Tableta, discutii
![]() ![]() ![]() |
Tableta, discutii
GoGu |
![]()
|
||
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Mersi. Voi mai cauta, dar acum sunt in plina sesiune, n-am timp de nimic
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
sbt |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 5 April 08 ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 1 Jan 2012, 23:42) Deci, telefonul meu (care nu cred că intră în categoria "high tech") este mai deștept ca tableta aia ![]() Prima veste bună pe 2012 ![]() Hai sa ma bag si eu in discutie, Sunt cateva modele de tablete unele au Mini Usb sau Micro usb care in functie de model se poate utiliza pentru incarcarea tabletei,transfer de date , conectare memorie usb(mai rar) sau dongle 3G (acest dongle 3G este un cablu adaptor pur si simplu de la mini usb sau micro la usb , in acest usb intoduci un stick de date,dar in functie de producator iarasi sunt doar cateva stick de date care merg, vezi evoliotab fun), sunt tablete gen ipad ,samsung galaxy care au 3g incorporat , si care nu au mufe de iesire HDMI sau mai stiu eu ce. In general tabletele mai chinezisme cum le numiti ,multe facute in china de firme romanesti au o conectica mai variata,decat cele hitech. Cand vorbim de performante se vede diferenta la ele, dar sa stii ca sunt multe tablete de "2 lei" care au aceleasi componeten ca un samsung tab ,sau un acer sau lenovo tab..... E vorba la multe de diferente de Display ,Multitasking si alte prostii Mai tine de buget si de ce vrei sa faci cu ea. Si la urma urmei multi ia un IPAD doar sa se laude,ca un lucru util nu prea poti face, doar ca usor usor migram de la Desktop-Laptop-NEtbook-ultrabook-tableta..... si cine stie unde. Deci in concluzie avem o gama variata de Gadgeturi pentru mai multe tipuri de buzunare,gusturi,fitze si alte chestii. O zi buna. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2008
- DJ-83-SBT
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(l@u @ 7 Jan 2013, 19:20) Eu i-am luat fiica-mii o ieftinaciune romaneasca d'asta , ca si impresii se misca foarte bine ,merge cu stick-ul de la RDS fara probleme,bateria tine peste 3 ore,GPS-ul(cu toate ca nu va fi folosit) merge destul de ok ,are in pachet incarcator de retea,auto cablu de date ,cablu otg, suport parbriz ,deci in concluzie la banii astia este foarte ok. Cred ca-i linkul imbatranit. Probabil asta-i: http://www.evolioshop.com/ro/tablete-pc/ta...a-pc-evotab-fun Ma uitam, pt. junior, si am vazut modelul asta: http://www.evolioshop.com/ro/tablete-pc/tableta-aria-mini Dar ma gandesc ca nu prea imi vine sa dau 800 lei ca sa omoare gaini, la fel de bine le poate omora si daca dau 400 lei http://www.evolioshop.com/ro/tablete-pc/tableta-evotab-3 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(tribunul @ 16 Feb 2013, 13:03) Ma uitam, pt. junior, si am vazut modelul asta: http://www.evolioshop.com/ro/tablete-pc/tableta-aria-mini La banii ăia găsești și cu displei mai mare. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
@tribunul - ia-i ceva mai ieftin, ceva să nu depășească suma de 400-450 lei. Astfel, nu o să-ți pară rău dacă o strică sau cine știe ce îi face. Și pe lângă asta, o să-l pregătești să aibă grijă de lucruri și pentru cele mai scumpe care or să vină. Pentru că, sigur or să vină și mai scumpe.
This post has been edited by Lostboy: 16 Feb 2013, 18:54 |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ți-ai rezolvat conașule mufa?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
Vineri a luat-o curierul.
|
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Trebuia s-o dai și tu luni.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
De ce luni?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ca să stai mai puțin fără ea.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si ca pana luni oricum n-a plecat spre ei.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Lostboy |
![]()
|
Tot degeaba dacă nu se încărca. Nu credeți?!
|
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
luni ajunge,nu pleaca !!!!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Markos |
![]()
|
Poate.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Lostboy |
![]()
|
Indubitabil.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ma degraba luni pleca... Iti spun din experienta lucratului cu Nemo vreo trei ani.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
Și când se întoarce?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
luni !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Ăia lucrează doar lunea.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
grecule ai imbatranit !
te culci la 2 si te trezesti la 9 ? ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Nemo sunt niste dobitoci care mi-au dat un copiator de 12 milioane in loc de niste boxe de 1 milion juma... si tot io a trebuit sa umblu dupa ei sa facem schimbul...
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Lostboy |
![]()
|
Băi, deci stați puțin, luni pleacă sau luni vine? Că nu mai înțeleg?!?!?
|
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Invers
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
este luni ,a venit sau a plecat ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
A plecat și a venit.
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 00:16 |