Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Daca esti dispus sa spargi 500 de iepuroi, îl poti lua pe-asta de la Metro (2199 roni, tevea inclus).
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
grecule io nu inteleg din specificatii are ,,2" placi video ,una integrata si una dedicata?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Da, ai înțeles bine.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Așa are multe, l@ule.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
si la foloseste ?
are ceva de genul cand joci intra aia dedicata si in exel intra aia integrata pentru consum scazut ? |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Când or să apară laptop-uri cu 3 plăci video, le putem considera 3d?
![]() QUOTE(l@u @ 8 Apr 2013, 14:56) ... are ceva de genul cand joci intra aia dedicata si in exel intra aia integrata pentru consum scazut ? Da. Și, dacă nu mă înșel, se poate alege din drivere chestia asta. This post has been edited by Lostboy: 8 Apr 2013, 14:59 |
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 8 Apr 2013, 15:56) si la foloseste ? are ceva de genul cand joci intra aia dedicata si in exel intra aia integrata pentru consum scazut ? Epzact. Toate lectocurile cu i-uri generatii mai noi au chestia asta. QUOTE(Lostboy @ 8 Apr 2013, 15:57) Adevarat. Mai precis, din utilitarul placii video. This post has been edited by Markos: 8 Apr 2013, 15:31 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
atunci e misto chestia,cand am vazut prima data in specificatii am crezut ca este o greseala.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Igzapt cum spunea si l@u, nu e necesar ceva din gama "i" de procesoare. Mi se pare putin cam mult pentru ce va trebui sa faca.
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Markos |
![]()
|
Cum crezi, dar un i3 nu strica niciodata
![]() Pretul din Metro e bun. LE: i3-2350M este "generatia a doua", cu GPU HD3000 integrat. Intre timp s-a lansat si generatia a treia (cu HD4000 integrat), dar sunt cam scumpe. This post has been edited by Markos: 8 Apr 2013, 15:30 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
QUOTE(kum @ 8 Apr 2013, 13:19) Eu știam că Leo e pasionat de jocurile cu măzlinele… QUOTE(corbex @ 8 Apr 2013, 13:24) Io, cind plec in deplasari, iau decit prezervativele cu mine. Am fro 250 de carti in tilifon. Sint bune ca antract. Pentru cine nu înțelege la ce-s bune, iote o reclamă: Durex-Extra-Long-Time-print-ad.jpg On-topic: intel i3 - procesor cu 2 nuclee și hyperthreading = 2 nuclee care se comportă ca 4 (4 nuclee virtuale); intel i5 - procesor cu 4 nuclee fără hyperthreading = 4 nuclee; intel i7 - procesor cu 4 nuclee și hyperthreading = 4 nuclee care se comportă ca 8 (8 nuclee virtuale). Odată cu creșterea în gamă (i3->i7), crește nivelul de cache atât pe nucleu cât și cel Level 3. De asemenea și prețul. This post has been edited by Squirrel: 9 Apr 2013, 12:05 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Markos |
![]()
|
Varianta mai ieftina - procesor un pic mai slab, hdd mai mic, fara win8.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Vad ca au si promo cu win8x64... Sincer mie nu prea imi place ala. Oare mai gasesc sa cumpar win7 separat?
Acum va intreb dacast io prost: mama il va folosi pe net in jermanea si cine stie ce va apasa pe acolo in procesul de invatare. Mi-e teama ca daca i-l pun crackuit, ramane fara el, si daca ma duc acum in mai-iunie, ma mai duc prin august-septembrie inapoi si nu vad cine ar putea sa i-l reinstaleze acolo. Mai era varianta sa-i aleg unul de acolo, dar si-a luat tata si e stresant layout-ul ala al lor de tastatura. Partea buna e ca ar avea garantie. Tata si-a luat un asus pe la 390 de euro, relativ decent pentru ce ii trebuie lui, dar cu layout-ul ala de tastatura, lojic. LE: acum imi dau seama, ala pe care mi l-ai aratat acum e ca cel pe care si l-a luat tata, doar ca are un celeron pe la 1.8GHz in loc de i3-ul ala. Parca 390 a fost, cu tot cu win8. This post has been edited by MuciX: 9 Apr 2013, 11:25 |
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Nu mai merge cu downgrade de la Win8 Pro la Win7?
This post has been edited by Squirrel: 9 Apr 2013, 12:21 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE if you bought a desktop computer of notebook PC that came preinstalled with Windows 8 Pro, you can downgrade to OEM/retail versions of Windows 7 Professional or Windows Vista Business without any extra cost, using a previously-purchased legally-activated copy of the target version of Windows. This post has been edited by MuciX: 9 Apr 2013, 12:55 |
--------------------
-
-
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(Squirrel @ 9 Apr 2013, 09:25) On-topic: intel i3 - procesor cu 2 nuclee și hyperthreading = 2 nuclee care se comportă ca 4 (4 nuclee virtuale); intel i5 - procesor cu 4 nuclee fără hyperthreading = 4 nuclee; intel i7 - procesor cu 4 nuclee și hyperthreading = 4 nuclee care se comportă ca 8 (8 nuclee virtuale). Vorbim aici de procesoarele mobile sau cele de desktop? This post has been edited by 4x4: 9 Apr 2013, 14:20 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
l@u |
![]()
|
oricum le-a amestecat asa ca nu mai conteaza
mobile: i3,i5 - dual core i7 - dual and quad core i7 mobile extreme edition - quad core Hyper-Threading au toate i-urile mobile This post has been edited by l@u: 9 Apr 2013, 14:39 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 9 Apr 2013, 15:33) mobile: i3,i5 - dual core i7 - dual and quad core i7 mobile extreme edition - quad core Hyper-Threading au toate i-urile mobile Corect. Pana la urma, e chestie de consum, fiind vorba despre lectoace. Spre exemplu la gama i7 mobile, doar cele cu QM în coada sunt quad-core, dar au tdp max de 35-45 de vati. Pe cand un i7 U are 17W, iar un i7 Y doar 13W. Vrei putere babana - iei QM, da' nu te plangi dup-aia ca frige lectocu' sau ca se duce bateria prea repede. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
oricum in jocuri, pe laptop poti praji oua indiferent de procesor sau bateria oricum e halita instant de joc
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe cele care sunt destinate pentru gaming(aka racire separata gpu/cpu) nu prajesti nimic. Poate daca incerci sa joci un bioshock infinite pe un hd3000/4000. Bateria chiar si la laptop-urile performante este pa in momentul in care intri in jocuri(si aici ma refer jocuri care exploateaza laptop-ul respectiv >80%) si o sa iti faca throttling indiferent de setarile profilului de bat management. O placa video potenta + un procesor i3,5,7 mananca mult peste ce poate orice baterie.
<span class='edit'>9 Apr 2013, 15:58:</span> QUOTE(Markos @ 8 Apr 2013, 15:01) Epzact. Toate lectocurile cu i-uri generatii mai noi au chestia asta. Adevarat. Mai precis, din utilitarul placii video. La unele modele de laptop-uri aceasta optiune nu este disponibila user-ului, fiind dezactivata din bios care desigur si el este locked. ![]() QUOTE(l@u @ 8 Apr 2013, 14:56) si la foloseste ? are ceva de genul cand joci intra aia dedicata si in exel intra aia integrata pentru consum scazut ? se numeste optimus tehnologia si scopul ei este maximizarea bateriei in regim office.(o placa video dedicata decenta, consuma de la 35w in sus + un procesor de 35w ar ajunge la puterea maxima a unei baterii de 8 celule ~65-70w) This post has been edited by Tzutzi: 9 Apr 2013, 15:59 |
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mai pui o mana te mai incalzesti
![]() ![]() This post has been edited by Tzutzi: 9 Apr 2013, 18:53 |
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
l@u |
![]()
|
io bag mana la soba cand imi e frig la maini , cei fara de certificat pot folosi cu incredere laptopul,sau pot aplica una din legile fizicii
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Paco_il |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
Eu am intrat in posesia laptop`ului asta http://www.cel.ro/laptop-notebook/laptop-a...b-gf610m-2gb-l/
Am pus Win 7 pe 64 biti merge bine nu am nimic de reprosat. Programele pentru care l`am luat merg fara probleme (Autocad 2013, Microsoft Project 2013, etc). Am incercat si cateva jocuri si merg fara nici o problema ( GTA IV - nu imi place ). Bateria, tine aproape 5 ore, nu am nimic de reprosat pana acum, sunt multumit ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Europa cu AC si Servo :)
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ceva de genu' e al meu, doar ca al meu are placa video GT540m. Dupa un an bateria tine ~2,5 ore... In afara de incarcator (care a fost schimbat pe garantie - plm, a venit lectocu cu alimentatoru' busit, nu a mers din prima zi), nu am ce sa ii reprosez...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Paco_il |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
Dar cum propuneti sa il folosesc, cu bateria in el sau scoasa?
|
--------------------
Dacia
Solenza Europa cu AC si Servo :)
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
MuciX |
![]()
|
In el
![]() |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:42 |