Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Să te ferești de CQ58 de la HP-Compaq. Sunt catastrofale. Nici WiFi-ul nu merge cum trebuie.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Alydor |
![]()
|
De ce crezi ca am zis ca vreau Asus?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Daca are cineva vre-un netbook si nu are ce face cu el, sa dea un PM. Ma intereseaza sa ruleze Mathcad 14 si ceva autocad (dar nu complicat, adica... doar sa pot deschide fisierele) pentru facultate. Am maxim 500 de lei.
Aaa, trebuie neaparat sa duca bateria macar 1 ora. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Nu cred că atomul de pe notebookuri face față cu brio cerințelor tale. Browsing, multimedia (cu simț de răspundere) - cam pentru asta a fost proiectat.
Caută, eventual, un Lenovo Thinkpad X200, sau ceva echivalent, cu puțin noroc îl poți scoate la 500RON. This post has been edited by gabizegrean: 11 Nov 2013, 20:34 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Alydor |
![]()
|
Vezi pe mercador
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
dot ro
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Imi trebuie ceva MIC si USOR, ca asa car hardughia asta de o am acu', da' e naspa ca are fro 5 chile....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Merge foarte bine netbook (Lenovo S10-3) la jonglat cu fisiere Autocad. Avantaj, intre 4 si 6 ore de lucru pe baterie, pe langa greutatea redusa. Dezavantaj Autocad, ecran mic dar merge. Eu il iau pe al meu in delegatii si e OK la .dwg.
Nu stiu ce pretentii are Mathcad. This post has been edited by D-Ice: 11 Nov 2013, 20:49 |
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu are pretentii mari. Profu' nostru foloseste un vechi si antic HP, gros cat un TV led din zilele noastre.
Nu imi trebuie sa editez fisiere .dwg sau .mcd, imi trebuie doar sa le "prezint" la videoproiector. Ce ziceti de asta? (in afara de NU acer, imi trebuie pana la vara, deci tine el 9 luni...) http://www.daciaclub.ro/-VAND-Acer-Aspire-One-t271542.html This post has been edited by Iulikk: 11 Nov 2013, 20:57 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Daca tine bateria cat ai tu nevoie e ok. Cu 2Gb RAM s-ar fi miscat mai bine dar nu e rau. Al meu a avut initial 1Gb RAM, dar la 2Gb s-a cunoscut diferenta.
|
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
Alydor |
![]()
|
pai pana cand ai nevoie de el nu-l folosesti. si atunci nu se uzeaza
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Iulikk |
![]()
|
Cica bacteria tine intre 1.5 si doo ore. Deci e bun. Cred ca il iau. La 4 meleoane...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ce laptop ai tu de 5 kile?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
La fiecare belet RATC, ai gratis 3 frunze.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Cum vechiul Toshiba Satellite, incepe sa dea rateuri, a venit timpul sa-l inlocuiesc. Ce am gasit eu tentant pana acum, ar fi:
http://www.emag.ro/laptop-acer-aspire-r7-5...0/pd/DD08FBBBM/ Cred ca e suficient pentru web-browsing, multimedia, si cateva programe, fara jocuri. In gama asta de pret e mai indicat un "mecbuc"? Sau altceva? Preferabil tot cu touch ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gabize |
![]()
|
glumești?
![]() web-browsing, multimedia... |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Alydor |
![]()
|
pai mai joaca din cand in cand si cate un solitaire... ca placa video cred ca duce.
la banii aia as merge pe asta Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 12 Nov 2013, 18:05 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
4x4 |
![]()
|
Face fata cu brio la filme si net atat arianta ta cat si a lui Alydor (asta daca nu intentionezi sa te uiti la media direct de pe ecranul
Acestea fiind spuse, cred ca poti gasi ceva care sa iti satisfaca cerintele fara sa dai 1000 de coco pe o bucata de plastic care nu tine mai mult de 9 luni. ecran mare ecran mic This post has been edited by 4x4: 12 Nov 2013, 19:00 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
WTF? 65 de bulione pentru web-browsing, multimedia, si cateva programe, fara jocuri???
![]() Nevasta-mea face asta super-extraordinar de onorabil cu un T61P - mai putin partea cu programe. Acu', daca nu faci editari video, io cre' ca un asta iti este super suficient pentru ce nevoi zic ca ai. Si e la juma' de pret. Si-ti ramane sa imi dai si-o bere ca te-am consiliat sa economisesti treij'de milioane. L.E. Chiar si cu asta iti faci treaba onorabil. Si e si mai ieftin. This post has been edited by kum: 12 Nov 2013, 18:50 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Alydor |
![]()
|
Ala de l-am luat nevestii face fata cu brio la jumate de pret... A fost 1400 de ron si am avut un voucher de 350.... pentru ce vrei tu merge si asta fara nici o problema.
Din ce am observat laptopurile scumpe is pierd din valoare in juma de an. Cele ieftine nu prea... Da' na... daca omul vrea sa dea 1500 de iepuroi pentru navigare pe net ca vrea el musai sa aiba taci... ce va bagati voi? Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 12 Nov 2013, 19:01 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(gabizegrean @ 12 Nov 2013, 18:44) Pai un Firefox, cu aprox. 100 taburi deschise, consuma destul. Plus ca-l folosesc in cloud sau va fii accesat prin TeamViewer, plus masina virtuala, etc. QUOTE(Alydor @ 12 Nov 2013, 19:00) pai mai joaca din cand in cand si cate un solitaire... ca placa video cred ca duce. la banii aia as merge pe asta Suma respectelor, Alydor Jocuri nu joc, da' poate instalez pe el GTA V cand apare. Si tot asa, desi nu-s fan jocuri. QUOTE(kum @ 12 Nov 2013, 19:49) WTF? 65 de bulione pentru web-browsing, multimedia, si cateva programe, fara jocuri??? ![]() Nevasta-mea face asta super-extraordinar de onorabil cu un T61P - mai putin partea cu programe. Acu', daca nu faci editari video, io cre' ca un asta iti este super suficient pentru ce nevoi zic ca ai. Si e la juma' de pret. Si-ti ramane sa imi dai si-o bere ca te-am consiliat sa economisesti treij'de milioane. L.E. Chiar si cu asta iti faci treaba onorabil. Si e si mai ieftin. Bre kum, ai dreptate, ca si cei de mai sus, dar nu eu il platesc, asa ca partea financiara nu ma intereseaza. Ma intereseaza sa-si faca treaba bine. ![]() Iar Asus-ul de mai sus, l-am avut si nu m-a multumit. This post has been edited by AR-18-MOS: 12 Nov 2013, 19:19 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
gabize |
![]()
|
100 de file deschise în browser? Cam la ce ajută?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Asa m-am obisnuit eu sa tin Firefox, ca deobicei nu opresc laptopul si nu inchid taburile.
Si ajuta cand stai pe DC si lucrezi in acelasi timp. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 12 Nov 2013, 19:24 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Alydor |
![]()
|
QUOTE(AR-18-MOS @ 12 Nov 2013, 19:17) ![]() Si imi faceam probleme ca eu sunt cu capul, ca am 7-8 taburi deschise.. QUOTE(AR-18-MOS @ 12 Nov 2013, 19:17) Pentru cloud si accesare teamViewer eu am un laptop second hand de 250 de lei, cu 2 gb de ram si 80 gb hdd. Poti sa ai Alienware ca prin teamviewer nu conteaza... Conteaza conexiunea pe care o ai la net. Si asta ti-o spune unul care zilnic lucreaza doar remote. Si am incercat mai multe calculatoare si conexiuni remote, de la RDP la team viewer, webex, web collab, si tunneling. QUOTE(AR-18-MOS @ 12 Nov 2013, 19:17) Fa-ne si noua cunostinta cu cel/cea care finanteaza operatiunea... QUOTE(gabizegrean @ 12 Nov 2013, 19:21) Sa nu mai dea click pe fiecare link din favorite. Mai bine se chinuie sa caute tab-urile... QUOTE(AR-18-MOS @ 12 Nov 2013, 19:22) Asa m-am obisnuit eu sa tin Firefox, ca deobicei nu opresc laptopul si nu inchid taburile. Si ajuta cand stai pe DC si lucrezi in acelasi timp. ![]() Si altii lucreaza si stau pe DC si alte forumuri, da' sa ai 100 de taburi deschise mi se pare ... ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
4x4 |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 12 Nov 2013, 19:31) Sau poti baga o extensie gen OneTab pentru chrome. Daca nu dai nici un ban pe el, pai atunci ia ce te unge pe tine mai bine, personal iti recomand sa te feresti de laptopuri acer si placi nvidia. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 02:54 |