am vorbit la un service de curiozitate si nici aia nu cred ca e rupta doar balamaua : 20121121_092852.jpg ( Size: 310.12k ) Number of downloads: 360 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ce parere aveti de asta? Isi merita banii? E destul de bunut incat sa mearga 2-3 ani fara upgradeuri majore?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io zic ca da. Eventual îi mai pui 4 gigi de ram, dac-o fi nevoie vreodata.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Cam scump pentru configuratia lui, plus ca astea ieftine de la ei au doar un an garantie. Sugestia mea e sa te orientezi la ceva care sa mai aiba loc de un HDD, ca o sa vrei sa-i pui SSD intr-un an, si n-o sa-ti convina sa renunti la cei 500Gb de stocare.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Mersi, l-am comandat, maine imi ajunge. Dobitoc o fi ala (adica eu, sa nu se inteleaga altceva) de si-o mai lua Asus in viata lui.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Shush |
![]()
|
Ce probleme ai avut cu Asus ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Manuel |
![]()
|
De doua ori display fucked up (pe garantie, da asta-i alta poveste) iar carcasa si balamalele sunt probabil facute din plastilina. Din cauza asta trebuie sa-l arunc, nu mai am ce face cu el, carcase nu gasesc nicaieri si i-am rupt si conectorul dintre display si unitate incercand sa-l inchid.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Shush |
![]()
|
Ma adevarul e ca si eu am reusit sa ii rup o balama la al meu, dar in rest nu are nimic
![]() Daca ii schimb balamaua o sa fie ca nou. Oricum vezi ca astea "ieftine" sunt la fel de proaste indiferent de producator ! |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Manuel |
![]()
|
N-a fost chiar ieftin, am dat 3000 lei in 2008 si a mers maxim 2 ani, in restul timpului a fost stricat.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Shush |
![]()
|
Eu ma refeream la Lenovo-ul de mai sus
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Manuel |
![]()
|
Sper sa te inseli.
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Si Lenovo ala de mai sus e seria consumer, deci tot materiale ieftine are la carcasa, balamale, display.
Nu degeaba laptopurile business sunt la preturi duble in aceeasi configuratie. Eu zic sa nu va asteptati la super calitate si rezistenta de la un consumer-class, indiferent de firma. Configuratia e foarte buna si e suficienta cred pentru cativa ani de voie, depinde si ce vrei sa faci cu el pana la urma. Sa il stapanesti sanatos. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Manuel |
![]()
|
Mersi! O sa-l foloseasca fiica-mea, eu am un junghi de Acer, suficient pentru net, filme si skype. Cu ocazia asta am scapat de dilema aifon faiv versus note II.
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
C@talin |
![]()
|
Și janghina ai aruncato ¿
Nu vreau să te oftic da asta avea placă video mai tzeapana . Mergea și gta 5 pe el . http://m.emag.ro/notebook-lenovo-g580ar-cu...1/pd/EC13KBBBM/ 28 Nov 2012, 15:53: Încă o întrebare că tot români visează la tablete and suit . Eu Nam cam atașat să caut un ibm x41 știu că nu e chiar performant da un w 8 merge pe el și parcă mar coadă mai mult. Câți lovit careva de laptopul asta . Păreri . This post has been edited by C@talin: 28 Nov 2012, 14:53 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu! Lovit de el, facut cucui. Nu deschis.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 11:34 |