Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.041 Joined: 23 July 09 ![]() |
Imi merge si acum f. bine laptop-ul reparat acum 4 luni de zile.
![]() I-am făcut și update de bios, dar direct din windows, a fost simplu. This post has been edited by Filip: 8 Mar 2013, 22:44 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io ce ziceam? Ești precoc.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Filip |
![]()
|
Revin și eu cu o problemuță: după un update java (nu știu dacă are legătură cu el) nu mai îmi merge placa video (nvidia 610m). Am procesor Intel P6200 dual core cu intel hd graphics, din Nvidia control panel totul e setat pe auto-select. Totu a mers bine pana acu cateva zeci de minute.
Când intru într-un joc (GTA4 se vede ca naiba acum), apăs tasta windows să ies în desktop (cu jocul ce rulează pe fundal) - și-mi arată că nvidia nu funcționează. Ce-i de făcut? |
--------------------
Renault
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Inceara sa reistalezi driveru de la vedeo...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Filip |
![]()
|
Îl reinstalez, nu e problemă, toate driverele instalate sunt din CD-ul pe care l-am primit în pachetul laptop-ului.
![]() <span class='edit'>9 Mar 2013, 00:52:</span> Am reinstalat de pe site-ul lor ultima versiune de driver, și s-a rezolvat problema. Totuși mi se pare curios să înceteze să mai funcționeze un software, aparent fără să-i fac nimic. Că de setat nu i-am setat nimic de când am instalat driverele acum 4-5 luni de zile. Multumesc pentru recomandare @Iulikk. ![]() This post has been edited by Filip: 8 Mar 2013, 23:53 |
--------------------
Renault
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cu placere!
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Paco_il |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
Astept si eu o parere despre http://www.cel.ro/laptop-notebook/laptop-a...b-gf610m-2gb-l/
Sau o alta propunere. Mersi! |
--------------------
Dacia
Solenza Europa cu AC si Servo :)
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
As zice ca nu. Nu-mi explic cum un laptop de 2300 lei n-are bluetooth. Ce nu mai are? As cauta pe net specificatii exacte ale procesorului. Cache level1, cache level 2, nuclee, autoscaling, temperaturi, etc.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Conteaza foarte mult ce aplicatii vrei sa rulezi pe laptop.
Uite o configuratie chiar buna pentru net, office si multimedia, ceva mai ieftin: Lenovo This post has been edited by gabizegrean: 27 Mar 2013, 21:35 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pai si ce daca n-are butut? Nici lectocu meu n-are bluctut... si nu i-am simtit lipsa pan-acu. Aifonu-l conectez la lectoc prin uaiărles.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
mie mi se pare foarte ok la pretul asta. procesor ivy, ram la 1600, video dedicat 2 gb, usb 3.0, e ok la banii astia
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
gabize |
![]()
|
Depinde la ce il foloseste.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Iulikk |
![]()
|
La banii astia e clar ca nu se joaca GTA 4 cu grafica la maxim...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
gabize |
![]()
|
Am vazut destui care-si luau laptoape cu celeron, si placa grafica de kko, cele mai ieftine din lista la comerciantii online, suparati ca nu le merg jocuri pretentioase. Si am vazut si posesori de i7, cu muulte pe el, ce-l foloseau doar pentru facebook si skype.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Paco_il |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
Ma scuati ca am uitat sa specific pentru ce il folosesc
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Paco_il |
![]()
|
Pai am cautat si am ales laptopul din linkul de mai sus
![]() |
--------------------
Dacia
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
Markos |
![]()
|
Vezi că-i mai ieftin la Kauf. Sau la dcshop.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Este cineva din Aiud/Alba Iulia care să mă poate ajuta să cumpăr un laptop de la cineva din zonă?
Ms. |
--------------------
.
.
.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Lostboy |
![]()
|
Care ”voi”?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Cum care voi??? Voi!!! Astia din Prazilia!
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Lostboy |
![]()
|
Când și unde și-au declarat prazilienii independența?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 30 Mar 2013, 13:32) QUOTE(Lostboy @ 30 Mar 2013, 13:44) Poi in arealul Aiud/Alba Iulia esti singurul locuitor?! ![]() Hait, acus te declara astia pe cale de disparitie, specie protejata si te vedem la Teleenciclopedia ![]() This post has been edited by dacis: 30 Mar 2013, 19:12 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Lostboy |
![]()
|
Măi Dacis, eu vroiam să iau un laptop de la cineva din Aiud și căutam un coleg de forum din zonă!
Este că nu ai înțeles și tu asta? This post has been edited by Lostboy: 30 Mar 2013, 19:15 |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Lostboy @ 30 Mar 2013, 19:03) A. 1956, Caracal B. 1983, stadionul "Ion Oblemenco" C. 1798, Mănăstirea Horezu D. Niciodată vrei-sa-fii-miliardar-romania.jpg |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Lostboy |
![]()
|
A. 1956, Caracal
|
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 19:18 |