Tableta, discutii
![]() ![]() ![]() |
Tableta, discutii
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Aștept.
Capture.JPG ( Size: 56.89k ) Number of downloads: 617 This post has been edited by Lostboy: 18 Feb 2013, 20:25 |
--------------------
.
.
.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Ma intereseaza si pe mine o tableta ieftina cu o rezolutie decenta (1024 sau 1200) care sa stie BT si sa nu "doarma pe ea".
Pana in 1000 ca sa nu-mi para rau daca o busesc! A, si musai USB, preferabil mai mult de unul, sau sa poata folosi un hub, sa pot cupla 2 stick-uri simultan. Multumesc anticipat! This post has been edited by Garett: 14 Mar 2013, 13:15 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 18 Feb 2013, 20:24) Aștept. Am așteptat 10 zile. Acum se încarcă. Nu știu ce i-au făcut. Contează că a ajuns la proprietar. 14 Mar 2013, 13:26: Asta nu-i bună? De ce îți trebuie 2 stick-uri simultan? This post has been edited by Lostboy: 14 Mar 2013, 13:26 |
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
N-are card si hdmi. altfel ar fi buna.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
E-bola are cineva?
Tableta nu boala! http://www.e-boda.ro/tablete-pc/tableta-pc...-bluetooth.html Am un DVD player de la ei luat pe vremea cand nu prea erau altele care sa stie diacritice dar ce au mai scos in ultimii ani n-am habar. Nexus e ok dar n-are USB si card. Acum am un eeepc pe care il iau dupa mine in concedii pentru net, filme si descarcat pozele de pe carduri pe stick. Ideea ar fi sa pot sa folosesc simultan un card reader si un stick de fapt, nu 2 stickuri. Vreau sa aiba si BT s-o folosesc si pe post de GPS (am modul separat). This post has been edited by Garett: 14 Mar 2013, 13:44 |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
N7 ARE usb.
N-are card, dar dacă are usb nici nu-ți trebuie. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
A, ok, am vazut.
Stie si sa foloseasca un hub? |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
Habar n-am, dar presupun că da.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
Ce specie e Vonino asta?
http://www.emag.ro/tableta-vonino-primus-9...?ref=list_p3_l7 Primus era un fierbator cu spirt solid pe vremuri! ![]() This post has been edited by Garett: 14 Mar 2013, 14:25 |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
Ia mă un N7 la banii ăia. Diferența de ecran (care-i doar mai mare) nu se justifică față de N7 care-i quad-core.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
Pai eu ecranul il vreau!
7" am si la eeepc! Ma rog, la rezolutie mai mica, e drept! |
--------------------
No
Reno
|
|
DragosP |
![]()
|
Da, dar aia e dual-core.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
N-ai schimbat niciodata filtrul de habitaclu la megan?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
Și asta e drept!
Cât de mult contează asta la rata de transfer? A, și încă o chestie: se poate alimenta un hdd extern de la portul unei tablete? <span class='edit'>14 Mar 2013, 15:42:</span> Vezi că încurcași topicele, reno nu face tablete! Mă rog, unii zic că nici mașini... ![]() Sorry, nu m-am putut abține! 14 Mar 2013, 15:45: Nexus se alimentează pe micro usb? This post has been edited by Garett: 14 Mar 2013, 14:45 |
--------------------
No
Reno
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Uite dom'ne tableta aici !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Garett @ 14 Mar 2013, 14:24) E mai breaza decit Galaxy Tab II 10.1"? Ca vad ca-i mai scumpa cu 150 de lei... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Eu am luat un Vonino d'asta (Speedstar parca) de 7" 16 GB, display IPS, procesor dual core , placa video quad core ( http://www.emag.ro/tableta-vonino-speedsta...?ref=list_p1_l1 )
Merg toate jocurile, e OK nu are probleme. Incarcarea dureaza cam mult 4 ore, si tot cam atat tine si bateria - mai mult folosit pentru jocuri. This post has been edited by testike: 14 Mar 2013, 16:29 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
Chiar asa, e ca barca fara roti.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 14 Mar 2013, 17:16) Unde bre?? Cel mai ieftin Tab 2 e vreo 1400! QUOTE(neumann @ 14 Mar 2013, 17:27) Pentru utilizarea planificata n-am nevoie de 3G, daca am nevoie de net fac un ad-hoc cu telefonul. |
--------------------
No
Reno
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Garett @ 14 Mar 2013, 16:59) Aici e cel mai ieftin ACUM. Miine poate vind altii cu 200, oferta speciala. Eu am dat pe a mea (identica cu ce e-n link) 229 (850 de lei), dar a fost oferta de o zi. Daca te intereseaza, zi-mi. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Garett |
![]()
|
În mare, ideea era s-o iau din țară, garanție, etc.
Oricum, procesorul ăla de 1 Gb nu-mi face cu ochiul. Apropo, portul de care e, USB sau trăsnaia aia a lor de port proprietar? |
--------------------
No
Reno
|
|
Marty |
![]()
|
Stai sa ma uit....
15 Mar 2013, 07:22: kktu' ala de mufa lata. This post has been edited by Marty: 15 Mar 2013, 07:22 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 15 Mar 2013, 07:13) Există cablu adaptor care costă cam tot cât costă cablul necesar oricărei alte tablete cu microusb. Că n-ai să găsești tabletă (cel puțin d'asta mai scuturată) cu ditai ghilanu' de mufă usb pe ea. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 15 Mar 2013, 09:05) Există cablu adaptor care costă cam tot cât costă cablul necesar oricărei alte tablete cu microusb. Că n-ai să găsești tabletă (cel puțin d'asta mai scuturată) cu ditai ghilanu' de mufă usb pe ea. Nu-mi e de bani cat imi e de carat nspe cabluri dupa mine! Best scenario dpmdv ar fi o tableta care fie sa aiba vreo 32GB + inca atat pe card fie sa aiba 2 USB-uri sa fac transfer direct. |
--------------------
No
Reno
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 03:30 |