Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
4x4 |
![]()
|
||
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Musai cu o cruce de-o schioapa atarnata de ecran.
![]() This post has been edited by MuciX: 9 Apr 2013, 21:53 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
16 lucreaza cu baterii inca de cind era siplu pescar. Trebuie sa stie ceva despre ele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Asta cu frigiderul desi este de recomandat, mi se pare extrema. Pe de alta parte daca tii bateria in laptop din cauza caldurii degajateo sa aiba si bateria de suferit. Daca te joci, scoate-o din el, daca nu, poti sa o tii chiar si cu aparatul in priza si o folosesti pe post de Ups
![]() |
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Ca tot se laudau mai devreme p'acilea laptopurile... Tocmai mi-a crapat coolerul de la Delu' de munca. E6510. Ajung frumos la munca, il bag in doking ii dau drumul si dupa 10 minute frigea de puteai sa faci oo pe el... Pun urechea pe el... liniste. Mai butonez putin... si pac... se inchide. Shutdown termic... Il scot pe geam... il las 10 minute ii dau drumu si ma anunta frumos ca "fan failure"... Am bagat un creion sub el ca sa aiba racire mai buna pana una alta si da-i inainte cu munca. Partea proasta e ca in we asta sun on call... Ma gandesc cand ajung acasa sa il pun pe pad cooler pana luni... si luni sa il dau de cap Gogului de la IT
De cand am bagat creion sub el nu s-a mai oprit... Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Lasă-l așa atunci.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Părerea mea este să-l oprești și să folosești altceva.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Baga aspiratpru prin gura de aerisire
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
aspiratpra-l pe unde rasare soarele...
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
Alydor |
![]()
|
sa folosesc altceva ce cherdutule? ca am nevoie de agregat. Am ajuns acasa l-am pus pe pad cooler si asta e. nu pot sa folosesc altul ca tre sa se conecteze in VPN, securitate, bla bla bla-uri. PE pad cooler nu a trecut de 48 de grade... ceea ce e decent...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
daca firma nu poate suporta reparatia cauta-ti alt job ! sau recomanda-le Asus !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
A venit vremea alegerii unii laptop bun pentru toate.
În principiu mă interesează un laptop pentru "frecat" toată ziua, portabilitatea fiind principala condiție. Condiții: - 13.3"-14" diagonal ecranului (preferabil panel anti-glare pentru utilizare și în afară) - robust, fiabil, garanție cât mai mare - greutate sub 2 kg (adică cu cât mai ușor cu atât mai bun) - configurație axată pe multimedia și office (nu mă joc) - sistemul de operare inclus ar fi un avantaj dar nu o condiție - buget 2,500 +- (în limită rezonabilă) Așadar ar fi următoarele pe listă: Asus U36SG Lenovo E330 Lenovo E330 (2) HP 4340s Mulțam de sfat. Respecte. This post has been edited by RZV: 6 Aug 2013, 08:37 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
mai bine te uiti la un seria t second care e mult peste plasticelele de azi, sau uun dell la fel metalic un workstation sau d ceva .parerea mea.
sau nou un edge 530 . parca era. |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Ce bine e când citești printre rânduri
![]() Mai bine NU mă uit la SH. Am nevoie de garanție (cât mai extins posibilă), plus că am specificat la dimensiuni 13.3 -14" (nu am nevoie de 15" - E530, E531, nici de unitate optică). Robust, ușor, portabil si suficient de capabill. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
C@taline, ai rezolvat cu caria aia?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
O recomandare de laptop pana in 1200 de ron?
Preferabil Asus. Cerinte : 4 gb de ram minim, ecran de 14 minim, hdd minim 500. Suma maxima 1200 ron nici un leu peste. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
cam scartar... http://www.emag.ro/laptop-hp-compaq-cq58-d...a/pd/DFKRXBBBM/ numa asa ceva am gasit, dar nu e asus
Ar mai fi asta http://www.evomag.ro/PORTABILE-Laptop-uri/...HDMI-97578.html dar nu stiu ce sa zic de procesorul ala. This post has been edited by kog: 18 Sep 2013, 19:41 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
cică stoc epuizat
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Dar e livrarea gratuită
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Alydor |
![]()
|
scartar-nescartar nu e pentru mine. Astea sunt cerintele viitorului proprietar. Atatia bani are in atata ne incadram.
Am gasit Laptop ASUS X401UW cu 4 gb de ram si 500 gb hard la 1099. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
386SX?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu-i bun. Are carcasa mereu fierbinte. Transpiri linga ea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
imi place modelul ala da' am impresia ca nevasta nu o sa fie de acord...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Lostboy |
![]()
|
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Da' ia-ți-l tu, de-l recomanzi altora.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
Io am.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
În așiest cazî, scuzaț.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DeDeRa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 16 August 11 ![]() |
Din pacate, in 1200 lei nu prea ai nimic demn de luat in seama.
Uite la 1700 ceva misto totusi, cu Windows 8 inclus: http://www.marketonline.ro/laptop/laptop-s..._np370r5e-a01ro |
--------------------
SsangYyong
Kyron
2008
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:45 |