Alegere laptop, Alegere laptop
![]() ![]() ![]() |
Alegere laptop, Alegere laptop
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
e 119 ron ala de-l zisei eu.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 3 Jan 2014, 20:13) Pentru ca mi-au facut storno pe produsul defect (factura - ), si era mai simplu sa aleg ceva de la ei (inlocuire cu produs similar sau superior) decat sa astept pana la 30 de zile sa imi vireze banii in cont. Am ales alt tip de produs (ceva mai OK zic eu) pe care sper sa-l primesc ambalat mai bine (fiind produs/comada singulara) si sa fie corespunzator calitativ. Ma gandesc ca nu vor pune modulul de RAM intr-un plic de scrisoare. ![]() Vedem ce se va alege de data asta. Oricum am pierdut foarte mult timp din cauza lor (chiar daca au fost relativ promti si receptivi la problema aparuta), si nu m-am putut incadra in ceea ce vroiam eu sa fac. Asta e, pe viitor cu siguranta nu mai cumpar de la ei, sau daca intr-adevar vor avea ceva oferte "irezistibile" voi cumpara doar produse ambalate si sigilate de producator. QUOTE(Andy_ACS @ 3 Jan 2014, 20:30) Nu a fost nici o oferta bonus. RAM-ul l-am achizitionat suplimentar, fiind livrat insa pe aceeasi comanda cu celelalte doua produse ambalate/sigilate de producator (laptop-ul si mouse-ul). Cele 3 produse au venit impreuna intr-o cutie ambalata de PC Garage. Respecte. This post has been edited by RZV: 4 Jan 2014, 01:15 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Multumesc. O sa ma duc maine la mall, si caut Logitech 325. Daca nu au, iau de pe net
![]() Edit: il au pe stoc in Mangalia. Ma duc sa-l iau ![]() This post has been edited by Iulikk: 4 Jan 2014, 11:01 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La molu din Mangalia?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
o plouat mult?
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Doar daca ploaia s-ar opri...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Evident ca la Domo in Mangalia nu aveau pe stoc, desi pe site scrie clar ca este in stoc.
Aveau in schimb un Logitech M525, blue... la 119 lei. Il iau... ma duc cu el la casa si cand sa platesc in cere agariciu de acolo 179 de lei. Ma uit la el ![]() Le-am urat un calduros: lua-v-ar foc sandramaua si am plecat ![]() This post has been edited by Iulikk: 4 Jan 2014, 12:15 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bravo, ești viteaz!
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
domo alte si restu nu stiu cum de maiexista .
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Si cand rezolvi problema?
|
--------------------
|
Iulikk |
![]()
|
Am luat acest maus din Auchan. 70 de lei, garantie 2 ani. Functioneaza cu 2 acumulatori AA, nu are "led" sub el, adica nu lumineaza padu. E mare, comod de ținut in mana... deocamdata e ok.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da' funcționează?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
mai conteaza?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
la ce balesc eu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Slăbuț.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
C@talin |
![]()
|
consuma rangeu mult si nu imi permit laptop de 3500 euro doar de lei
![]() si vine si clio rs 4 si gata ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nici macar nu e un TP in toata regula...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Configuratia e buna, dar ThinkPad e doar cu numele. Si-a luat un coleg de serviciu unul din gama asta (E530) si l-amk comparat cu vechiul si obositul meu T61... Concluzia mea e ca numele de ThinkPad e pus artificial, de marketing, sa mai atraga cativa clienti.
BTW - pentru cine se gandeste sa isi ia - e o mare pb cu tastatura lui, din punctul meu de vedere, adica tastele functionale F1..F12 se actioneaza numai cu Fn apasat. Deci daca vrei sa dai Alt+F2 trebuie sa dai de fapt Alt+Fn+F2. This sucks! Daca dai direct F1, F2 actioneaza ca taste multimedia. Pentru mine e inacceptabil, deal braker. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
el oricum nu foloseste tastele cu F... asa ca nu ii trebe
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
si daca mai ai si alte taste fn pe tastatura?...se activeaza si alea...dupaia te trezesti ca nu-ti mai merg alte taste mai uzuale
EDIT: greseala...in cazul asta nu e valabil...abia acum am belit mai bine ochii la tastatura aia...eu am avut problema la acer si care avea contrast si volum pe sageti... tasta de fn se poate bloca la majoritatea laptopurilor daca apesi Fn+Numlock sau in cazuri mai rare Shift + Scroll Lock This post has been edited by Tince1290: 24 Feb 2014, 16:49 |
--------------------
-
-
-
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Posibil sa fie ceva pentru Windows, in Linux nu m-am stesat prea tare pentru ca nu a existat o nevoie reala, neavand asa tastatura.
Oricum o chestie neplacuta in cazul in care folosesti cu adevarat laptopul ala. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 24 Feb 2014, 15:41) Oamini buni, apropos de ThinkPad-uri, gama 61 si tastaturi, stiti cumva daca tastatura lui T61 este aceeasi cu a lui X61? Ca, dupa cum se vede din ce in ce mai des, cam am probleme cu tastatura. Si cum X61 e mai rar, ma gandesc ca o merge una de T61. Asadar, merje ori nu merje? ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
C@talin |
![]()
|
Și eu am un bătrân t43 merge în paralel e făcut mai mult ptr media și print servver cu Dick .
Funcția fb se poate bloca din bios . |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 02:57 |