Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
da. si spre deosebire de tine recunosc ca sunt limitat. numai tu o dai inainte cu abureala.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu știu ce-i cu tine... Altădată erai mai în vervă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma, nu tin partea nimanui ca nu-i treaba mea. Da' io am avut 2 Acer-uri, un Dell si acu' am Asus si nevasta Lenovo.
Ambele Acer-uri au mers cate 2 ani de-au rupt. Singura lor problema era ca se incalzeau excesiv in jocuri. Dar niciodata nu s-a stricat nimic la vreunu'. Si le-am frecat de le-au luat dracii. Comparativ insa, Asus-ul actual mi se pare mai bunicel. E lucrat mai ingrijit, materialele arata mai bine, e mai placut la atingere. Dar, imediat dupa ce l-am luat (nu stiu daca a trecut o luna) s-a si stricat ceva la el: mufa aia subtire de la subwoofer (vezi SonicMaster Subwoofer aici). Nu e un capat de tara (nici macar nu m-am complicat cu garantia), dar e putin iritant sa stii ca ai dat aproape 40 de milioane pe un lucru care a si capatat o buba in prima luna. Asta in conditiile in care Acer-urile nu au suferit nici macar un singur defect. Si nu au fost intotdeauna exploatate corespunzator (ma mai uitam la filme in pat, cu ele pe patura). This post has been edited by kum: 15 Nov 2013, 00:44 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
Ți-i fomică?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Nu. Da' tre' sa apas mai tare in partea stanga a tastaturii si mai uit cateodata. Asus, desigur.
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
l-o fi botezat Aus... ce chițibușar mai ești...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
D-Ice |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 826 Joined: 27 June 10 ![]() |
Io butonez acus un Myria din 2007, asta saracu merge non stop, il deschide nevasta dimineata, il ia la butonat asta micu`, mai scoate din taste, seara vin si le pun la loc si il mai butonez si eu pana la 12 noaptea. In urma unui scapat pe jos s-a rupt o balama care s-a carpit cu gratie. Acumulatorul nu mai tine deloc dar harbul inca merge. Acer si Asus sunt cu zece clase peste, nu inteleg nemultumirea vizavi de ele.
|
--------------------
.
.
. „Omul a ajuns un semizeu tehnic înainte ca, din punct de vedere moral, să fi coborât de tot din copac.” — Jean Rostand
|
|
kum |
![]()
|
Gata ma...
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.034 Joined: 23 July 09 ![]() |
Ăla vechi (reparat o singură dată) - într-adevăr se încălzește destul de mult, chiar și la rama ecranului (în partea de jos). Dar nu e problemă. A fost reparat 1 dată în 5 ani, urmează să facă 6 ani de când e cumpărat.
Acerul mai nou (de un an de zile luat) - un Aspire 5742ZG n-are probleme de loc cu încălzirea excesivă, e chiar mai ok decât un Dell cu specificații asemănătoare. ![]() <span class='edit'>15 Nov 2013, 01:55:</span> De menționat că la partea de carcasă - Acer-ul vechi a rezistat cu brio - nici urmă de joc în balamale la display - sau alte minuni. Și e folosit de tata în fiecare zi. This post has been edited by Filip: 15 Nov 2013, 00:57 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
vic24 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vic24 @ 14 Nov 2013, 19:02) exemplu: un IT-ist de la mine de la munca mi-a spus: nu lua sony, ia toshiba, au macar un acer. sunt mai de incredere. eu nu, si nu. batman. am luat sony de 1000 E. a crapat si l-am trimis de 2 ori in germania la service. acum a murit iar. acerul sotiei, de 1350 ron, merge de rupe. si asta de cativa ani. Deci: unde nu e cap, vai de buzunare... Mie mi s-ar parea jenant ca un lisencefal sa dovedeasca mai multa inteligenta decat mine... Comparatia m-ar face un fel de acefal... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vic24 |
![]()
|
QUOTE(Alydor @ 14 Nov 2013, 18:16) ma asteptam ca klaus sa citeasca tot contextul. da toti avem dreptul sa fim altfel. <span class='edit'>15 Nov 2013, 10:32:</span> hai, altcineva. NEXT !!!!!!!!!!!!!! This post has been edited by vic24: 15 Nov 2013, 10:33 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
Alydor |
![]()
|
Nu meriti sa ma injosesc sa iti raspund la jignirile tale.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
kum |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 15 Nov 2013, 10:36) Deci: unde nu e cap, vai de buzunare... Mie mi s-ar parea jenant ca un lisencefal sa dovedeasca mai multa inteligenta decat mine... Comparatia m-ar face un fel de acefal... Mdea... Tipic... Deci unu' de la IT e cu creieru' neted. Spre deosebire de unu' care stie doar sa puna cu mestesug cuvinte unu' langa altu'. Cand oi fi matale capabil sa faci macar algoritmu' pentru o traversare de arbore (adica trebi de se dau pe la interviuri la astia tineri), sa vii sa mai spui din astea. Da' pana atunci hai sa-ti spun un secret: si al' mai tanar si mai prost de la noi de la firma are creieru' mai cret si mai multe circumvolutiuni ca matale. ![]() Atitudinea asta de superioritate fata de aia de la IT am vazut-o doar la prosti ajunsi in functii. Fara nici un aporopos, e doar o chestiune constatata de mine. |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
DragosP |
![]()
|
Tu cu cin' și mai ales de ce te cerți dom'le?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
Io ma cert?
![]() This post has been edited by kum: 15 Nov 2013, 11:11 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Dar netbuce nu se mai gasesc pe la magazinele onlain?
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Alydor |
![]()
|
Ba se gaseste da' e scumpe.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
merci grecule
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kum @ 15 Nov 2013, 10:57) ![]() ![]() Asta ai inteles tu? Cand io i-am zis ca a primit un sfat bun de la aia de la IT si ca el nu si nu , batman, si d-aia acolo unde nu e cap (recte la el) vai de buzunare, tu ai inteles ca am o atitudine de superioritate fata de aia de la IT? ![]() Fericiti cei ca tine! |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
...greseala
This post has been edited by Tince1290: 15 Nov 2013, 14:39 |
--------------------
-
-
-
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 15 Nov 2013, 10:36) QUOTE exemplu: un IT-ist de la mine de la munca mi-a spus: nu lua sony, ia toshiba, au macar un acer. sunt mai de incredere. eu nu, si nu. batman. am luat sony de 1000 E. a crapat si l-am trimis de 2 ori in germania la service. acum a murit iar. acerul sotiei, de 1350 ron, merge de rupe. si asta de cativa ani. Deci: unde nu e cap, vai de buzunare... Mie mi s-ar parea jenant ca un lisencefal sa dovedeasca mai multa inteligenta decat mine... Comparatia m-ar face un fel de acefal... QUOTE(klaus @ 15 Nov 2013, 15:21) ![]() ![]() Asta ai inteles tu? Cand io i-am zis ca a primit un sfat bun de la aia de la IT si ca el nu si nu , batman, si d-aia acolo unde nu e cap (recte la el) vai de buzunare, tu ai inteles ca am o atitudine de superioritate fata de aia de la IT? ![]() Fericiti cei ca tine! Cam asta am inteles eu dupa cum ai pus matale problema. E posibil sa fi citit mai repede, nu zic nu. Da' si matale ai scris intr-un mare fel... Mi-a fugit ochiu' pe moment. Acu' am recitit ce-ai scris si vad ca m-am inselat. Scuzele mele! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
kum |
![]()
|
@Vije
ramane cum am stabilit ![]() @Ualei Ma tem ca esti prea suptil... Si n-as vrea sa mai scriu iarasi ceva sa ofenseze... In rest bine, sanatos? |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
pai am auzit niste bubosi puberi cum se injurau de neamuri:
"te bag in arbore!" d-aia intrebam, o fi noul salut intre olimpicii la mate-info.... |
--------------------
*
*
*
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 19:30 |