Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Poate îl strică
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Da,e clar,nu ma bag!
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
Ce fat treijdoi,ce instant fleș?Lasa-l dreq ca merge si-asa!Cum intru in Bios?Desfac suruburile de sub el?
Oricum,multam de ajutor This post has been edited by daniM: 19 Feb 2013, 16:36 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
l@u |
![]()
|
Bagi stickul pe care l-ai formatat in windows explorer cu click dreapta /format/fat32/debifezi quick format si pe care copiezi update-ul ala,dai restart apezi tasta albastra ,,Acces IBM" la bootare si intra in bios ,apesi F1 si enter pe update ,selectezi stick-ul si enter. Dupa ce este gata F10/save&exit.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Daca vrei sa desfaci suruburile pentru a intra in bios, mai bine il lasi asa.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
daniM |
![]()
|
Esti sigur?Sa nu instalez naibii vreun ubuntu de-ala!
19 Feb 2013, 17:13: Grecu asta imi face frica! ![]() This post has been edited by daniM: 19 Feb 2013, 17:13 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
Daca gresesti biosul, ti-l face server de mail!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
Asa e sigur, dar mai sigur lasa-l asa decat sa sughit vre-o 2 luni de acu incolo , daca faci ceva naspa grecu are dreptate in ultimul lui post !
This post has been edited by l@u: 19 Feb 2013, 17:17 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
t43 la putere pe aici
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
l@u |
![]()
|
ai terminat iarba ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
daniM |
![]()
|
Intru in bios setup utilty,dar nu am optiunea de update;am Config,Date/Time,Security,Startup si Restart;am intrat in toate dar nu am optiune de update
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
s-a riscat
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Nu ai meniul Smart -->BIOS Update Utility ?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
daniM |
![]()
|
No
19 Feb 2013, 22:22: Daca dau pe fisierul exe. din update imi apare asa.Nu trebuie sa dau flash Bios si gata?Fara sa intru in BIOS? This post has been edited by daniM: 19 Feb 2013, 22:22 Attached thumbnail(s) DSC02397.JPG ( Size: 2.29mb ) Number of downloads: 254 DSC02398.JPG ( Size: 2.24mb ) Number of downloads: 264 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cauti pe site-ul IBM cum se face pentru modelul tau update. Posibil sa fie chiar soft ce ruleaza in Windows, posibil sa te puna sa faci un stick boot-abil.
Cert este ca nu exista o solutie universala, si fiecare producator mai schimba cate ceva. Mai ales ca e un laptop vechi. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(daniM @ 19 Feb 2013, 22:03) Daca dau pe fisierul exe. din update imi apare asa.Nu trebuie sa dau flash Bios si gata?Fara sa intru in BIOS? Daca esti sigur ca atat aplicatia de update, cat si fisierul ce contine noua versiune de bios le-ai ales pentru modelul tau, poti face asta. Sunt multe modele care accepta BIOS UPDATE din Windows. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu din windows 7 am facut update de bios la t43
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
daniM |
![]()
|
Nici cand am aruncat cu grenada in armata n-am strans asa de tare din buci....dar a mers;nu mai apare error 2010.GATA,SUNT HACKER!!!!
![]() ![]() This post has been edited by daniM: 19 Feb 2013, 22:38 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Urmatoru' pas e sa vinzi un Boeing pe ebay, si iti oferim statutul de "hacker de hacker".
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
daniM |
![]()
|
...asa ca mi-am facut curaj:maine va dau codurile de la rachetele de la Kogalniceanu
Attached thumbnail(s) pent.jpg ( Size: 207.61k ) Number of downloads: 208 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ai net la Guantanamo?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Lucreaza organizat.
"Atac informatic fara precedent: chinezii fac noi victime..." http://www.wall-street.ro/articol/IT-C-Teh...ezi-raport.html This post has been edited by tribunul: 20 Feb 2013, 10:00 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
daniM |
![]()
|
Daca pun 1 gb ram pe T43 de la alta firma,e vreo problema?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
l@u |
![]()
|
daca pui peste sau daca inlocuiesti?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:50 |