Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
tabletele e pentru hipsteri
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
O iei cu tastatura cu tot. Ambele intr-un fel de portofel. Sau iei tastatura separat. Sint ieftine. Suporta si maus.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Pentru kog
Alege de aici: http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/fil...ore-i7-3rd-gen/? Personal as cumpara laptopul asta: http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/asu...740m-2gb-black/ This post has been edited by 4x4: 7 Apr 2013, 21:04 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
foarte tare saispe , e ca si la papuc cand ii sudezi diferentuialul
el vrea minim un i7 la 1,9 si tu ii recomanzi i5 la 1,7 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Te uiti la un singur element sau la tot pachetul?
Eu am i5 pe laptop si se misca foarte bine. Dar in jocuri nu ma ajuta cu nimic, ca e i7 sau i5 tot aia. Acolo placa video face diferenta si 740m e smechera. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
l@u |
![]()
|
am vazut placa video, dar ma gandesc ca degeaba bagi benzina evo intr-o dacie
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
l@u |
![]()
|
nici io nu as lua laptop pentru jocuri
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(kum @ 7 Apr 2013, 22:36) Nu neapărat că nu duce, moldovene. Dar prefer să mă joc privind la un monitor mare, folosind o tastatură și un maus adevărate, plus un sistem de sunet bazat. Chestie de gusturi. Decât să-mi ia foc lectocu-n poală, prefer cele enumerate mai sus. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
ca asta grecule ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Ce-i cu ăla? Bați câmpii, am zis că nu-mi place niciun lectoc pentru joace. Nici măcar un Alienware care costă o avere. Ia-ți tu.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Markos @ 7 Apr 2013, 22:00) Nu neapărat că nu duce, moldovene. Dar prefer să mă joc privind la un monitor mare, folosind o tastatură și un maus adevărate, plus un sistem de sunet bazat. Chestie de gusturi. Decât să-mi ia foc lectocu-n poală, prefer cele enumerate mai sus. Si cand mai pleci in deplasari ce faci? Iti cari sistemu' cu tine? QUOTE(koldun @ 7 Apr 2013, 22:33) Merge pixda. Uite joacele de pe el. prtscr.jpg ( Size: 412.41k ) Number of downloads: 271 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(kog @ 6 Apr 2013, 12:09) Cel din primul link l-am primit de la munci. Doar ca e i7 cu 8 nuclee, in rest tot placa video d-aia de 2 lei cum mi-am pus pe desktop. Si desktopul m-a costat 100 de euro. ![]() 8 Apr 2013, 02:46: QUOTE(Markos @ 7 Apr 2013, 22:00) Nu neapărat că nu duce, moldovene. Dar prefer să mă joc privind la un monitor mare, folosind o tastatură și un maus adevărate, plus un sistem de sunet bazat. Chestie de gusturi. Decât să-mi ia foc lectocu-n poală, prefer cele enumerate mai sus. Daca n-ai docking station. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 8 Apr 2013, 02:46 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Mabaiets, ma intereseaza si pe mine un laptop ieftin. Nou, de 15".
E pentru mama mea, care abia acum invata sa foloseasca un computer, deci nu trebuie cine stie ce configuratie, dăcât sa fie fiabil, eventual sa poata vedea un film si sa stea pe net. Tre sa aiba si webcam. Puteti recomanda ceva? This post has been edited by MuciX: 8 Apr 2013, 11:59 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
l@u |
![]()
|
un pret maxim ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Esti sigur ca are nevoie de-un lectoc? Eu le-am luat alor mei, la sfaturile lui Markos (cred
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 8 Apr 2013, 01:09) VDPLM... Moldova mă dezarmează ![]() Mă nene, eu nu plec "în deplasări", că nu-s fotbalist. Plec în concedii, cazuri în care ultimul lucru pe care l-aș face ar fi gaming pe lectoc. Pai ce vrei ma grecule, noi astia din moldova mai plecam cate o luna in interes de servici. Si cand stai singur in camera din hotel, ce pana mea ai mai bun de facut? Mai un joc, mai o mazlina... |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
l@u |
![]()
|
io unul nu as sta singur in camera !!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
O carte n-ar mai citi cineva!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Io, cind plec in deplasari, iau decit prezervativele cu mine.
Am fro 250 de carti in tilifon. Sint bune ca antract. This post has been edited by corbex: 8 Apr 2013, 12:25 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
corbex |
![]()
|
In hotelurile full options nu te primeste fara ele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Mai ieftin de 400 euro nu vrei?
|
--------------------
.
.
.
|
|
MuciX |
![]()
|
Ma uitasem si eu pe acolo. Ar fi fost dragut ceva si cu windows preinstalat, ceea ce inseamna sa mai creasca preturile.
|
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 09:49 |